Şimdi Ara

ASUS N53SN-SZ129V aldım sonunda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
24.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vallahi ne yapacagimi sasirdim arkadaslar... Vatan`a almaya gittim fakat new revision etiket yoktu uzerinde ve almaktan vazgectim.
    Sn Renklem, siz urunu nereden aldiniz acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OriginPatu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hope76

    Arkadaşlar, Vatan Bilgisayar'da Asus N serisini inceledim fakat "New Revision" yazısını göremedim. Acaba neresinde yazıyor o yazı veya olmaması bir sorun teşkil eder mi?

    ben bugün vatan dan aldım v129 modelini 2194 e 5 taksit. new revision yazısı bildiğim kadarıyla sadece N53SV modellerinde var SN serisi hatalı sandy bridge'den etkilenmedi zaten bi kaç bilgisayarcı arkadaşıma da sordum onlarda sorun çıkmaz diye onay verdi. beni asıl endişelendiren klavyede kokuydu hoparlörde cızırtıydı gibi açılır açılmaz insanın hevesini kursağında bırakan arızalar. bu hatalarla karşılaşan arkadaşlarne yaptı ya da vatanın bu durumda ki politikası nedir. 15 gün içinde değişim var dedi satıcı arkadaş ama bu durumda kabul ederlermi bilmiyorum. daha cihazı çalıştırmadım çalışıtınca bakıcam

    N53SN modelinde de hatalı chipset kullanıldı, hatta forumda bu sebepten dolayı iade edenler ve değişim yapanlar oldu.


    quote:

    Orijinalden alıntı: OriginPatu

    bi sebepten dolayı alınıt yapamadım neyse. cihazı aldım bi sorun yok gibi. bu benm ilk laptopum o yüzden bi karşılaştırma yapamıycağım ilerleyen günlerde bir sorun olursa haber veririm.
    sende new reision olması ilginç cihazı ne zaman almıştın ? nerden ve kaça aldın ?

    Aşağıdaki linke girip cihazınızın seri numarasını yazarak cihazınızın chipsetinin sorunlu mu sorunsuz mu olduğunu öğrenebilirsiniz.

    http://vip.asus.com/eservice/changeSandybridge_NB.aspx?slanguage=en-us


    2. bir yöntem ise DOS ekranına girip "wmic idecontroller get deviceid" komutunu girmektir. Çıkan yazıda REV_05 ya da üzeri bir değer çıkıyorsa chipsetiniz sorunsuz demektir. (Bu yöntem bazı markalarda geçerli değildir ancak Asus ve Lenovo'larda işe yaramaktadır)

     ASUS N53SN-SZ129V aldım sonunda




  • 1.Cihazın seri numarası nerde yazıyor?
    2.Bataryayı ilk aldığımda tamamen bitirip 14 saat kesintisiz şarj etmiştim. Şuan batarya ömrü çok az geliyor bana. 3-4 dakikada %1 iniyor resmen internet kullanımında. Arkada çalışan programlardan olabilir mi? Normal midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tanura

    Cihazın seri numarası nerde yazıyor?

    http://support.asus.com/repair.aspx?no=566&SLanguage=en
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HASANBARIŞ

    Bu yeni revizyoın olayı İ5 li olanlarda olmasın.Ben 50 yere gittim, hep i5lerde var.İ7 lerde yoktu.

    İ7 alıp yeni revizyon etiketli arkadaşım var mı?



    i7-2630QM işlemciye sahip N53SN'lerde chipset yenilendikten sonra New Revision etiketli olarak satılamaya başlandı, aşağıdaki linkteki konudan N53SN-SZ024V modelinde New Revision etiketi olduğunu görebilirsiniz.

     ASUS N53SN-SZ129V aldım sonunda

    http://forum.donanimhaber.com/m_47437158/tm.htm

    Şöyle bir durum da söz konusu olabilir; sorun düzeltildikten sonra dağıtılan ilk birkaç parti N53SN'de New Revision etiketi vardır ancak şu anda dağıtılmakta olan olanlarda yoktur, bu da bir ihtimal...




