Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanmak nasip olsun artık benim masaüstü efsane sistemim satılınca banada zorunlu olarak laptop alınacak bakalım alınınca burada paylaşırım ama bu büyük ihtimal n750jk olmayacak asus rog serisi olacak :D
  • bende şu 3 ürün arasında gidip geliyorum..

MSI
    ASUS
    MONSTER

monster eğer alınacaksa msata takılacak.. ama herkes monsterdan uzak dur diyor.. ama yinede kağıt üzeri şampiyonu..

asusun eğer GTX 850m Gddr5 modelini 3.800-4.000 civarına bulabilirsem kasa kalitesi olsun çift fanı olsun her şekilde diğer ikisine tokat atıyor..
    ŞU sitede 850 vs 860 değerleri var

msi ise en optimal performans ve optimal fiyatı sunuyor ama kasa kalitesi beni çok üzdü.. asusla yanyana bakınca hiç alasım gelmiyor..

BURAYA tıklayarak benim forumumdaki incelemelerimi de okuyabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Anathien_!

bende şu 3 ürün arasında gidip geliyorum..

MSI
    ASUS
    MONSTER

monster eğer alınacaksa msata takılacak.. ama herkes monsterdan uzak dur diyor.. ama yinede kağıt üzeri şampiyonu..

asusun eğer GTX 850m Gddr5 modelini 3.800-4.000 civarına bulabilirsem kasa kalitesi olsun çift fanı olsun her şekilde diğer ikisine tokat atıyor..
    ŞU sitede 850 vs 860 değerleri var

msi ise en optimal performans ve optimal fiyatı sunuyor ama kasa kalitesi beni çok üzdü.. asusla yanyana bakınca hiç alasım gelmiyor..

BURAYA tıklayarak benim forumumdaki incelemelerimi de okuyabilirsiniz

merhaba dostum açıklık getireyim mesajına hemen yanlış cihaz alma monster demişsin benimde içimden geçirmiştim alayım diye ama tamam eyvallah gtx 880m 8gb ekran kartı olan modeli 5000 tlden satılıyor güzel ama incelemem ve hangi firmaya sorduysam aynı cevaplar ve alanlardanda duydum sen gtx 880 m lik bir cihazı 5000 bine veriosan bit yeniği ararım ben vede tahminlerim doğru çıktı bi çok ünlü firmada inceleme yapmış SOОUTMA ve KASA kalitesi bakımından vasat yazmışlar ısınmalar olabiliyormuş

asusun gtx 850m ddr 5 demişsin ddr 5 diye türkiyede bi modeli yok ddr 5 yazan sitelerle ve asusla görüşüldü herkesteki model ddr 3 şeklinde benimde aklıma yatan modellerden birisiydi ddr3 olduğunu duyunca her yerden vazgeçtim sattığım pc ddr3 olduğu için model yükselteceğim bilgin olsun ddr 5 diye bişey yok bu modelde kanma

850 ve 860 demişsin bu kartlar gtx 770 780 ve 870 ve 880 den vasat kartlar maximum 2 yıl idare eder tahminim daha azda olabilir

msi konusunda doğru bir sonuca ulaşmışsın msidada kasa kalitesi ve soğutma sıkıntısı var

sonuç olarak şunu söyleyeyim sana sitelerde MSİ ve MONSTER modelleri seçeneği çok fazla neden satıcılar bunları elden çıkarmak için uğraşıyorlar vede bilinçli kişiler bunlara yaklaşmıyor asuslara bakıyorum ya haftada yada ayda elbet 1 2 modeli bitmiş

• konun kullanıcısına yanıt
    evet bende sordum ddr3 olduğunu öğrendim.. o asus beni 1-2 sene oyunlarda high bile götürse yeterde artar.. zaten çalıştığım sürece oyuna vaktim olmuyo o laptop 1. amaç olarak multimedia aracı olarak kullanılacak.. şayet boş vakit olursa oyun oynayabileceğim..

ama Tom Clancy's The Division çıktığında büyük ihtimalle ona özekllikle zaman yaratıcam ve uzun zamandır istediğim oyun kasasınıda yapacağım..

baktığım hiç bir kasa malzemesi ve soğutmasıyla asus N serisine kafa tutamadı o yüzden ddr3 olmasına rağmen alacağım çok büyük ihtimalle..

aklımdaki tek soru asusun yeni çıkan serilerini beklemeli miyim ? donanımhaberin ana sitesindede computex 2014 te tanıtılan modellerin hepsi çok güzel.. ama türkiyeye kim bilir ne zaman gelir.. aylarca da bilgisayarsız kalmak istemiyorum..

edit: birde bu pcdepo, notebookadresi, ebrar gibi firmalar vatan,mediamarkt, teknosa gibi firmalara nazaran 500-600 tl ucuza satıyor asusu.. Sattıkları ürünler hatalı yada teşhir ürünü ne biliyim servisten dönmüş ürünler falan değildir dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anathien_! -- 27 Haziran 2014; 11:29:40 >

