Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

Bu arada windows puaniniz kac bnm sizinkilerden farkli olarak yada benim bildigim kadariyla 750 gb hdd 6 gb ram windows puanim 5.3 bi gariplikmi var acaba?

320 gb hdd, 4 gb ram. 5.8 puan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timbildors

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Selam arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz ayrıca bilgiğiniz kampanyalı satan bi yer var mı şimdiden teşekkürler

Media markt' ta bir üst modeli 500 gb olanı 1299 tl idi kampanyada hala sürüyormu bilmiyorum ama sürüyor diye biliyorum bir bak istersen

hocam modelin tam adını buraya yazabilir misin ? Ayrıca hard disk 500 gb diğer özellikler aynı mı?

Hocam tam modelini hatırlamıyorum konuda vardı bir arkadaş aldı media markt'tan 1299 tl'ye diğer bütün özellikleri aynı tek farkı 500 gb hdd ile içinde windows hazır geliyor eğer devam ediyorsa tükenmeden kacırmayın bence, ben kampanyayı ögrenince cok üzüldüm kacırdıgıma.

• quote:

Selam arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz ayrıca bilgiğiniz kampanyalı satan bi yer var mı şimdiden teşekkürler

Ben Saturn den aldım 1399 tl

özellikleri:

i5-2410m işlemci
    4 GB DDR3 bellek
    500 GB harddisk
    540m Geforce ekran kartı
    Win7 Home Basic

model K53SV-SX045R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1661 -- 8 Eylül 2011; 20:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1661

quote:

Ben Saturn den aldım 1399 tl

özellikleri:

i5-2410m işlemci
    4 GB DDR3 bellek
    500 GB harddisk
    540m Geforce ekran kartı
    Win7 Home Basic

model K53SV-SX045R

Hah evet K53SV-SX045R modeli Media Markt' ta 1299 tl .

•  ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 8 Eylül 2011; 20:40:28 >
  • Dün SX144D Vatan'da 1350 liraydı. Kçaırdım şuan almak istesem 1600 gibi bir fiyatı var. Gene beklicez artık %25 indirimi.
  • quote:

quote:

Bu arada windows puaniniz kac bnm sizinkilerden farkli olarak yada benim bildigim kadariyla 750 gb hdd 6 gb ram windows puanim 5.3 bi gariplikmi var acaba?

Bnmki neden 5.3 bnmki dahha ustun fsss :(
  • quote:

quote:

quote:

Bnmki neden 5.3 bnmki dahha ustun fsss :(

sadece ram ve hdd ile üstünlük olmaz ki, sayfanın tam screenini buraya katarsan ve tam özelliklerini yazarsan hangi parçanın düşük performansa neden oldugu ortaya cıkar.

• beyler ekranın kenarındaki siyah çerçevede nokta nokta izler oluştu bende.. kolonya falan sıkmadım sadece temizleme solüsyonu sıktım.. iz neden kalmış olabilir ve nasıl geçirebilirim ya ?

Arkadaşlar yukarıda arkadaşamızın verdiği ThrottleStop programı çok iyi sonuçlar veriyor.. arkadaşın dediği ayarları yaptım bide EIST i kapadım.. NFS Hot Pursuit te her oynayışımda olan ani fps düşüşleri gitti.. şimdi GTA IV ü deneyeceğim program çok iyi, allah yapandan razı olsun !

beyler olay çözülmüştür GTA IV te hiçbir takılma olmadan oynayabiliyorum.. sanki notebook değişmiş gibi inanılmaz bir program.. paylaşan arkadaşa ne kadar teşekkür etsem azdır.. Darch eyvallah kardeş sen bence bu konuyla ilgili başlık aç bütün notebook sahipleri yararlansın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 8 Eylül 2011; 23:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Dün SX144D Vatan'da 1350 liraydı. Kçaırdım şuan almak istesem 1600 gibi bir fiyatı var. Gene beklicez artık %25 indirimi.

Nova'dan 12 taksitle 1375 tl'ye aldım bu modeli. Eğer beklemek istemezseniz burdan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

beyler ekranın kenarındaki siyah çerçevede nokta nokta izler oluştu bende.. kolonya falan sıkmadım sadece temizleme solüsyonu sıktım.. iz neden kalmış olabilir ve nasıl geçirebilirim ya ?