  • Vatan`da %25 indirim vardi 2 gun boyunca... SZ129 modelini alacaktim fakat new revision etiketi olmadigi icin almadim... Beklemeye karar verdim bu olay netlige kavusuncaya kadar...
  • biri dereye taş atıyor muhabbetine döndü bu olay. :D cebitte olur mu sizce uygun fiyat?
  • arkadaşlar bu notebook'u alanlar büyük oranda memnun kalacaklardır. performans, fiyat olarak bakarsanız piyasadaki en iyi notebook'lardan biri. benim aldıktan sonra farkettiğim ve sevmediğim tek özelliği şarj cihazının büyüklüğü ve ağırlığı. tüm ekipmanı çantaya koyduğumda toplam ağırlığın 1/6'sı kadar ağırlık yapıyor. :) araştırma fırsatı bulamadım ama asus'un bu model notebook'u için daha ince ve hafif şarj ünitesi bulursam alırım. revizyon etiketine takılmayın. cihazı almadan önce, seri numarasını yukarıdaki mesajlarda belirtilen linklerden sorgulayarak rev_5 üstü makinaları alabilirsiniz.
  • Gaziantep Vatanda inceledim cihaz gercekten güzel bir eksisi 5400RPM olması onun dışında herşeyiyle cok iyi,fiyatı şuan 2720 TL %25lik indirim birdaha ne zaman olur acaba???
  • sx542v asus da 2000 tl alınır mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

    Gaziantep Vatanda inceledim cihaz gercekten güzel bir eksisi 5400RPM olması onun dışında herşeyiyle cok iyi,fiyatı şuan 2720 TL %25lik indirim birdaha ne zaman olur acaba???

    O fiyata alınmaz; PCDepo adlı internet sitesinden almak daha mantıklı. En azından şuanki yüksek kura rağmen makul bir fiyatta...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renklem

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

    Gaziantep Vatanda inceledim cihaz gercekten güzel bir eksisi 5400RPM olması onun dışında herşeyiyle cok iyi,fiyatı şuan 2720 TL %25lik indirim birdaha ne zaman olur acaba???

    O fiyata alınmaz; PCDepo adlı internet sitesinden almak daha mantıklı. En azından şuanki yüksek kura rağmen makul bir fiyatta...

    Aynen dedigin gibi gecen haftasonu kampanyasında 2190 TLydi,arada büyük bir ucurum var pcdepo suan icin en mantıklı secenek gibi duruyor 2500TL
  • merhaba arkadaşlar sistem derecelenendirmesini yazarmısınız lütfen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renklem

    ASUS N53SN-SZ129V aldım. Çanta ve Mouse konusunda yardım :)

    Hocam hayırlı olsun, öncelikle fare tavsiye edeceğim, benimde kulladığım logitech çok şık ve güzel tepki veriyor fakat biraz pili çabuk bitiyor uyarim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elzemsin

    N53SN-SZ002V tavsiye ederim.. max 16 gb kadar destekliyor.. problem yok.. bir de şu ssd'lerin fiyatı bi düşse..

    Hocam eminmisin ? Ona göre ram alalım.
  • SZ129V de farklı değil ikisi de 16GB destekliyor, tek fark; SZ002V'nin anakartında 2x2GB kit var... SZ129V'ninkinde ise 2+4GB =6GB ram var...
  • 2472TLye inmiş durumda şuan Vatanda..
  • SZ129V`nin ekran karti performansi nasil arkadaslar? Benim icin ekran karti cok onemli...
  • beklentin ne bilmiyorum ama ben gayet memnunum. oyunlarda sıkıntısız.
  • Sormamın sebebi, hali hazırda sony vaio kullanıyorum. Ekran kartım ATI HD3650. Asus alırsam büyük oranda ekran kartı için alacağım. Tabi Asus'un G serisi notebooklarında GTX ekran kartları var ama notebook'un kasası ve tipi hiç hoşuma gitmedi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.