Şimdi Ara

ASUS P525 için WM6.1 çıktı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • woswos72 SAĞOL arkadaşım yükledim sorunsuz ama sım numaralarımı görmüyor ne yapmam lazım yardım edermisin....
  • hoca onu yükledim yine windows tşunun altındaki mode tuşuna basınca close apps oluyor ayrıca içinde çıkartılmıl eklenmiş filan denilen hiç birşey yok..remotedesktop filan da yok
  • simdeki kişileri gözükmeyenler;

harhangi bir registry editor'u ile

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone]
    "ShowSim"=dword:00000000

sonundaki sıfırı 1 yapın ve cihazı resetleyin
  • madmann ztn içinden çoğu şey çıkarılmış windows live fln duruyor diye yazmışım..sende tersten okuyon herşeyi

al sana remote desktoplu olan wm6.1 bu kıyağımıda unutma :)

http://ra pidshare.com/files/95051655/vivi_Release8_WM6.1_xT9_WWE.rar.html (a ve p arasındaki boşluğu silin)

tamammı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 28 Şubat 2008; 18:34:02 >
  • ee hoca onuda yüklemiştim modeswitcher de yine close apps dio
  • alla alla bende gayet normal çalışıyor anlamadım gitti dostum senin problemi..xda-developersta bi yazayıım bakalım vivi ne dicek
  • işin ilgnci system ayarlarında buton ayarları varya 3tuşun..orada mode switcher yok !!
  • [simage][/simage]
     ASUS P525 için WM6.1 çıktı!!!

t9 message keyboard yok

[simage][/simage]

listede mode switcher yok

[simage][/simage]

[simage][/simage]

ana ekranda basınca screenkeyboard açılıyor

[simage][/simage]

vivi wm6.1 rom-vivi_Release8_WM6.1_xT9_WWE

[simage][/simage]

device id

[simage][/simage]

rom detials

vivi_Release8_WM6.1_xT9_WWE rom bu arakadaşlar xda ya a yazdım .. çalışmıyor modeswitcher ve t9 klavye yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 29 Şubat 2008; 18:32:58 >

• şimdide PointUI_Home_1.02b__black_.cab bu uyğulama saaati görmüyor haram anlaşılan bana bu işler
  • arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba bildiniz üzre p535 almıstım şimdi p535 e nasıl yuklerim bu wm.6.1 bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba bildiniz üzre p535 almıstım şimdi p535 e nasıl yuklerim bu wm.6.1 bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?

evet ya p525 oluyorda niye p535 yok
  • quote:

arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba bildiniz üzre p535 almıstım şimdi p535 e nasıl yuklerim bu wm.6.1 bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?

Satmayacaktın P525'ini
    Şaka şaka...

WM6.1'in WM6'dan gözle görülür farkı yok ve bildigim kadariyla p535 için wm6.1 yok.
    Zaten Sizin WM6'nın orjinal olması yeter bence 6.1'e gerek yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tarashman

quote:

Satmayacaktın P525'ini
    Şaka şaka...

WM6.1'in WM6'dan gözle görülür farkı yok ve bildigim kadariyla p535 için wm6.1 yok.
    Zaten Sizin WM6'nın orjinal olması yeter bence 6.1'e gerek yok...

walla aslında haklısın eski sattıgım p525 de aslında elimde ama benim degil temelde farkıda yok bi gps muhabbeti gusel sadece

sadece heves bizimkisi işte ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibuk -- 4 Mart 2008; 17:18:08 >

• Benim için hız önemli değilki RAM 64 zaten belli bir şeyin üstünü desteklemiyor. Şu problemim var sıkıntılıyım WM6.0 vivi 7 yi yükledim Eski rom umu seviyorum geri dönmek istiyorum Bu WM6.0 sürekli kilitleniyor. ve 1 haftada 4,5 kez yeniden formatlamak (hard reset) zorunda kaldım. Lütfen yardım edin WM6.1 imi yükleyeyim WM6.0 vivi 6 yımı ? Kartvizit tarayıcısından vazgeçtim cihaz düzgün çalışmıyor. 6 aydır full program yüklü p525 imi hiç formatlamadan sorunsuz yüklerken şimdi her gün boş bir işletim sistemini formatlamak zorunda kalıyorum ve işin kötüsü cihazın tamamen bozulmasından korkuyorum.
  • merhaba arkadaşlar bende yeni asus p525 ime kavuştum bir arkadaşın önerdiği PDAMobiz_P535_WM6.1_Build19716_1.1 romu yüklemey çalışıyorum ne yaptıysam olmuyor kamer+ses kayıt+power+reset tuşuna aynı anda basıp boot moduna geçmesi sağlanıyor ama bende olmuyor tüm tuşlar çalışıyor bir yardımcı olabilir misiniz çıldıracam neyi yanlış yapıyorum daha önce rom yükledim ama bu rom olmuyor olayı aşağıda anlatıyor birde siz bakın
    Un-Official WM 6.1 ROMs for ASUS P535 PDAMobiz Edition

