Şimdi Ara

Casper Nirvana NB 15.6 için kamera driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
94.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop u alınca yanında verilen cd lere baktım bir tane sürücü cd si var ama içinde kamera driver i yok bana Casper Nirvana NB 15.6 nın kamera driveri lazım bulabilirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadkorsan -- 10 Haziran 2012; 0:15:33 >

• uppp Bu arada sistem windows 7 yüklü
  • Driveri bulamazsan driver pack kullan
  • Orda webcam in yok
  • bende de aynı sorun var webcam driver bi türlü bulamadım casper firması çok büyük ayıp etmiş kendi sitesinde kendi ürettiği bilgisayarın driveri yok..!!!
  • beyler şuan elimde casper nirivana 15.6 CPQ MARKALI LAPTOP VAR HERŞEYİNİ YUKLEDİM SADECE WEBCAMDA SORUN VAR WEB CAMI MSNDE KULLANABİLİYORUM YALNIZ BİR ARA YUZU YOK PC DE KISA YOLU FİLAN HİÇ BİRŞEYİ YOK CAMI KULLANMIYORUZ SİTESİNEDE GİRDİM WEB CAM DRİVERİ YOK İLERLEME KAT EDEN VAR İSE WİNDOWS 7 64 BİT DİGİCAM WEB CAMININ DRİVERİNİ ARIYORUM RAYDIMLARINIZI BEKLİYORUM NERDE BULURUZ BUNU.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi günler ben de günlerce aradım driveri ama sitesinde driver yoktu en son pcde ksayolunu buldum, meğerse kısa yolla kamera aktif ediliyor bluetooth, wireless gibi. aktif ettikten sonra driverlarını kendisi yüklüyor. fn duşuyla birlikte f'lerden birinde kamera şekli var ona bastım oldu. belki sizin de böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyPgs21

iyi günler ben de günlerce aradım driveri ama sitesinde driver yoktu en son pcde ksayolunu buldum, meğerse kısa yolla kamera aktif ediliyor bluetooth, wireless gibi. aktif ettikten sonra driverlarını kendisi yüklüyor. fn duşuyla birlikte f'lerden birinde kamera şekli var ona bastım oldu. belki sizin de böyledir.

eyvallah kardeşim öyleymiş
  • Siz bu konuda ciddi misiniz? son güncellemeden sonra bilgisayarın webcam' ı uçtu :(
  • AYLARCA ARADIM KAMERA AÇMAYI BULAMAMIŞTIM CASPERİDE ARAMIŞTIM YİNE BULAMAMIŞTIM EYVALLAH SENİN SAYENDE BULDUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyPgs21

iyi günler ben de günlerce aradım driveri ama sitesinde driver yoktu en son pcde ksayolunu buldum, meğerse kısa yolla kamera aktif ediliyor bluetooth, wireless gibi. aktif ettikten sonra driverlarını kendisi yüklüyor. fn duşuyla birlikte f'lerden birinde kamera şekli var ona bastım oldu. belki sizin de böyledir.

genelde tüm sorun bundan kaynaklı oluyor insanlar boşa debeleniyorlar internette. teşekkürler bilgilendirme için.
  • kardeş nasıl oluyor bir bana anlatsana ALLAH RIZASI İÇİN
  • Volkanşen3820 V kullanıcısına yanıt
    Siz çözümünü bulabildiniz mi hocam?
  • Fn+F11 basıp kamerayı aktif hale getiriyoruz.
  • manuel driver yükleme durumu nasıl yapılır derseniz. yönet e gir problemli olan driver sag tuş; sürücü ; sürücü güncelleştir; (sürücü yazılımını nasıl almak istiyorsunuz ) sorusuna sürücü yazılımı için bilgisayarı tara seç. indirdiğiniz driverin yerini gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram3506

Fn+F11 basıp kamerayı aktif hale getiriyoruz.

ne garıp bır laptop bu :) wıfı acar gıbı once etkınlestırme ıstıyor oldu tesekkurler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.