Şimdi Ara

## Asus P5B Serisi 45nm Penryn İşlemcileri ile Uyumlu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Asus P5B Serisi 45nm Penryn İşlemcileri ile Uyumlu ##

Bir süre önce verdiğimiz haberimizde Asus'un yapılacak olası BIOS güncellemesi ile 45nm işlemci desteği sağlayacak anakart modelleri hakkında detaylı bir tabloyu sizler ile paylaşmıştık. Elimize ulaşan yeni bir ekran görüntüsü ise Asus'un P5B serisi anakart sahiplerini hepten sevindirecek önemli bir gelişmeye işaret ediyor.

Bilindiği gibi Intel, bu sene sonuna doğru 45nm üretim teknolojisine sahip Penryn işlemcilerinin ilk örneklerini pazara sunacak. Masaüstü için hazırlanan Penryn işlemci ailesi çift çekirdekli Wolfdale ve 4 çekirdekli Yorkfield işlemcilerin oluşmakta. Tabi 45nm işlemciler için Intel'in geliştirdiği yeni nesil 3 serisi yonga setini kullanan anakartların fiyatları malmunuz beklenen daha yüksek seviyelerde dolaşmakta.

Bu açıdan bu haberimiz önemli bir gelişmeye ışık tutacak gibi görünüyor. Zira düşen fiyatları ile Intel'in 965 serisi yonga setlerini kullanan Asus'un P5B serisi anakartları sağladıkları 45nm desteği ile uygun fiyat ve alternatif model konusunda 45nm Penryn işlemci almak isteyenlere yönelik çeşitlilik sunmakta. Ekran görüntüsünde de gördüğünüz üzere Asus'un P5B Deluxe modeli 13 Temmuz 2007 Tarihli 1215 no'lu BIOS sürümü ile 45nm desteği sağlamış durumda.

Asus'un attığı bu adımı hangi anakart üreticilerinin devam ettireceği merakla bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 23 Temmuz 2007; 19:53:43 >

• Eğer düz P5B serileri içinde geçerli ise benim için iyi bi haber.

Haber için sağol fx57
  • hız iyi yabancı sitelere düştükten kısa süre sonra haber burda
  • bu demek oluyorki bütün 956 chipsetler destekleyebilir o zaman diğer üreticilerdende aynı olayı bekliyoruz p35 leri satması kolay önemli olan böyle geliştirmeler yapmak
  • o zaman bütün 965 çipsetli anakartlara bios update ile 45nm desteği verilir değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

Eğer düz P5B serileri içinde geçerli ise benim için iyi bi haber.

Haber için sağol fx57

evet düz p5b e destekliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En bomba haber budur. Fx57 haber editörü gerçeği
  • tüm p5b serisi kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • Yaşasın zaten ne zamandır kara kara düşünüyordum bu anakartıda mı yenileyeceğiz diye çok iyi oldu
  • Asus P5W DH için de 45 nm desteği var mı?
  • Gigabyte DS3 içinde istiyoruzzzz !!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

Gigabyte DS3 içinde istiyoruzzzz !!!!!!!!!!!!!!!

45nm'yi geçtik de DS3 rv1.0 anakartlara 1333 desteği verse yeterdi...
  • bize yazık
  • bugünde arkadaşa ds3 siparişi vermiştik bileydik p5b alırdırırdım(ztn oc yapmayacaktı)
    commando da var mı yeni bios da penryn desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 23 Temmuz 2007; 22:21:13 >
  • baba haber bu
  • alınık P5B Deluxe
  • anakart pek overclock dostu değil anlaşılan doğru mu bu?? yani overclock yapacaklar için uygunmudur peki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

tüm p5b serisi kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.

üstünü kullananlarada
  • ıyıde gecen yaptınız bu haberı bıos u bıle yukledım m10 gun once ne dıye tekrar yazıyorsunuz kı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.