P535 WM6.1 Clean Rom PDAMobiz Edition Version 1.1 [Update 22/3/2008]

- Network Wizard (Support all networks around the world)
    - Wifi Fixed

P535 WM6.1 Clean Rom PDAMobiz Edition Version 1.0

- Remove WorldCard Mobile
    - Remove Voice Commander
    - Add Voice Speed Dial 1.2
    - PDAMobiz Home page
    - Bluetooth Dialup patch
    - SDHC MiniSD Card patch

Registry Tweak
    - Auto date single line
    - Disable Beam icon
    - Disable Error Report
    - Add GPRS Disconnect button
    - Show Clock on taskbar
    - Incred backlight 1 min and stanby 2 min
    - Enable ClearType
    - Enable Device Lock Today Plug-in
    - WWE

1.network sihirbazı düzenlenmiş
    2.wifi tamiri yapılmış
    3.Bluetooth arama yaması gelmiş
    4.SDHC mini sd card yaması gelmiş
    5.Tek satırda tarih saat ana ekrana gelmiş
    6.Hata raporu kaldırılmış
    7.GPRS bağlantısını kes butonu eklenmiş
    8.Görev çubuğuna saat gelmiş
    9.Arka ışık 1er dk artırılabilir olmuş
    10.Voice Commander silinmiş yerine aynı tuşa
    Voice Speed Dial 1.2 (sesli arama eklenmiş isim söylemen yeterli güzel çalışıyor)
    11.PDAMobiz Home page açılış ekranına koymuşlar flash animasyon şeklinde çalışıyor
    12. Task manager eklenmiş ve memory boyutu kb olarak cpu kullanımı %olarak görünüyor.
    13.ClearType açık hale getirilmiş
    14.WWE eklenmiş (ne demekse anlamadım)dünya dili ingilizce demekmiş
    15.Microsoft Office ver 6.1 olmuş one note gelmiş office2007 gibi

Upgrade ROM by MiniSD Card Method
    1. Download ROM file (PDAMobiz_WM6.1_P535_Build19716.rar)
    2. Copy file ASUS.UnlockLangID.exe into miniSD Card then run this file one time (Cross language platform for ROM Upgrade)
    3. Extract from 1. You have got GalaxyII.nb0 and copy to miniSD Card.
    4. Put usb for change battery. Press button Rec + Camera + Power and Reset (Must be reset to BootLoader white screen)
    5. Please wait util red message display on P535 screen then Soft Reset one time.
    6. After finish Upgrade ROM process please Hard Reset again (Press Navigate button + Reset) for make sure all process was completed.

Upgrade ROM by USBLoader Method
    1. Make sure that your PC have install Microsoft Active Sync already.
    2. Download ROM file (PDAMobiz_WM6.1_P535_Build19716.rar)
    3. Extract from 1. You have got GalaxyII.NB0, AsusUpdateROM.cmd and USBLoader
    4. Copy file ASUS.UnlockLangID.exe into miniSD Card then run this file one time (Cross language platform for ROM Upgrade)
    5. Press Ctrl+Alt+Del (On PC) to start Task Manager, Then delete MS Sync Process (Wcescomm.exe) or double click on file Kill Active Sync.cmd to kill MS Sync Process.
    6. Connect your P535 to PC via USB port. Press Rec+Power button (at the same time) and then Soft Reset (Press Rec+Power button util Boot Loader program startup you will see message Waiting).
    7. Double Click on file AsusUpdateROM.cmd to start Upgrade ROM. Then follow up step in DOS Command Windows (press Enter 3-4 times).
    8. Please wait util red message display on P535 screen then Soft Reset one time.
    9. After finish Upgrade ROM process please Hard Reset again (Press Navigate button + Reset) for make sure all process was completed.