• quote:

evet bende sordum ddr3 olduğunu öğrendim.. o asus beni 1-2 sene oyunlarda high bile götürse yeterde artar.. zaten çalıştığım sürece oyuna vaktim olmuyo o laptop 1. amaç olarak multimedia aracı olarak kullanılacak.. şayet boş vakit olursa oyun oynayabileceğim..

ama Tom Clancy's The Division çıktığında büyük ihtimalle ona özekllikle zaman yaratıcam ve uzun zamandır istediğim oyun kasasınıda yapacağım..

baktığım hiç bir kasa malzemesi ve soğutmasıyla asus N serisine kafa tutamadı o yüzden ddr3 olmasına rağmen alacağım çok büyük ihtimalle..

aklımdaki tek soru asusun yeni çıkan serilerini beklemeli miyim ? donanımhaberin ana sitesindede computex 2014 te tanıtılan modellerin hepsi çok güzel.. ama türkiyeye kim bilir ne zaman gelir.. aylarca da bilgisayarsız kalmak istemiyorum..

edit: birde bu pcdepo, notebookadresi, ebrar gibi firmalar vatan,mediamarkt, teknosa gibi firmalara nazaran 500-600 tl ucuza satıyor asusu.. Sattıkları ürünler hatalı yada teşhir ürünü ne biliyim servisten dönmüş ürünler falan değildir dimi ?

yeni modelleri bekleyip beklememek senin tercihin bide şunu düşünmek lazım yeni gelecek model bu kadar uygun fiyata olurmu n750 ye karşı

oyunla ilgili çok takıntın yoksa diğer herşey için uzun süre götürebilecek bir cihaz

şöyle söyleyeyim o olayıda ebrar notebook ist bil bu firmalar direk yurdışından getirtiriyor cihazı o yüzden az vergi kdv olayı biniyor :D vatan teknosa vs bu firmalar yurdışından getirtirenden alıyorlar hem kendi karlarını hemde aldıkları fiyatın maliyetini çıkarmak için mecbur yüksek fiyata koymak zorunda kalıyorlar teşhir kullanılmış ürün falan deil hergün binlerce insan alışveriş yapıyor bu sitelerden n750yi bu konudaki yorumları okursan alanlar var ebrardan falan

pcdepo

yukarıdaki sitede eklenebilinen uzatılmış garanti hakkında bilginiz var mı acaba ? asusun kabul ettiği onayladığı bir işlem midir yoksa +3 pcdepo garantisi midir ?
  • Bu arada pcdepo da fiyatlar hergün oynuyor 2gün önce 3500 dü şimdi 3800 takip etmek lazım
  • arkadaşlar bende asusun bu modeliyle ve toshiba qosmio x70-a-13n arasında kararsız kaldım. toshibada gtx770m ekran kartı var fakat 3gb ve rami de 8 gb. asusta ise ekran kartı 4 gb ve ram 16 gb.
    gtx770m in daha iyi olduğunu biliyorum fakat ekran kartı ve ram kapasiteleri beni tereddüte düşürdü. fiyatlarıda hemen hemen aynı. sizce hangisini tercih etmeliyim?
  • quote:

pcdepo

yukarıdaki sitede eklenebilinen uzatılmış garanti hakkında bilginiz var mı acaba ? asusun kabul ettiği onayladığı bir işlem midir yoksa +3 pcdepo garantisi midir ?

bildiğim kadarıyla asus 2 yıl garanti veriyor + garanti firmadan firmaya göre değişebiliyor ek ücret vererek garantiyi uzatabiliyorsunuz pcdepo notebookadresi aynı şirket grubu diye biliyorum güvenilirlik konusunda hiçbir şirketten şu ana kadar alışveriş yapmadığım için bilmiyorum ben ist bil. alacağım laptopu büyük ihtimal rog serisi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim792

arkadaşlar bende asusun bu modeliyle ve toshiba qosmio x70-a-13n arasında kararsız kaldım. toshibada gtx770m ekran kartı var fakat 3gb ve rami de 8 gb. asusta ise ekran kartı 4 gb ve ram 16 gb.
    gtx770m in daha iyi olduğunu biliyorum fakat ekran kartı ve ram kapasiteleri beni tereddüte düşürdü. fiyatlarıda hemen hemen aynı. sizce hangisini tercih etmeliyim?

merhaba dostum benim gibi doğru düzgün bakan yok bu konuya hemen bildiğim kadarıyla açıklık getireyim toshiba qusmioyu ben teknosada inceledim farklı model sizin bahsettiğinizle benim incelediğim 6gb ram gtx 670 mi ne vardı üzerinde o bile beni tatmin etmişti şimdi sizin yazdığınız kodla baktım bu cihazın 16 gb ram li ve ssdli olan halide var biraz araştırın bulacaksınız gtx 770 3 gb ddr 5 192 bit olması lazım büyük ihtimal bu kart sizi uzun süre götürecektir oyun için alacaksanız asus tamam kalite falan eywallah kasa soğutma olsun ama n750 düşünüyorsanız özellikle oyun için tekrar tekrar yazıyorum maximum iyi performans vereceği 1-2 yıl arası toshiba soğutma konusunda bilgim yok ama mağzemeleri kaliteli onu biliyorum soğutmayı en kötü fanla çözersiniz oyun içinse özellikle benim gibi iyi oyun peşinden koşturan birisinin tecrübesine ve incelemesine dayanarak ben QOSMİO diyorum gtx 770 li 16 ramli modelini yada asus rog alın en iyisi para konusu sıkıntı değilse

