Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lorib

Alan kullanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun...Bana da hayırlı olsun..piliniz ne kadar gidiyor??

wifi açık sürekli kullanımda 4,5 - 5 saat civarı gidiyor kardeşim.
  • Allah Razı olsun sonunda biri cevap verdi..Bende de aynı gidiyor.Kıyaslamak için sormustum.tesekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorib

Allah Razı olsun sonunda biri cevap verdi..Bende de aynı gidiyor.Kıyaslamak için sormustum.tesekkür ettim

konuyla fazla ilgim yok :D öyle gezerken gördüm... bir problemin olduğunda alıntılayarak sorarsan cevap veririm... kolay gelsin.
  • Arkadaşlar merhaba.

bu laptopu aldım. şu an kullanıyorum. video editleme render için düşünmüştüm. forumdaki asus n750jk alan arkadaşlarla yazışarak bu ürüne karar verdim.

Ürün ile ilgili yapamadığım tek şey usb boot tan bir başlangıç özellikli bir uygulama başlatamadım ( sistem kurtarma hiren boot , usb den boot eden bir windows vb)

bu konu benim için çok önemli.

bios tan taktığım usb yi görüyorum. öncelik ondan başlasın diye ayarlıyorum.

ama ne yaparsam yapayım o boot usb den başlamıyor.

başka laptoplarda pclerde denedim. elimdeki boot usb ler çalışıyor.

kesin nasıl yapıldığını bilen varsa bana burdan yada özelden paylaşabilirmi.

kesin bilgi lazım.

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: braveman

Arkadaşlar merhaba.

bu laptopu aldım. şu an kullanıyorum. video editleme render için düşünmüştüm. forumdaki asus n750jk alan arkadaşlarla yazışarak bu ürüne karar verdim.

Ürün ile ilgili yapamadığım tek şey usb boot tan bir başlangıç özellikli bir uygulama başlatamadım ( sistem kurtarma hiren boot , usb den boot eden bir windows vb)

kesin bilgi lazım.

şimdiden teşekkürler

arkadaşlar sorunu çözdüm

yukarda anlatım şekilde boot usb den bir şey çalıştırmak isteyen olursa yapılacakları yazayım

laptop açılışı çok hızlı olduğundan açma düğmesine bastığınız gibi del tuşuna arka arkaya basın. bios ekranına gelince

menulerden "fast boot" disabled yapın
    secure boot "disabled" yapın
    launch Csm "enabled" yapın
    hemen altında beliren menüyüde "enabled" yapın

sonra biosta usb diskini takıp yeniden başlatıp tekrar bios a girin boot başlatma seçeneklerinden usb bootunuzu birinci sraya getirin.

sonra biosu kayıt yapıp laptopu yeniden başlatın.

bu şekilde usb boot tan laptopu açarak yedeğini aldım. ve kurtarma usb boot umu çalıştırmış oldum.

bu laptopa aşık oldum. gün geçtikçe bağlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveman

Arkadaşlar merhaba.

kesin bilgi lazım.

şimdiden teşekkürler

Hayılı olsun hocam bende almayı düşünüyorum bunu.

Vegasta ortalama 1 saatlik videonun render süresi ne kadar sürmekte ??

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Hayılı olsun hocam bende almayı düşünüyorum bunu.

Vegasta ortalama 1 saatlik videonun render süresi ne kadar sürmekte ??

saolasın

cihazı tavsiye ediyorum.

vegas ta 1 saatlik video renderi yapmadım. benim işim klip tarzı 5 dakikalık videolar hazırlamak. ve sony vegasın efeklerini karıştırıyorum. yada hazır introları kullanıyorum.

sony vegas en büyük özelliği efekli işlerde bilgisayarı çok kasması . ben 1080p 60 frame lik kısa videoları editliyorum. eski laptopum 5 dakikalık bir efekli klip işini 45 dakikada yapıyordum.

bu asus laptop ta sadece 5 dakika sürdü.

grupta bir arkadaş 3 saat lik videoyu sony vegas 5saat te render aldım demişti. bu laptop ile.

sony vegas ta hazır efekli 4 tane 1 dakikalık template aynı anda başlattım. pc donmadan hepsini aynı anda rendere başladı bitirdi. bunu yapabiliyorsa laptop iyidir.

bunu kesin ve kesin söyleyeyim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 31 Ekim 2014; 23:04:50 >

• bugün bu laptop ı almış bulundum. aslına bakarsanız laptop lardan , özelliklerinden pek anlamam sizler kadar fakat inanın bu ssd 256 gb ve 1,5 tb hard disk lerin ayrı ayrı olması muhteşem olmuş. benim laptop ım 3 saniyede açılıyor diyebilirim. Gözlerime inanamadım! ilk defa muhteşem bir laptop a sahip oldum diyebilirim.

