Şimdi Ara

ASUS M5A97 EVO R2.0 RAM SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS M5A97 EVO R2.0 HANGİ FREKANS RAM TAVSİYE EDERSİNİZ SİTESİNE BAKINCA EN FAZLA 2133 FREKANS DESTEKLİ GÖRÜNÜYOR AMA KİTAPÇIĞINDA 2400MHZ RAM DESTEKLİ GÖRÜNÜYOR KULLANMA KLAVUZUNDAN RESİM ÇEKTİM ÖZELLİKLERİ HAKKINDA NE ALINMALI

ASUS M5A97 EVO R2.0 RAM SEÇİMİ ASUS M5A97 EVO R2.0 RAM SEÇİMİ

• Aynı anakarttan alıcam çok kısa bir süre içerisinde, aynı konunun cevabı için buraya geldim ben de, 2133 almayı düşünüyordum, gelen cevaplara göre bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partysquad -- 17 Ağustos 2014; 2:01:02 >
  • Corsair vengeance pro 2133mhz cl9 290tl vatanbilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Corsair vengeance pro 2133mhz cl9 290tl vatanbilgisayar

peki bu rami alırsak bizim anakart hemen tanırmı bunu 2133 oc yazıyor ya biostan bir ayar yapmak lazım olurmu yoksa takınca direk 2133 çalışırmı bundan 2 tane alınsa zaten pc uçar
  • Cl9 1600mhz alın. CL7 1333mhz ile Cl11 2133mhz arasında 1 fps fark var. Fiyat farkına değmez. 1600mhz alın.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediği 2133mhz cl9 ondan sordum cl11 değil birde fiyatlar birbirine yakın gibi
  • Forumdan bir arkadas Corsair vengeance pro 2133mhz cl9 ramleri 2133de calistiramamisti 1866da kaliyor diyordu pmden mesajlastik baya ama cozemedik olayi

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    arkadaşınızın anakartı asus r2.0 evomuydu
  • su konu hocam goz atin isterseniz
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94522826&p=1#94572808

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    sonuç olarak arkadaşınız halletmiş sorunu 2133 olarak çalışmış ama tepkime süresi sorun vermiş doğru anladıysam cl9 olan ram cl11 olarakmı çalışmış?
  • hocam acikcasi arkadasi tanimiyorum acmis oldugu konuya ayni anakarti kullandigim icin cevap yazmis yardimci olmaya calismistim pm mesajlara gore stabilite sorunu yasiyordu arkadas ram zamanlamalarini elle girmesini onermistim sonrasinda cevap gelmedi arkadastan verdigim linkten arkadasa pm ile ulasabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partysquad

Aynı anakarttan alıcam çok kısa bir süre içerisinde, aynı konunun cevabı için buraya geldim ben de, 2133 almayı düşünüyordum, gelen cevaplara göre bakalım.

Almadıysan alma. Bende var, sıkıntılı.

Bir süre sonra kitabına göre 2-4 olması gereken dual kanal 2x8 GB 2133-CL9 belleği görmedi. 7.68 GB tek kanal gördü. (Başta sorun yoktu) Şimdi 2-3 slotlarda çalışıyor.
    Bir süre sonra USB ön panelleri ile ilgili sorun başladı.
    Şimdi de dahili ses kartı gitti.

Sorun sadece bende olsa şanssızmışım derdim. Ama USb ile başkaları da sorun yaşadı.
    Özellikle ses ile ilgili şikayetler fazla. Yakın çevremde bile 3 kişi var sorun yaşayan. Zaten 4 kişi var bunu kullanan. Araştırırsan ses ile ilgili çok şikayet görürsün.

UD3P al gitsin. Ben de değişeceğim zaten.

• melikulupinar kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim alternatif bakicam

• Partysquad P kullanıcısına yanıt
    İyi olur.
    Dün 16 GB ramı (16864 MB) görürken bugün yine sapıttı. 8176 görüyor. Oysa tek modül olsa 8192 görmesi lazım.
    Oysa kurcalamamıştım.

Modaülleri tek tek denedim. Saglam. Default ayarları yükledim, BIOS sıfırladım, bilumum şeyi kucaladım boş.
    Yarın da 16 görür artık. Kafasına göre takılıyor meret.
  • Hayda evo da mi tirt.Bu amd ye hangi anakart alicaz arkadas hepsinde mi bug var.

• bir yıldır kullanıyorum en ufak sorun vermedi
  • Hocam team dark series 1866 mhz cl9? Ram kullaniyordum msi 970 gaming anakart sorunsuz kullaniyordum ancak uyku moduna alinca anakart kendisini kapattigindan iade ettim pazartesi anakart alicam fx6300 islemci ile kullanacagim bellek secer mi

• M5A97 R2.0 anakartta 2x4 gb ddr 3 1600 mhx ram kullanıyorum ama anakart rami tam 1600 olarak kullanmıyor bios tan ayarlamama rağmen. Ramlar yetersiz gelmeye başladığını hissediyorum +8 gb daha eklemeyi düşünüyorum. Cpu Z Ekran resmi atıyorum yardımcı olurmusunuz banada ?
     ASUS M5A97 EVO R2.0 RAM SEÇİMİ ASUS M5A97 EVO R2.0 RAM SEÇİMİ

• Sonuc ne aynı anakarttan bende de var 1333 mhz lik rem takılı 1600 mhz mi yoksa 2400 mhz mi?

• 2x4 8gb ddr3 2400mhz lik remleri taktım biostan ayarladım ama olmadı bilgisi olan varsa yardımcı olun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.