Şimdi Ara

Asus Laptopa cay dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Asus n550jv - cn127h model laptopa cay bardaginin 3te 1 kadar klavyesine soguk az sekerli cay touchpadin sağ tarafından döküldü.Anında çayı elimle temizleyip makineyi ters cevirdım.3-4 sn içinde laptopu kapattım.kagıt havlu ile kuruladım sonradan fön makinesinin soğuk ayarında laptopu dik tutarak uyguladım.dün geceden beri ters konumda öyle bıraktım.hiç çalıştırmadım.fakat tüm bu yaptıklarım yeterli mi bilmiyorum.şimdi tamirciye götürsem garanti gider.teknik servise göndersem sırf arıza belirleme için 50 60 lira alırlar tamiratı ne kadar tutar kim bilir ücretten kaçmıyorum fakat gereksiz para vermekte istemem.bu konuda sizinde fikrinizi alayım.bu modellerde sıvı dökülmelerine karşı önlem alınmış mıdır veya koruyucusu varmıdır.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biseydenicem -- 12 Ocak 2014; 13:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• youtubeda sökülüm videolarına bakın orda söktüklerinde görürsen sendede vardır ama pirincin içine koymayı dene sok kaç parçayı ıslatmışsa onları pırınce gom
  • Tuz pirinç gibi şeyler dök bir süre beklet. sonra açmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

youtubeda sökülüm videolarına bakın orda söktüklerinde görürsen sendede vardır ama pirincin içine koymayı dene sok kaç parçayı ıslatmışsa onları pırınce gom

bu modelin kasası şu şekilde olduğu için pirinç için sökmem gerek bu seferde garantısı tehlikeye girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr1907

quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

youtubeda sökülüm videolarına bakın orda söktüklerinde görürsen sendede vardır ama pirincin içine koymayı dene sok kaç parçayı ıslatmışsa onları pırınce gom

bu modelin kasası şu şekilde olduğu için pirinç için sökmem gerek bu seferde garantısı tehlikeye girer.

servise verirsende garanti dışı edebilirler
    edit : youtubede bu modelin sökülme videolarını izle sökerken dikkat et orda koruma plastiği gibi bir parça varmı ona göre öğrenirsin bataryayı sökmeyi unutma ve batarya sokukn 3-4 defa açma tuşuna bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_moswant -- 12 Ocak 2014; 13:21:10 >

• aga bence garantili teknik servise yolla yada sök çay dökülen yeri tinerle sil. iyice kurula.
  • Bugun laptopu açtım sorunsuz çalıştı klavye ışıkları olsun klavye karakterleri olsun sorunsuz çalışıyor fakat ileride oksitlenme olur mu sorun olurmu yinede teknik servise versem mi sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün temizlediysen sorun olmaz teknik servise verdiğinde sorun sizden kaynaklandığını anlayacağı için garanti kampsamında tamir etmeyecektir.Yanlış hatırlamıyorsam o tarafta hdd olması lazım açıp bakmam lazım laptopu sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr1907

Bugun laptopu açtım sorunsuz çalıştı klavye ışıkları olsun klavye karakterleri olsun sorunsuz çalışıyor fakat ileride oksitlenme olur mu sorun olurmu yinede teknik servise versem mi sizce

bence pirincin içine atın 1 gün kalsın öyle önlem olsun diye
  • Birşey olmuş olacağını sanmam.
  • Laptopun klavyesi 10gunden beri gayet iyi calisiyordu. Tek sorun bazı tuşlar çıt çıt ediyordu temizlenmesi icin servise vermistim Bugun de laptopu servisten aldim.onlara verirken laptopu acip verdim.geri dönüş yaptılar tüm tuşları çalıştığı halde klavyenin degisimi icin 280 lira istediler. Fiyat fazla geldi iptal ettirdim.eve geldim pcyi prize bagladim ama ne açılıyor ne de elektrik görüyordu. Servisten önce hic sorun yoktu. Bu açılmaması nın nedeni nedir sizce. Teknik servisten mi kaynaklandi. Yardımcı olursanız sevinirim deli olacam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.