Şimdi Ara

Asus G75VX VS MSİ GE 60 - 70 Modelinden neyi seçerdiniz asus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus G75VX VS MSİ GE 60 - 70 Modelinden neyi seçerdiniz asus mu ?

ASUSUN ARTİLARİ NEDİR

LÜTFEN CEVAP

• Fiyat olarak sana uygunsa ben Asus derim asus kaliteli markadır hele g75 bana hep sıcak gelmiştir fakat fiyatı biraz tuzlu tabi msi ge60 ise kasa açısından kalitesiz diye biliyorum performans açısından çok fark yoktur diye tahmin ediyorum ama ben olsam (param olsa ) asusu alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DnzLee_ToLqa

4000 tl var ilave edip asus almak iyimidir

Hocam eski nesil yani 3. nesil msı ge60/70 kasa kalitesi olarak pek iyi denmezdi. Fakat 4. nesil haswell işlemci ve 700 serisi NVIDIA ekran kartı olunca tabiki MSI Kasa kalitesi çok yükselttiler isterseniz yorumlara bakabilirsiniz. Bana kalsa yeni nesil daha avantajlı olur

Orijinalden alıntı: hashus_42

quote:

4000 tl var ilave edip asus almak iyimidir

Hocam eski nesil yani 3. nesil msı ge60/70 kasa kalitesi olarak pek iyi denmezdi. Fakat 4. nesil haswell işlemci ve 700 serisi NVIDIA ekran kartı olunca tabiki MSI Kasa kalitesi çok yükselttiler isterseniz yorumlara bakabilirsiniz. Bana kalsa yeni nesil daha avantajlı olur

Bence de. Kaldı ki o 4000 küsür lirayı verebiliyorsan üzerine biraz daha katıp arkadaşın bahsettiği o MSI'ın laptop modellerinden alabilirsin. Daha dadmin edici olur en azından.

• Asus'un kasa kalitesi ve kalitesi MSI da yok, tabiki Asus derim
    Daha Fazla Göster
  • 6 ay once bende asus ile Msi arasında kalmıştım. O zaman asus g75nw ile Msi gt70 arasında kaldım. Msi daha gösterişli duruyordu ışık felan boyle ama forumlarda araştırdım kasa icin kötü hatta soğutma icinde kötü diyorlardı o zaman. bende asus aldım 80C bile görüyorum makinada ama tık yok. tavsiyem asus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • _____________________________
    Mesajlarımı alıntılayarak cevap veriniz.
  • MSI GE60 0ND-659XTR Core i7-3630QM 8GB 128GB SSD+750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos

2,580 TL YE BUNU ALDİM.

XPERİA Z ALİCAM GERİ KALAN PARAYLA O KADAR PARA YI LAPTOBA VERMEK DELİLİK GİBİ GELDİ YA SİZCE İYİMİ YAPTİM ?

MSI GE60 0ND-659XTR Core i7-3630QM 8GB 128GB SSD+750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos NASİLDİR BU PC ?
  • quote:

MSI GE60 0ND-659XTR Core i7-3630QM 8GB 128GB SSD+750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos

2,580 TL YE BUNU ALDİM.

XPERİA Z ALİCAM GERİ KALAN PARAYLA O KADAR PARA YI LAPTOBA VERMEK DELİLİK GİBİ GELDİ YA SİZCE İYİMİ YAPTİM ?

MSI GE60 0ND-659XTR Core i7-3630QM 8GB 128GB SSD+750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos NASİLDİR BU PC ?

Hocam kafaya takma sen en iyisini yapmışşın sıkıntı yok Tek üzüldüğüm nokta 500 lira daha verip 4. nesil Ge60 alsaydın.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.