Şimdi Ara

Satılık Anakart ve İşlemci (Gigabyte B450M-H Socket AM4 / AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Anakart ve İşlemci (Gigabyte B450M-H Socket AM4 / AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz)

Selamlar,

Ürünler temiz ve çalışır haldedir. Kutularıda duruyor. Resimleri aşağıdaki gibidir.

Anakart: Gigabyte B450M-H Socket AM4, DDR4 3600MHz(OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, VGA mATX Anakart | 1750 TL (Kargo alıcıya aittir.)

İşlemci: AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemci - Wraith Stealth Soğutuculu | 1000 TL (Kargo alıcıya aittir.)

Satılık Anakart ve İşlemci (Gigabyte B450M-H Socket AM4 / AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2750 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam beni ilgilendirmez biliyorum ne cevap verebileceğinizi , tavsiyemi dikkate alırsanız sonuçta kendi malınız . Bu fiyatlara satılması çok uzun sürer veya hiç satılmaz . Nacizane tavsiyem işlemci için 800 TL , anakart için 1500 TL istemeniz veya ikisini 2500 TL ye tek bir ilanda koyabilirsiniz. Bende yakın zamanda sattım aynı işlemciden , ilk ilan günü 800 TL teklif geldi satmadım , 1 ay geçti sanırım 800 TL ye sattım yine :)

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için teşekkürler. Garantileri yok. Anakart 3500 TL linke koydum. Ben 2500 TL istiyorum. Çok mu istiyorum anlamadım.

İşlemci konusunda linkteki işlemci ile aynı ama oradaki fiyat abartı. Amd d 5500 2900 TL den başlıyor ben bu işlemci için 1700 TL değer biçtim. Yorumlarsanız sevinirim.

Teşekkürler, güncelledim fiyatları.

• Hocam beni ilgilendirmez biliyorum ne cevap verebileceğinizi , tavsiyemi dikkate alırsanız sonuçta kendi malınız . Bu fiyatlara satılması çok uzun sürer veya hiç satılmaz . Nacizane tavsiyem işlemci için 800 TL , anakart için 1500 TL istemeniz veya ikisini 2500 TL ye tek bir ilanda koyabilirsiniz. Bende yakın zamanda sattım aynı işlemciden , ilk ilan günü 800 TL teklif geldi satmadım , 1 ay geçti sanırım 800 TL ye sattım yine :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Kayı750 K kullanıcısına yanıt
    ilan eski
    üye 10 gündür dh ye giriş yapmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kaza bela gelmemiştir inş

link vereydin karşim Gözlerim hoşaf oldu parça aramaktan

Hoca kusura bakma geç geri dönüşüm için. Ram leri ayrıca satmıştım. Elimde ram yok ne yazık ki.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.