2. Copy file ASUS.UnlockLangID.exe into miniSD Card then run this file one time (Cross language platform for ROM Upgrade)
    4. Put usb for change battery. Press button Rec + Camera + Power and Reset (Must be reset to BootLoader white screen)
    5. Please wait util red message display on P535 screen then Soft Reset one time.
    6. After finish Upgrade ROM process please Hard Reset again (Press Navigate button + Reset) for make sure all process was completed.

yukarda anladığım kadarıyla dosyayı indirdim
    klasöre çıkardım sonra FAT format attığım bir 1gb karta
    ASUS.UnlockLangID.exe
    GalaxyII.nb0 dosyalarını kopyaladım sonra usb bağlantısını yapın diyor
    bağlantıyı yaptıktan sonra ses kayıt+güç+kamera ile reset tuşuna aynı anda basıyoruz beyaz bir ekran çıkana kadar basılı tutuyoruz ve rom yükseltme başlıyor yaklaşık 5dk içersinde yükleme tamamlanıyor aynı hard reset olayı gibi son olarak hard reset atıyorum wm6.1 hazır afiyet olsun....

AAAAA amma ilginç bişey oldu rom yükseltmesi sonrasın spb backup ile aldığım yedeklemeyi kurdum alet tekrar wm6.0 TR oldu görünüyor
    ama
    1. pocket tweak
    2. GB-Soft tweak
    3.Soft key

• quote:

Orjinalden alıntı: hidden_place

merhaba arkadaşlar bende yeni asus p525 ime kavuştum bir arkadaşın önerdiği PDAMobiz_P535_WM6.1_Build19716_1.1 romu yüklemey çalışıyorum ne yaptıysam olmuyor kamer+ses kayıt+power+reset tuşuna aynı anda basıp boot moduna geçmesi sağlanıyor ama bende olmuyor tüm tuşlar çalışıyor bir yardımcı olabilir misiniz çıldıracam neyi yanlış yapıyorum daha önce rom yükledim ama bu rom olmuyor olayı aşağıda anlatıyor birde siz bakın
    Un-Official WM 6.1 ROMs for ASUS P535 PDAMobiz Edition

P535 WM6.1 Clean Rom PDAMobiz Edition Version 1.1 [Update 22/3/2008]

- Network Wizard (Support all networks around the world)
    - Wifi Fixed

P535 WM6.1 Clean Rom PDAMobiz Edition Version 1.0

- Remove WorldCard Mobile
    - Remove Voice Commander
    - Add Voice Speed Dial 1.2
    - PDAMobiz Home page
    - Bluetooth Dialup patch
    - SDHC MiniSD Card patch

Registry Tweak
    - Auto date single line
    - Disable Beam icon
    - Disable Error Report
    - Add GPRS Disconnect button
    - Show Clock on taskbar
    - Incred backlight 1 min and stanby 2 min
    - Enable ClearType
    - Enable Device Lock Today Plug-in
    - WWE

1.network sihirbazı düzenlenmiş
    2.wifi tamiri yapılmış
    3.Bluetooth arama yaması gelmiş
    4.SDHC mini sd card yaması gelmiş
    5.Tek satırda tarih saat ana ekrana gelmiş
    6.Hata raporu kaldırılmış
    7.GPRS bağlantısını kes butonu eklenmiş
    8.Görev çubuğuna saat gelmiş
    9.Arka ışık 1er dk artırılabilir olmuş
    10.Voice Commander silinmiş yerine aynı tuşa
    Voice Speed Dial 1.2 (sesli arama eklenmiş isim söylemen yeterli güzel çalışıyor)
    11.PDAMobiz Home page açılış ekranına koymuşlar flash animasyon şeklinde çalışıyor
    12. Task manager eklenmiş ve memory boyutu kb olarak cpu kullanımı %olarak görünüyor.
    13.ClearType açık hale getirilmiş
    14.WWE eklenmiş (ne demekse anlamadım)dünya dili ingilizce demekmiş
    15.Microsoft Office ver 6.1 olmuş one note gelmiş office2007 gibi

Upgrade ROM by USBLoader Method
    1. Make sure that your PC have install Microsoft Active Sync already.
    2. Download ROM file (PDAMobiz_WM6.1_P535_Build19716.rar)
    3. Extract from 1. You have got GalaxyII.NB0, AsusUpdateROM.cmd and USBLoader
    4. Copy file ASUS.UnlockLangID.exe into miniSD Card then run this file one time (Cross language platform for ROM Upgrade)
    5. Press Ctrl+Alt+Del (On PC) to start Task Manager, Then delete MS Sync Process (Wcescomm.exe) or double click on file Kill Active Sync.cmd to kill MS Sync Process.
    6. Connect your P535 to PC via USB port. Press Rec+Power button (at the same time) and then Soft Reset (Press Rec+Power button util Boot Loader program startup you will see message Waiting).
    7. Double Click on file AsusUpdateROM.cmd to start Upgrade ROM. Then follow up step in DOS Command Windows (press Enter 3-4 times).
    8. Please wait util red message display on P535 screen then Soft Reset one time.
    9. After finish Upgrade ROM process please Hard Reset again (Press Navigate button + Reset) for make sure all process was completed.