• ibrahim792 kullanıcısına yanıt
    eğer oyun oynamak önceliğiniz ise araştırmalarım sonucunda şunu söyleyebilirim;

asusun gpu belleği ddr3 toshibanın yüzde 90 ddr5 tir bu yüzden toshiba öne çıkar..

fakat toshiba yerine ŞU ürünü öneririm size..

ekran kartı 770m den biraz daha performanslı olması lazım.. ayrıca msi da bulunan ssd ile 7200rpm lik hdd size çok fazla artı sağlayacaktır..
    senin dediğin model bunun bi üst modeli olan x70 a 13p oluyor sanırsam. tabiki toshibaya o özellikler oluncada fiyat baya bi uçuyo 5000 civarına kadar :D benim verebileceğim en fazla 4000. benim demek istediğim alırken ram ve ekran kartının kapasitesinemi dikkat etmeliyim yoksa ekran kartı modeline mi?

bi tarafta asusun 16 gb ram ve 4 gb gtx850m ekran kartı
    bi tarafta toshibanin 8 gb ram ve 3 gb gtx 770m ekran kartı. bunları göz önünde bulundurursak hangisi mantıklı sizce ?

bu ikisinden birini alcam ama karar veremedim..
  • quote:

eğer oyun oynamak önceliğiniz ise araştırmalarım sonucunda şunu söyleyebilirim;

asusun gpu belleği ddr3 toshibanın yüzde 90 ddr5 tir bu yüzden toshiba öne çıkar..

fakat toshiba yerine ŞU ürünü öneririm size..

ekran kartı 770m den biraz daha performanslı olması lazım.. ayrıca msi da bulunan ssd ile 7200rpm lik hdd size çok fazla artı sağlayacaktır..

dediğiniz bilgisayarda baktım fakat asus ve toshibanın yanında msi beni biraz tereddüte düşürüyor. asus veya toshiba varken msiye okadar para bağlamaya korkuyorum açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim792

senin dediğin model bunun bi üst modeli olan x70 a 13p oluyor sanırsam. tabiki toshibaya o özellikler oluncada fiyat baya bi uçuyo 5000 civarına kadar :D benim verebileceğim en fazla 4000. benim demek istediğim alırken ram ve ekran kartının kapasitesinemi dikkat etmeliyim yoksa ekran kartı modeline mi?

bi tarafta asusun 16 gb ram ve 4 gb gtx850m ekran kartı
    bi tarafta toshibanin 8 gb ram ve 3 gb gtx 770m ekran kartı. bunları göz önünde bulundurursak hangisi mantıklı sizce ?

bu ikisinden birini alcam ama karar veremedim..

birbirlerine zıt cihazlar :D neden diyeceksiniz gtx 770 850 den daha kaliteli bir kart 770 uzun süre götürebilir sizi 8gb ram şu anda yeterli en babayit sistem isteyen call of ghost 6 gb ram istiyor şu anda ilerde sıkıntı yaratabilir ram tercih sizin ama 4000 ve 5000 arası çıkabilirseniz zaten bu cihazlarda o fiyatlar aralığına yakın başka seçeneklerede bakın

• arkadaşlar bu yaz içersinde bende bu laptoptan alacağım, bunu büyük marketlerin hangisinden uygun temin edebilirim?
  • MK* M kullanıcısına yanıt
    Büyük market değilde pcdepo,ebrar gibi yerlerden en ucuzunu bulabilirsin
  • Bu cihazın ekranı kötü. N550 (ips panel) ile yan yana inceledim, uçurum var arada. Bir arkadaş ekran koruyucu var gibi diyordu, bu uyarısı için çok teşekkür ederim.
  • uzun süredir cevap yazan yok nasıl alan arkadaşlar memnunmusunuz ısınma olayı falan havalar malum oyun performansı ekran performansı nedir görüşleriniz ? zaman geçti alalı biraz konuşalım
  • Merhaba arkadaşlar bu laptopa windwos 7 kurabilirmiyiz, servis izin verirmiyor deniyor win 8hiç memnun değilim
  • Merhaba;

Bence Win8 olması sıkıntı değil ama Win7 diyorsan elbette kurabilirsin ;
    Fakat Microsoft 2015 yılında windows7 güncellemelerinden elini çekicek haliyle win9 gelicek çünkü
    Win8 kullanmanı öneririm çünkü 2015 yılından sonra çıkan oyunları win7 de oynamayabilirsin :)

İyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.