Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Eski biosa dönsem su dvdrw nin cıkardıgı cılk cılk kontrol sesinden kurtulur muyum sessiz ortamda psikolojimi bozuyor

sen bence takıntı yapmışsın.. çok kısa aralıklarla olmuyor ki gıcık edici birşey olsun..

benimki 2 sn aralıklarla cıkarıyor. bazen duruyor sonra tekrar cıkarmaya baslıyor.

Ayni ses bendede var ama 2 sn de 1 degilde 5 dk da 1 geliyor beya ben tam konsantre olmuyorum
    Senin aksine o ses cok hosuma gidiyor xD

hoşuna gitmesi ilginçmiş ama tabi zevklerle renkler bir olmaz

• Bu ThrottleStop için yeni bir link verebilecek olan var mı ?
    Diğer link ten indirmede problem oluşuyor .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eski biosa dönsem su dvdrw nin cıkardıgı cılk cılk kontrol sesinden kurtulur muyum sessiz ortamda psikolojimi bozuyor

sen bence takıntı yapmışsın.. çok kısa aralıklarla olmuyor ki gıcık edici birşey olsun..

benimki 2 sn aralıklarla cıkarıyor. bazen duruyor sonra tekrar cıkarmaya baslıyor.

Ayni ses bendede var ama 2 sn de 1 degilde 5 dk da 1 geliyor beya ben tam konsantre olmuyorum

@Skayn mesaj sayin 1453 bozma o sayiyi : )

• Arkadaşlar DEAD ISLAND oyununu oynayan varmı? oyun bende kasıyor HD 5650 i3 işlemcili bir laptopta denedim orada çok akıcı oynanıyorken bende kasıyor, sizde de aynı problem varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar DEAD ISLAND oyununu oynayan varmı? oyun bende kasıyor HD 5650 i3 işlemcili bir laptopta denedim orada çok akıcı oynanıyorken bende kasıyor, sizde de aynı problem varmı?

ben oyunu indirmeye başlamıştım. oyunu kurunca yazarım sonucu, kasıcağını sanmıyorum ama.
  • quote:

Arkadaşlar DEAD ISLAND oyununu oynayan varmı? oyun bende kasıyor HD 5650 i3 işlemcili bir laptopta denedim orada çok akıcı oynanıyorken bende kasıyor, sizde de aynı problem varmı?

ThrottleStop isimli programı calısıtırıp "Turn On" butonuna basıp aktif ettikten sonra oyuna girmeyi dener misin ?
  • Selam arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz ayrıca bilgiğiniz kampanyalı satan bi yer var mı şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: timbildors

Selam arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz ayrıca bilgiğiniz kampanyalı satan bi yer var mı şimdiden teşekkürler

ayrıca şu an piyasada 1300-1350 tl civarında bu fiyata daha iyi bi lap-top önerir misiniz ?
  • clik clik sesi duymak istiyorsan al :) Lakin benim kullaklar hassas değil ve takıntı yapmam diyorsan alabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Skayn mesaj sayin 1453 bozma o sayiyi : )

Çok iyi yakalamışsın dostum ama geç kaldım sanırım

• quote:

Selam arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz ayrıca bilgiğiniz kampanyalı satan bi yer var mı şimdiden teşekkürler

Media markt' ta bir üst modeli 500 gb olanı 1299 tl idi kampanyada hala sürüyormu bilmiyorum ama sürüyor diye biliyorum bir bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

clik clik sesi duymak istiyorsan al :) Lakin benim kullaklar hassas değil ve takıntı yapmam diyorsan alabilirsin

yok dostum sorun olcağını sanmam :)
  • quote:

quote:

Media markt' ta bir üst modeli 500 gb olanı 1299 tl idi kampanyada hala sürüyormu bilmiyorum ama sürüyor diye biliyorum bir bak istersen

hocam modelin tam adını buraya yazabilir misin ? Ayrıca hard disk 500 gb diğer özellikler aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timbildors -- 8 Eylül 2011; 19:22:40 >
  • arkadaşlar gece pc yi kapattım sabah açtığımda aygıt yöneticisinde nvdiia ekran kartının üstünde ünlem işareti vardı. ve şu an nvidia control panele girmiyor pc. nvidia sürücüsü silinmiş gibi gözüküyor yani. ama program ekle kaldırda da yüklü gibi gözüküyor. anlamadım neden böyle oldu hiçbirşey yüklemedim pc ye onu etkileyebilicek.

neden olabilir sizce
  • Bende aynısı var tek farkı sv değil sj ve 640 gb oynadıgım oyunlar ..

Assains creed brotherhood
    homefront
    limbo
    mfs 2004
    nfs shift
    swat 4

Kasma takılma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 8 Eylül 2011; 16:32:50 >
  • quote:

quote:

ThrottleStop isimli programı calısıtırıp "Turn On" butonuna basıp aktif ettikten sonra oyuna girmeyi dener misin ?

denedim aynı malesef yokmu oyunlarda kasmaya bir çözüm? windows 7 derecelendirme olarak oyun performansına 6.7 veriyor nasıl olurda kasılır oyunlar anlamış değilim :S
  • quote:

quote:

quote:

hocam modelin tam adını buraya yazabilir misin ? Ayrıca hard disk 500 gb diğer özellikler aynı mı?

Bnmkinin modeli k53sv-xr2 trde yok

• Bu arada windows puaniniz kac bnm sizinkilerden farkli olarak yada benim bildigim kadariyla 750 gb hdd 6 gb ram windows puanim 5.3 bi gariplikmi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

http://www.mediafire.com/?40109znd6u2ou1u

Geliştirici bizzat kendi gönderim yapmış, son versiyonudur.

teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

denedim aynı malesef yokmu oyunlarda kasmaya bir çözüm? windows 7 derecelendirme olarak oyun performansına 6.7 veriyor nasıl olurda kasılır oyunlar anlamış değilim :S

Hocam oyuna girip biraz oynadıktan sonra Coretemp programı ile gördüğünüz max sıcaklık nedir ?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.