Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün yada yarın kavuşacağım bilgisayarıma
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeş kaça aldın. bu aralar fiyatlar uçmuş, almış başını gidiyor :)
  • Bu bilgisayar vatanda şu an 4500 tl .benim öğrenmek istediğim hdd ve sdd olduğu için çift yuva bulunuyor,peki diğer hdd çıkarılıp bir tane daha sdd ekleyip raid 0 yapılabiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar kardeş bir önceki msjda bahsettiğim şekilde 2 tane ssd takılabiliyormu cihaza

• zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Normal hdd yi çıkarım SDD takabilirsin kardeş msata slotu yok sata3 var ama raid olur mu bilmiyorum onu hiç denemedim daha önce

Raid yapmaktaki amacın ne kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 28 Temmuz 2014; 13:53:32 >
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    raid 0 yapınca 450-500 mb olan yazma hızı 800-900mb'lara cıkabiliyor.gerçi içindeki ssd hangi marka yada kalitelimi bilmiyorum ama aşağı yukarı bu hızlara ulaşabilir diye düşünüyorum,n56vz kullanıyorum tek ssd kullanıyorum yeterli ancak çift ssd ile raid0 yapmak hayalim bu yüzden n56yı değiştirmek istiyorum ancak emin olamadım bazı sitelerde msi için raid0 yapılabildiğini özellikle belirtmiş ancak bu pc için ekstradan bir açıklama olmadığı için sormak istedim.dikkatimi çeken özellikler 4 tane hoparlor olması ve çift hdd slotu olması ancak yeni işlemci ve sırf bu iki özellikler için 4500 tl çok fazla gibi sanki gerçi sdd fiyatı biraz arttırıyor.kullanılan parçalar dikkate alındığında gerçekten fiyat çok uçuk.Ancak kasa kalitesi ve 4 hoparlor için bile bu para gözden çıkarılabilir artı çift hdd slotu her marka modelde yok.bunlar gerçekten fark yaratan özellikler.ben n56dan çok memnunum bu yüzden gozu kapalı alırım bu modeli.almayı dusunuyordum ancak uygun satan mağazalarda stok yok vatanda var bu model ancak 4500 tl fazla.eksileri ekran kartını biraz daha guclu koyabilirlerdi gerçi oyun bilgisayarı katogorisnde değil.artı unuttuğum n56dan farklı olarak çift fan olmasıda güzel.bu cihaz 3200 civarında olması lazım bana göre

• zultaran Z kullanıcısına yanıt
    hız artar ama maliyet de artar kardeş, ssd zaten hızlı yani bana göre yeterli çift sssd ile raid yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. ama eger siz böyle birşeyi denerseniz bizi mutlaka bilgilendirin. Bi de raid hakkında bilgi almak için teknik servis ile bi görüşüz derim eger onlar olur diyorsa o zaman düşünebilirsiniz. Bu ürünün fiyatı 3700-3800 civarında idi. Son bir ayda fiyatlar yükseldi. Ben ilk çıktıgında 4 bin tl ye ebrar'dan 9 taksite aldım
  • Arkadaslar istanbul ici media markt gibi buyuk marketleri gezip bu modeli goren olursa bana haber verebilir mi? Unumuzdeki haftalarda bende almayi dusunuyorum. En son umraniye meydan media markt'ta baktigimda bu modelden ellerinde kalmamisti.

• Bende bu bilgisayardan var. Isınma sorunu yok diyorsunuz ama bilgisayarın şarj olduğu yere elimi koyamıyorum, oyun oynarken çok ısınıyor. Ama klavye altında hiç ısınma yok. Burası neden ısınıyor, bileniniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

hız artar ama maliyet de artar kardeş, ssd zaten hızlı yani bana göre yeterli çift sssd ile raid yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. ama eger siz böyle birşeyi denerseniz bizi mutlaka bilgilendirin. Bi de raid hakkında bilgi almak için teknik servis ile bi görüşüz derim eger onlar olur diyorsa o zaman düşünebilirsiniz. Bu ürünün fiyatı 3700-3800 civarında idi. Son bir ayda fiyatlar yükseldi. Ben ilk çıktıgında 4 bin tl ye ebrar'dan 9 taksite aldım

aynen öyle. pcdepo da peşin 3.500 tl idi. taksitli 3.600 falan.

tabi o sıra para olmadığından ya da fiyatlar belki düşer diyerekten bekledik salak gibi işte. 2 hafta önce 4 bine aldım.
  • Hic bir yerde bulunmuyor artik bu model. Macbook pro alacagim sanirim.

• Beyler N750JK sı olan bir arkadaş Windows test sonuçlarını atabilir mi?

Asus N750JK-T4109H Notebook

YUKARDAKİNDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azuerk -- 23 Ağustos 2014; 12:53:43 >
  • azuerk A kullanıcısına yanıt
    8.1 güncellemesinden sonra puanlama olayı tarihe karıştı malesef
  • Beyler bende siparisini verdim bugun en gec pazartesi elimde olacak fikirlerimi yazarim

• Ekran kartı hangi tip gddr bellek kullanıyor? Gddr5 mi, gddr3 mü?

• Pardon yanlış konuya atmışım

• bu ürünün youtube oyun videoları var. nerdeyse tüm oyunları oynuyor.

ben bu laptopu alıp sony vegas gibi bir video editleme programı ile editleme yapmak ve video hazırlamak istiyorum (renderlama olarak geçiyor)

bu laptopu kullanan arkadaşlar bu tarz konularda da bilgi verebilirmi. bazı arkadaşlar render için bu laptopu almayın diyor. oyunda bu kadar iyi bir performans veren bir laptop nasıl olurda renderda yetersiz kalır.

bu konuda laptopu kullanan arkadaşlar yorum yazar çok iyi olur.
  • N750jk ssd markası ve modeli nedir?

Asus yeni modeli olarak bu linkten baka bilirsiniz.

http://www.pcdepo.com/asus-nx500jk-dr016h-notebook
  • bu ürünle ilgileniyorum . dün bir mağazada birebir inceleme fırsatım oldu . özellikler zaten mükemmel , kasa kalitesi , malzeme de çok iyi görünüyor. ama ekran kalitesini görünce buz gibi soğudum üründen. resmen bariz şekilde yukardan aşaığı dikey pixeller ip gibi görünüyor. çok rahatsız edici geldi bana, ekran kalitesi kabul edilebilirin altında bence. hemen yanında MSI ın benzer özelliklerdeki 17 inch modeli vardı , kasa malzeme kalitesi çok düşük , tın tın bir kasa. ama ekran kalitesi Asus un bu modeline göre çok çok üstündü. Asus un benzer özellikteki 15,6 inch lik modelinin ekranı gayet kaliteli görünüyordu . uzun süre bu 3 modelin ekranlarını inceledim ve objektif bir değerlendirme yapmaya çalıştım. acaba sadece benim gördüğüm ürüne özel bir problem mi var ekranda yoksa Asus N750JK-T4109H modellierinin ekranları hep böyle mi ?

• Alan kullanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun...Bana da hayırlı olsun..piliniz ne kadar gidiyor??
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.