Şimdi Ara

ASUS MU CASPER Mİ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sil Hemen Konuyu Sil Görmesinler :) Bunun Hastaları Var ve Anti Caspercılar... Casper mı Asus mu Dersen Çıldırıyolar :)
    Casper Olanda i7 tabi kulağa hoş geliyo ama güvenemiyosun ki casper a bir istatisliği paylaşayım 2008 de mi ne casper marka pc lerin %90 i arıza sebebiyle servise gitmiş sen düşün artık
    ASUS Tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmerian -- 30 Ağustos 2010; 1:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmerian

Sil Hemen Konuyu Sil Görmesinler :) Bunun Hastaları Var ve Anti Caspercılar... Casper mı Asus mu Dersen Çıldırıyolar :)
    Casper Olanda i7 tabi kulağa hoş geliyo ama güvenemiyosun ki casper a bir istatisliği paylaşayım 2008 de mi ne casper marka pc lerin %90 i arıza sebebiyle servise gitmiş sen düşün artık
    ASUS Tabiki :)
    böyle ayrı ayrı başlık açarsan ama forumda kirlilikten başka bişey olmaz..3-5 satır aşağıda diğer mesajın var ordan devam etseydinya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

böyle ayrı ayrı başlık açarsan ama forumda kirlilikten başka bişey olmaz..3-5 satır aşağıda diğer mesajın var ordan devam etseydinya..

Alıntıları Göster
    bakmıolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nora0612

bakmıolar :D

Alıntıları Göster
    soru mu bu şimdi
    Asus ile Casper karşılaştırılır mı
    tereddütsüz Asus ya
    hep söylerim yine söylüyorum
    Sony-Toshiba-Asus' tan şaşma
    Casper-HP-Acer' a bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı:    +

soru mu bu şimdi
    Asus ile Casper karşılaştırılır mı
    tereddütsüz Asus ya
    hep söylerim yine söylüyorum
    Sony-Toshiba-Asus' tan şaşma
    Casper-HP-Acer' a bulaşma

Alıntıları Göster
    2 Model arasından Casper. Marka fanatikliğinin alemi yok. Ben de Asus kullanıcısıyım ama seçtiğiniz model vasat bir model Asus olmasına rağmen. G310m de nedir? Ayrıca k52 nin de casper kadar sorununu okuduk burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

2 Model arasından Casper. Marka fanatikliğinin alemi yok. Ben de Asus kullanıcısıyım ama seçtiğiniz model vasat bir model Asus olmasına rağmen. G310m de nedir? Ayrıca k52 nin de casper kadar sorununu okuduk burda.

Alıntıları Göster
    lenovo y560 a da bi bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    3 yıl önce açıldı
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

of be kardeşim ne fanatikliği ya
    çok biliyosanız alın casper ı 5-6 ayda klavyenin tuşları silinsin
    sen burda k52 sorunları okumuş olabilirsin ben burada casperın ekranının sıcaktan eridiğini okudum bunun fanatiklikle ne alakası var
    paranın kıymetini bilmek lazım casper a koysunlar i7 işlemciyi 5730 ekran kartını gider asusun i5 işlemcili 5145 ekran kartlı bilgisayarını alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı:    +

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

of be kardeşim ne fanatikliği ya
    çok biliyosanız alın casper ı 5-6 ayda klavyenin tuşları silinsin
    sen burda k52 sorunları okumuş olabilirsin ben burada casperın ekranının sıcaktan eridiğini okudum bunun fanatiklikle ne alakası var
    paranın kıymetini bilmek lazım casper a koysunlar i7 işlemciyi 5730 ekran kartını gider asusun i5 işlemcili 5145 ekran kartlı bilgisayarını alırım

Alıntıları Göster
    Asus

• quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

Asus

Asus
  • Asus'un Casper'a cevabi:Casper cok konusma AzSUS...:D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Asus'un Casper'a cevabi:Casper cok konusma AzSUS...:D :D
    Asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Asus

Alıntıları Göster
    Casper özellik olarak çok yüksek ama tabiki asus'u tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: interpreter

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Soru mu bu ?

Asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Soru mu bu ?

Asus

Alıntıları Göster
    15 sayfa boyunca asus yazısını mı okumayı bekliyosun?? hemen git ve al şu asusu!

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

15 sayfa boyunca asus yazısını mı okumayı bekliyosun?? hemen git ve al şu asusu!

katılıyorum
  • adam soru sormamıs espırı yapmıs zaten kızmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomec

adam soru sormamıs espırı yapmıs zaten kızmayın
    Git asus al diyeceğim olmaz casper al diyeceğim olmaz.Git HP al diyeceğim bak bu olur. Bana ASUS demeyin ben onun adını AZ SUS koydum.Giden laptopum 23günde elime geçti üstelik laptop 8.günde tamiri bitmesine rağmen.... artık karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Git asus al diyeceğim olmaz casper al diyeceğim olmaz.Git HP al diyeceğim bak bu olur. Bana ASUS demeyin ben onun adını AZ SUS koydum.Giden laptopum 23günde elime geçti üstelik laptop 8.günde tamiri bitmesine rağmen.... artık karar senin.

bu AZ SUS olayını sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

bu AZ SUS olayını sevdim

Alıntıları Göster
    Bende servisten hiç memnun değilim ama casper markası bana sunny den farksız geliyor. Çok güvensiz bir marka.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.