Şimdi Ara

ASUS P6T ve Deluxe Kullanıcı Yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merakla beklliyoruz anakart ile yorumları arkadaslar...
  • bende asus ile gigabyte arasında kaldım yorumları bekliyorum..
  • asusu tercih ederdim
  • Gigabyte ga-x58 ex aldım kart çok güzeldi fakat slı yaptığım için pcı slotları kullanamadım geri verdim, asus p6t deluxe palm aldım şuan bi sorun yok, eğer uzay montaj düşünseydim 1 dk tereddüt etmeden rampage alırdım.
  • anakartın hayırlı olsun, ben gigabyte anakartları pek beğenmiyorum. O kadar pci slotu koyuyorlar ama hiçbir işe yaramıyor, çok yakın araları. 2 kartla sli yapacaksan p6t deluxe gibisi yok
  • Sistemi kurdum ama pek fazla oturamıyorum pc başına. Bekleyen projeler var, onları bitirince inşallah kapsamlı bir şekilde testler yapacağım. Proje için 2 kere Autocad ile Realistic 3D Renderli video işlemi yapmam gerekti. 1024x768 30.00fps 15 sn. lik videoyu 35 dk. gibi bir sürede bitirdi. 3.2 Ghz o.c. şekilde. Yine 1024x768 25.00fps 10 sn. lik video ise 20 dk. kadar sürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

anakartın hayırlı olsun, ben gigabyte anakartları pek beğenmiyorum. O kadar pci slotu koyuyorlar ama hiçbir işe yaramıyor, çok yakın araları. 2 kartla sli yapacaksan p6t deluxe gibisi yok

Teşekkürler; Gigabyte birde kullanıcı dostu tasarım demiş ama hangi kullanıcı grubunu kastetmiş orası ayrı, pt6 deluxe gerçekten hem slı yapıp hemde pcı kullanmaya mecbur olanlar için biçilmiş kaftan.
  • Konu ile biraz alakasız ama bu gün bende Bimekte bir kampanya yüzünden bir adet Rampage Extreme II aldım.Bunu yazmamım nedeni : 6 Mayısa kadar 250 TL üstü alışverişlerde eğer Turkcell hat sahibiyseniz hemen bir sms atıyorsunuz gelen şifre ile kdv kadar tutarı indirimi hemen alıyorsunuz.Bu yüzden R Extreme II 720 tl ye kadar düştü bende dayanamadım aldım.

Yani işin kısacası ne anakart alıyorsanız piyasaya bakın özellik ile Asus vb üst seviye anakartlarda ciddi fiyat avantajı mevcut. Bimeksin sitesinde her malzeme görünmüyor ama ellerinde olabiliyor telefon edin derim.

İlanın sayfası : Tıklayın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.