Arkadaşlar yukarıda arkadaşamızın verdiği ThrottleStop programı çok iyi sonuçlar veriyor.. arkadaşın dediği ayarları yaptım bide EIST i kapadım.. NFS Hot Pursuit te her oynayışımda olan ani fps düşüşleri gitti.. şimdi GTA IV ü deneyeceğim program çok iyi, allah yapandan razı olsun !

beyler olay çözülmüştür GTA IV te hiçbir takılma olmadan oynayabiliyorum.. sanki notebook değişmiş gibi inanılmaz bir program.. paylaşan arkadaşa ne kadar teşekkür etsem azdır.. Darch eyvallah kardeş sen bence bu konuyla ilgili başlık aç bütün notebook sahipleri yararlansın..

throttle programını deneme
    dim coğu oyun da herhangi bir sıkıntı yaşamadım black ops yükleyene kadar sorunlu bir oyun tüm güncellemerini yapmama rağmen inanılmaz kasıyordu nvdia denetim masasından 3d ayarlatını yönet kısmın da 3,sıradaki kendi tercihini kullan kalite ayarlayıp oyunlara bu şekil de girmeye başladım black ops kasma dan eser kalmadı tekrar ayar değiştirdim kasmalar devam ediyor du kalite ayarladıktan sonra aa af acık oluyor ekran kartın da black ops ben de bu şekilkde düzeldi bir kaç sorunlu oyun da da işe yaradı gta oyunun da da işe yaradı programsız ekran kartından kalite yi secmeyip 3d ayarlarını kendin kullanı işaretlediğin de oyunlar da performans alamıyorum ben sorunumu bu şekild e cözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 9 Eylül 2011; 10:18:36 >

• K53SV-SX045R modeli ile 144D ile arasındaki fark nedir? Eğer bi fark yok gibiyse gidiyim MediaMarkt'dan alıyım hemen.. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

K53SV-SX045R modeli ile 144D ile arasındaki fark nedir? Eğer bi fark yok gibiyse gidiyim MediaMarkt'dan alıyım hemen.. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Kaçırma... SX045R'in 500 gb hdd si var ve windows 7 lisansı içinde, 144D nin 320 GB hddsi var ve freedos. Diger herseyi aynı. SX045R daha iyi. Media markt kampanyası kacmaz eger stok bitmemişse tükenmeden al. Ben 144D aldıktan sonra kampanyayı baslattı mediamrkt pisman etti beni aldıgıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 9 Eylül 2011; 15:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar DEAD ISLAND oyununu oynayan varmı? oyun bende kasıyor HD 5650 i3 işlemcili bir laptopta denedim orada çok akıcı oynanıyorken bende kasıyor, sizde de aynı problem varmı?

oyunu denedim hiç takılma yok kapalı alanda 90 fps falan oluyor oyun ortalama 40-50 fps arasında oynanıyor full ayarlarda.

senin sorunun şu oyunu yükleyince yüklediğin yere dead islan.exe doyası gelmiyor. crack ini oyunun kurulu oldugu dizine yapıştırdıktan sonra. nvidia control panelinden 3d ayalra girip programlar sekmesinden ekleye basıp o yapıştırdıgın crack dosyalarının arasındaki dead rising.exe dosyaısnı seçmelisin.

çünkü en başta oyuna intel ekran kartıyla giriyor bende de öyle oldu. şimdi programlara ekledim ve dediğim gibi kasmayı geç çok yüksek fps de oynatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar DEAD ISLAND oyununu oynayan varmı? oyun bende kasıyor HD 5650 i3 işlemcili bir laptopta denedim orada çok akıcı oynanıyorken bende kasıyor, sizde de aynı problem varmı?

oyunu denedim hiç takılma yok kapalı alanda 90 fps falan oluyor oyun ortalama 40-50 fps arasında oynanıyor full ayarlarda.

senin sorunun şu oyunu yükleyince yüklediğin yere dead islan.exe doyası gelmiyor. crack ini oyunun kurulu oldugu dizine yapıştırdıktan sonra. nvidia control panelinden 3d ayalra girip programlar sekmesinden ekleye basıp o yapıştırdıgın crack dosyalarının arasındaki dead rising.exe dosyaısnı seçmelisin.

çünkü en başta oyuna intel ekran kartıyla giriyor bende de öyle oldu. şimdi programlara ekledim ve dediğim gibi kasmayı geç çok yüksek fps de oynatıyor.

Kardeş allah rağzı olsun senden yaptım. şimdi en yüksek çözünürlükte kasılmadan oynuyorum artık tüm oyunları ilkönce ekleyim sonra oynayacağım sağolasın. Ha bu arada FPS değerine nereden bakabilirim?

• walla ben Fraps programı ile bakıyorum. programı kurduktan sonra "start fraps minimized" yazısına tik koyarsan oyuna girdiğinde sol üstte görünecektir.

tüm oyunlara yapman gerekmez nvidia çoğunu kendi anlayıp ekliyor zaten. şimdiye kadar pes11, shank ve dead island da eklemediğini gördüm.

önemli değil bu arada
  • Su bahsedelen programin bi zarari olmasin sonra?
  • walla ben de bir işe yaramadı o program nasıl kullanıldıgını anlamadım sanırım. kullanmıyorum o yüzden ama zararı olacağını da sanmam, olsa darch bilirdi heralde
  • makineden çıkan ses çok rahatsız edicimi yurtda kaldıgım için odadaki arkadaşları rahatsız etmek istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.