yukarda anladığım kadarıyla dosyayı indirdim
    klasöre çıkardım sonra FAT format attığım bir 1gb karta
    ASUS.UnlockLangID.exe
    GalaxyII.nb0 dosyalarını kopyaladım sonra usb bağlantısını yapın diyor
    bağlantıyı yaptıktan sonra ses kayıt+güç+kamera ile reset tuşuna aynı anda basıyoruz beyaz bir ekran çıkana kadar basılı tutuyoruz ve rom yükseltme başlıyor yaklaşık 5dk içersinde yükleme tamamlanıyor aynı hard reset olayı gibi son olarak hard reset atıyorum wm6.1 hazır afiyet olsun....

AAAAA amma ilginç bişey oldu rom yükseltmesi sonrasın spb backup ile aldığım yedeklemeyi kurdum alet tekrar wm6.0 TR oldu görünüyor
    ama
    1. pocket tweak
    2. GB-Soft tweak
    3.Soft key

arkadaşım üstte alıntı yaptığın yazı bana ait ama bu p535 için cihazın p525 ise yüklememelisin bu uyumsuzluk yapar....

• ya özür arkadaşlar p535 için iyice uçtum bende adamlar çok güzel bir rom yapmışlar onuda p535 e yapmışlar çok beğenmiştim rom u neyse bekleyecem artık adam gibi bişe çıksın diye önereceğiniz güzel bir rom var mı ara yüzü gelişmiş fontlar güzek ve en önemlisi stabil çalışacak bu arada 6.1 ler için işlemci de hızlanınca pil durumu ne oldu test edeniniz var mı
  • Un-Official WM 6.1 ROMs for ASUS P525

Latest WM 6.1 version: PDAMobiz_2
    by vivi
    PDAMobiz 5.2.19202 Build 19202.1.0.0 Kaiser ported ROM by vivi.

This is vivi Release 9 but I prefer using PDAMobiz_2
    Base on Kaiser 's ROM NoThrills WM 6.1 WWE *English* V3 - The first ROM with the brand new OS build 19202!
    Official like ROM, clean and no program preinstalled.

rom nasıldırhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=379411 dan alıntı bi bakın
    hatta

NoThrills WM 6.1 WWE *English* V3 - The first ROM with the brand new OS build 19202!

--------------------------------------------------------------------------------

Last update: Saturday, March 23rd, 2008

NoThrills ROM releases are 'pure' ROMs. They offer a ROM that is exactly like HTC would release for your device, but with all the internal software updated to their latest versions.

Things the NoThrills ROMs do include:
    The very latest CE OS build
    The newest default software applications
    The ROM is available in 6 languages

Things the NoThrills ROMs do not include:
    'Fixes' (not everyone likes the same 'fixes')
    Registry tweaks (you can do this yourself)
    Custom or additional applications (I said No Thrills, didn't I?)
    Removals (if you want something removed, make your own ROM!)
    Pagepool modifications (you can do this yourself)

So you get a pure HTC ROM, which you can use or even modify to your own desire. My ROMs are fully extractable and customizable.

What are the specs of this ROM?
    CE Operating System 5.2.19202 (build 19202.1.0.0) *new*
    ROM version 3.14.405.0 WWE *new*
    Radio ROM 1.65.14.06 *new*
    Protocol 25.81 .40.02H *new*
    Free program memory: ~72MB
    Free storage memory: ~134MB

What are the application versions in this ROM?
    Adobe Reader LE 2.0 (build 288.531)
    ArcSoft MMS 5.0.31.9 *new*
    Esmertec Java VM 20080222.3.1 *new*
    HTC Audio Manager 1.2 (build 1017.717)
    HTC Camera 5.04 (build 29195)
    HTC Comm Manager 2.0.6.0
    HTC Home 2.1 (build 1005.722)
    HTC SIM Manager 6.41 *new*
    HTC Streaming Media 3.00 (build 1001.711)
    HTC QuickGPS 1.00 (build 919.717)
    HTC Task Manager 2.0 (build 31261)
    Windows Live (+ Messenger) 10.6.0034.0800
    WorldCard Mobile 1.0d.070724b
    Ofcourse, there are many other updates to system files 'under the hood'. Just try this ROM, and you'll see!
    bir inceleyin asus bölşümünde yer alıyor ilk sayfda ama asus p525 için uymlu olup olmadığını anlayamadım

• yaw bu wm6.1 deki msj ları eski wm6 daki wm5 deki gibi yapmak için bi patch vardı ..bilen varsa link atsın arıyom kaç saattir bulamadım sinir oldum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.