ıyıde gecen yaptınız bu haberı bıos u bıle yukledım m10 gun once ne dıye tekrar yazıyorsunuz kı
10gün onceki haberi arat birdaha bak istersen
öff yani p5bye bile 45nm desteği geldi olur şey değil ama olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: shanke
öff yani p5bye bile 45nm desteği geldi olur şey değil ama olmuş
yaa maalesef. o beğenmediğimiz p5bye sayfalarca problem cozumleri aranan tartışılan p5bye
Asus gene yapti yapacagini bide p5b modellerindeki raid destedigini harici sataya veren muhendisleri kovarsa benim için vazgeçilmez olur
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul2007
Asus gene yapti yapacagini bide p5b modellerindeki raid destedigini harici sataya veren muhendisleri kovarsa benim için vazgeçilmez olur
bu arada oldukça güzel haber diğer üreticilerde takip etmeli bence bu olayı ... sonuçta bir çok kişi bi ton para verip delux, commando, falan gibi kartlar alıyor sonra bu kartlar elde patlıyor hemde eskisine göre çokta ahımşahım farkı olmayan çipsetlere karşılık ... sadece asus da değil her markada yüksek fiyatlı modeller var ve insanlar bi şeyi eksik kalmasın diye bunları tercih ediyor ve emeğinden ayırdığı para bi anda çöpe gidiyor ... tebrikler asus
quote:
Orjinalden alıntı: Kotiledon
quote:
Orjinalden alıntı: Lazm_Track
Gigabyte DS3 içinde istiyoruzzzz !!!!!!!!!!!!!!!
45nm'yi geçtik de DS3 rv1.0 anakartlara 1333 desteği verse yeterdi...
gigabyte acımıyor kimseye, yıllardır aynı şarkı, biraz Asus'a bakıpta feyz alsınlar, sürekli yeni revizyonlar çıkaracaklarına.
Bence Gigabyte ve MSI bunun altında kalmaz.(Nvidia çipsetlerde olduğu gibi)
965 chipset destekliyorsa tüm boardlar destekler, az sabırlı olun 45nm cpu mu ? var piyasada.
Çok güzel bir haber comando anakart alınır artık
quote:
Orjinalden alıntı: Senatör
quote:
Orjinalden alıntı: sadtneverdie
ıyıde gecen yaptınız bu haberı bıos u bıle yukledım m10 gun once ne dıye tekrar yazıyorsunuz kı
10gün onceki haberi arat birdaha bak istersen
bence sen gıdıp o habere bak bır lıste verıldı ve 45 nm destekleyenler sayıldı burda yıne aynı haber bıraz suslenıp verılıyor
işta ASUSu bu yüzden seviyorum...hem kaliteli anakartlar üretiyor hem de verdiği desteği ile kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor...bu davranışı diğer anakart üreticilerinden de bekliyoruz...
walla şahane olay gerçekten
haber 10 num ara !!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ayrıca bir sey sorucam ? INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHz 8MB CACHE 1066MHZ LGA775 İŞLEMCİ
benim anakartıma tam uyumlumu (asus p5b p965)
şüphhe içindeyim acil cevap lütfen
bir p5b aldım intelin 7 sülalesine uyumlu cıktı asustan beklemezdim böyle bi anakart cpu uyumluluğu haberini her cpu yeni anakart geldiği için şaşırdım biraz
bende hep arattırıyordum forumda en sonunda buldum cok sevinçliyim o kadar pra verip aldıgım anakartımı cok uzun bi süre kullanabilecegim demek oluyor
asus bazı anakartılarını bios güncelleme ile bayagı yukarlara cıkarabiliyor