Şimdi Ara

ASUS P525 için WM6.1 çıktı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ROM YASAL DEGILDIR. KURARSANIZ CIHAZINIZ GARANTI KAPSAMI DISINDA KALACAKTIR

Bu romun özellikleri:

WM6.1 Pro
    işlemciyi 520mhz e overclock ediyor.
    3.parti uygulamalar yok. WLM ve esmertec java hariç.

Kurulumu kısaca şöyle:

Şu adresten rom u indirebilirsinizhttp://l.inc.md/x8Vf756oi ~43MB

Mini SD kartınızı Fat16 format aticaksiniz.

Indirdiginiz dosya içinden çıkanları minisd nin içine atıcaksınız.

Sonra telefonda dosya yöneticisinden karta girip ASUS.UnlockLangID.exe dosyasını çalıstırıyorsunuz. (Bu dosya rar içinden çıkmayabilir elinde olan upload etsin lütfen)

Bundan sonra da kamera tuşuna basılı tutarken reset düğümesine stylus ile basıyorsunuz. Zaten kendi kendini flashlamaya başlıyacak.

***Bunu yapmadan önce iyice düşünün. Kimseye bu işlemleri tavsiye etmiyorum..Risk size ait!!!****

Rom bana ait degildir. Vivi'nin romu bu zaten eski wm6 başlıgını takip edenler bilir.

• Geri dönüşüde olacak mı bunun, wm5 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gby -- 26 Şubat 2008; 17:23:26 >
  • ben kullanıyorum gayet memnunum
  • cesaret edemiyorum, madem kullanıyorum memnunum diyorsun deneyeceğim
  • valla artık p535ten tek eksiğimiz gps..çnkü işlemci hızlarımızda aynı oldu..hatta en büyük artımız tuş takımı ;) korkma dostum dene yalnız %80e gelince update fail ederse sende romun boot versiyonu 06...ile başlıyodur..onu 07...yapman lazım onun içinde yine xda-developerstan sorg'un romunu indirip kurman lazım...
  • ya arkadaşlar bu arada baktım hiç p525 yok piyasada. gg'de var da, ama diğer mağazalarda bulunmuyor, 525 arayınca hep 526 çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

valla artık p535ten tek eksiğimiz gps..çnkü işlemci hızlarımızda aynı oldu..hatta en büyük artımız tuş takımı ;) korkma dostum dene yalnız %80e gelince update fail ederse sende romun boot versiyonu 06...ile başlıyodur..onu 07...yapman lazım onun içinde yine xda-developerstan sorg'un romunu indirip kurman lazım...

woswos sen bayagi ilerletmişsin işleri arkadaşlara yardımcı olursun ben artık ilgilenmiyorum bu işlerle...

.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az kullanıldı Casper via s40
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aman valla sorma ya xda-developers sayesinde pocket pc overclock işlerine bile girdik artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

valla artık p535ten tek eksiğimiz gps..çnkü işlemci hızlarımızda aynı oldu..hatta en büyük artımız tuş takımı ;) korkma dostum dene yalnız %80e gelince update fail ederse sende romun boot versiyonu 06...ile başlıyodur..onu 07...yapman lazım onun içinde yine xda-developerstan sorg'un romunu indirip kurman lazım...

ben burda ne demek istedin anlamadım.......neyi değiştircem.....
  •  ASUS P525 için WM6.1 çıktı!!!

resmi küçük görenler için link;http://img206.imageshack.us/img206/3668/adszqf0.jpg

http://www.ce bimdekipc.com/forum/showthread.php?t=10275

Yukarıdaki linkteki konumda daha detaylı anlattım dostum yapman gerekenler ve dosyalar bu linkte mevcut.. (e ve b arasındaki boşluğu sil )

tarashman adlı dostuma teşekkür ederim bazı yerler ondan alıntıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 27 Şubat 2008; 11:43:20 >

• bu sonunda song yazan benimkisinde çalışmıyor...
  • song diil sorg..kardeş ztn yazmışım sorg'un romunuda update ederken fail veriyor %95te ama reset atınca yinede çalışıyor diye..
  • benimki direk fail diyor hiç başlamdan öbür kurduğum hiç rom da sorun yok ama sadece bunda....
  • e önce asuslanguageunlock olayını yaptınızmı?
  • arkadaşlar bu makineyi kullanlar nasıl buluyor? gerçi hiçbiryerde yok bu cihaz da diyelim ki aldım gps yok ah şu p526 da gps olaydı mükemmel telefon olurdu değilmi
  • yğkledim ben bunu ve gördügüm kadarı ile release 7 den pek bi farkı yok ayrıca mode switcher de çalışmıyor
  • en büyük farkı işlemcinin 520mhz olmasıki ben 2 aydır 624mhzde kullanıyorum ztn.. ayrıca bende çalışıyor mode switcher..hiç bir problemle karşılaşmadım 3 gündür
  • bende modeswitcher tuşuna basınca close apps oluyor..acaba yanlış romumu yükledim..linkini atsana rica etsem
  • woswos72 kardeşim o dediğini yapmadım....o nasıl olcak
  • maddman
    romun linkihttp://ra pidshare.com/files/94746120/vivi_Release8_WM6.1_WWE.rar.html (a ve p arasındaki boşluğu silcen)

corsair61
    romu indirince yukarıdaki linkten içinden RomGalaxy.nb0 ve ASUS.UnlockLangID.exe minisd nin içine atıcakasın.önce ASUS.UnlockLangID.exe'yi çalıştırcan daha sonrada cihazı kapatıp kamera tuşu basılıyken açma kapama düğmesine bascan bu kdr...ztn kurulumunda ayrıntılı anlatmışım yazımda..

http://img206.imageshack.us/img206/3668/adszqf0.jpg
    bu linkte anlatımı var yinede yapamazsanız ben buradayım yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 28 Şubat 2008; 16:38:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.