Gold bilgisayar dan : 4,525 tl nakit aldım.

Oyun oynadıktan sonra da resimlerle beraber mesaj yazacağım.

soru : galiba 8.1 lerde format diye birşey yokmuş. direk recovery yapınca ilk baştaki haline geri dönüyormuş alırken öyle söylediler. doğru mudur ?

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huglyy -- 1 Kasım 2014; 22:01:38 >
  • Format olmaz olur mu dostum, 8.1'de 2 secenek var, birisi refresh yapiyor tum programlari yeniden kurup fabrika ayarina donduruyor, bir de bildigin windows'u bastan kuruyor, 2 secenegi de her zaman secebilirsin yani. Ancak zaten SSD oldugu icin temiz format atip bastan recovery yapma 10 dakikani almaz oyle soyleyim. bi yemek arasinda yeni windows kuruluyor artik SSD olan laptoplara :) Ben de almayi dusunuyorum bu modeli ancak yurtdisinda kullanacagim, Asus 24 ay uluslararasi garanti veriyor mu bu modele? Genelde lux modellerine veriyor Asus.
  • Arkadaşlar bu laptopu n11de 4.333 TL ye. 3000/330 kupon ile 4.003 TL ye geliyor bonusada 111 TL bonus veriyor 3892 TL oluyor. Bunun yanın 11 TL de pepsi ekliyorum 3881 TL ye gelmiş oluyor. Sizce bu fiyat iyimi bunun yanına ekstra ne gibi kombolar yapabilirim ??
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    daha ne olsun aldınızmı
  • 4000 tl civarı bütçe ile bende bu laptopu almayı düşünüyorum. Uzun zamandır yorum yapılmamış kullananlar öneriyormu?
  • Uzun zamandır beklediğimiz bir cihazdı bugün mağaza stoklarına girdi incelediğim kadarıyla gayet başaralı bir ürün olmuş Ankara içinden almak isteyen olursa mağazadan birebir yardımcı olabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarı yeni aldım ve GeForce game ready driver 347.25 güncellemesini yaptım ancak sonradan öğrendimki bu güncellemede gtx900 serisi için yazıyormuş bu bir sorun yaratır mı?
    yaptığım diğer mallıkta önceki sürümü kaçtı ona bakmamak oldu ,sizce gtx85m için hangi sürüm daha uygundur?
  • arkadaşlar bende 2.el aldım yeni sayılır iyi bir bilgisayar henüz deneme aşamasındayım daha kaliteli film izlemek için aldım full hd diyor ama görüntü kalitesi iyi değil bu cihazı kullananlarında mı böyle acaba büyütülmüş fotoğraf gibi pikselli gösteriyor çözemedim bir bilgisi olan var mı :S
  • herkese merhaba
    bende macbook pro asus 750 arasında gidip geliyorum araştırma yaparken bu konuya denk geldim ...
    dün vatan a gittim genel bir bakayım dedim notebook lara bi elimi süreyim :) çünkü gerçekten malzemesi çok telmaşa cihazlar var 20 civarı makine ye baktıktan sonra en son n750jk ya baktım aralarında retina ekrandan sonra beğeniğim birtek n750jk oldu siz ekranını nasıl beğenmediniz bu cihazın bence çok iyi bi ekranı var ıps mi değil mi hala belli değil sanırım ?
    birden şunu belirtmekte fayda var ki benim için en önemli şeydi burada denk gelmedim kullandığınız veya almak üzere olduğunuz cihazda digital ses çıkışı vardır ki bu araştırdığım notebookların hiç birinde yok bu bence en can alıcı özellik benim için alacak olanların dikkate almasında fayda var ses sistemi kullanmıyorsanız o ayrı tabi :)
    SAYGILAR...
  • bu bilg e yakışır sırt çantası önerisi olan var mı?
  • Ultra da oyun oynamak isteyenler almasın, geri kalanı çok iyi . Özellikle pc açılış ve kapanış hızı mükemmel.
  • arkadaşlar ekranın sağ tarafı ve üst tarafında ince siyah şerit var sanki. ekranı nasıl kaydırıyoruz monitörlerdeki gibi bilen varmı
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı alalı çok olmadı çok fazla oyun oynayan biri değilim ama arada oynamak istiyorum.Malum GTA 5 çıkıcak ve güzel oyunlar geliyor.Laptoplarda oyun oynanmaz diye bir düşünce var biliyosunuz.Bu Laptop ile nasıl performans alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.