Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu laptopun harddiskinden "cılk cılk" diye sesler geliyor. Sessiz ortamda acayip rahatsız ediyor. Herkesde var mı bu sadece bende mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bu laptopun harddiskinden "cılk cılk" diye sesler geliyor. Sessiz ortamda acayip rahatsız ediyor. Herkesde var mı bu sadece bende mi

bios u güncellediysen dvd writer dan geliyor o ses arada bir yokluyor..
  • quote:

Bu laptopun harddiskinden "cılk cılk" diye sesler geliyor. Sessiz ortamda acayip rahatsız ediyor. Herkesde var mı bu sadece bende mi

İlk aldığım zamanlarda bende de vardı. Bende çok gıcık olmuştum. Fakat bu aralar ne hikmetse (Allaha Çok Şükür) o sesi duymuyorum. Bios felen de güncellemedim. Makinenin yanında gelen DVD ile kurmuştum tüm driverlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Neyseki dvd writer' dan gelmesı daha iyi. Bu sabah açtım bilgisayarı cok sukur o ses gelmıyor. Yine gelmeye baslarsa eski sürüm biosa döneceğim. Bilgisayarı ilk aldıgımda güncellemıstım.

Bu arada ben ani fps düşüşü yüzünden oyundan sogumustum az önce 1 saat kadar yine oynadım bende düzeldi. İstersen en stabil yakaladıgım görüntü ayarlarını gönderirim sana.

• quote:

quote:

quote:

Neyseki dvd writer' dan gelmesı daha iyi. Bu sabah açtım bilgisayarı cok sukur o ses gelmıyor. Yine gelmeye baslarsa eski sürüm biosa döneceğim. Bilgisayarı ilk aldıgımda güncellemıstım.

Bu arada ben ani fps düşüşü yüzünden oyundan sogumustum az önce 1 saat kadar yine oynadım bende düzeldi. İstersen en stabil yakaladıgım görüntü ayarlarını gönderirim sana.

buraya koyar mısın herkesin fikri olsun bari.. Sagol..

• ya bu fps düşüşlerinin bence tek nedeni Sıcaklık!!
  • quote:

ya bu fps düşüşlerinin bence tek nedeni Sıcaklık!!

Hocam büyük ihtimal türkçe dil yükledin. Ayarlardan dili fransızca yapıp oynarmısın. Denedikten sonra haber beklıyorum
  • quote:

quote:

ya bu fps düşüşlerinin bence tek nedeni Sıcaklık!!

Hocam büyük ihtimal türkçe dil yükledin. Ayarlardan dili fransızca yapıp oynarmısın. Denedikten sonra haber beklıyorum

çok garip.. :D dili ingilizce oyunun ama bi fransızca yapayım sen bi ayarları paylaşsana SS koy..
  • Uzun bir inceleme döneminden sonra eksen'den dün sipariş ettim, bugün elime geçti ürün. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Zaten bu konu başlığı sayesinde yaklaşık 3 aydır ürün elimdeymiş gibi bilgili haldeyim Artık mesajım bulunsun burada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Fps düşüşleri nasıl oluyor? Anlık mı yoksa bir süre sonra gelen ve uzun süren düşüşler mi? Anlık ise Hyperthreading'i kapatıp(CPU 0-2 yi seçip), Nvidia ayarlarından güç yönetimini maximum performansa getirip deneyin birde. Uzun süreli ise kesinlikle ısınmadır sorun. Bizim işlemcinin maksimum dayanma sınırı "100 °C"'dir. 92-94 °C'den sonra işlemci "Thermal Throttling" yapar.

ara ara 2-3 sn liğine fps 10'na kadar düşüyor sonra geri 55 lere cıkıyoer. gitgide dahada artıyor düşme sıklıgı. sanırım ısınma ben pes ettım. nvidia zaten maximum performansta, hyperthreading' nereden kapatacagım ? gerçi pek işe yarayacagını sanmıyorum ama.

zaten dahada asus almam. ben bunu bir kaç sene kullanacagım ama ben memnun degilim.

94 dereceden sonra thermal throttling yaparda zaten 94 derecenin altında calıstıgını görmedim ki. Hep o halde o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 3 Eylül 2011; 15:28:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

bu gun 1.5saatten fazla pes 2011 oynadim islemci sicakliginin resmini cektm program ne kadar guvenilir bilmem bu degerleri aldim sizce normalmi yada bi program ismi verin onla deniyim touchpadin ustu bayagi isinmisti (space tusuyla touchpadin ara)

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

Isı seviyesi çok az sende klimalı ortamdamı oynadun oyunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 3 Eylül 2011; 18:55:58 >

• 1-) tekrardan merhaba arkadslar. merak etmeyin bi sıkıntım yok artık. herseyi atlattım sükür :) tek sıkıntım herzaman girdiğim internete bugün giremedim ağ yok dedi durdu. diğer laptoptan hic bi sıkıntı olmadan giriyorum ancak kendi pc'mde ip adresi atamıyor sanırım. otomatikteydi cünkü hep. suan kendim elle verdim ip'i girdi. sizde nedir sorun. evde sıkıntı olmazda dısarda ki aglarda bi sorun olur mu acaba hep elle mi vermem gerek ip adresini.

2-) Bu sorunumda cok önemli olmasada creative 4+1 ses sistemi var ve laptobuma bağlı kendisi. müzik dinlerken film izlerken hic bi sıkıntı yok.hatta Dirt3 oynarkende bisey yok hatta süper oluyor ancak Crysis2 oynarken seste takılma oluyor oyunu kasıyor cızırtı geliyor. Jakı cıkarıp girdiğim zaman hic sorun olmuyor. sebenini anlamadım fikriniz varsa simdiden tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dely33 -- 3 Eylül 2011; 19:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dely33

1-) tekrardan merhaba arkadslar. merak etmeyin bi sıkıntım yok artık. herseyi atlattım sükür :) tek sıkıntım herzaman girdiğim internete bugün giremedim ağ yok dedi durdu. diğer laptoptan hic bi sıkıntı olmadan giriyorum ancak kendi pc'mde ip adresi atamıyor sanırım. otomatikteydi cünkü hep. suan kendim elle verdim ip'i girdi. sizde nedir sorun. evde sıkıntı olmazda dısarda ki aglarda bi sorun olur mu acaba hep elle mi vermem gerek ip adresini.

2-) Bu sorunumda cok önemli olmasada creative 4+1 ses sistemi var ve laptobuma bağlı kendisi. müzik dinlerken film izlerken hic bi sıkıntı yok.hatta Dirt3 oynarkende bisey yok hatta süper oluyor ancak Crysis2 oynarken seste takılma oluyor oyunu kasıyor cızırtı geliyor. Jakı cıkarıp girdiğim zaman hic sorun olmuyor. sebenini anlamadım fikriniz varsa simdiden tesekkür ederim.

2. si bendede oluyor..

• quote:

quote:

1-) tekrardan merhaba arkadslar. merak etmeyin bi sıkıntım yok artık. herseyi atlattım sükür :) tek sıkıntım herzaman girdiğim internete bugün giremedim ağ yok dedi durdu. diğer laptoptan hic bi sıkıntı olmadan giriyorum ancak kendi pc'mde ip adresi atamıyor sanırım. otomatikteydi cünkü hep. suan kendim elle verdim ip'i girdi. sizde nedir sorun. evde sıkıntı olmazda dısarda ki aglarda bi sorun olur mu acaba hep elle mi vermem gerek ip adresini.

2. si bendede oluyor..

bende de oluyor..

• fps düşüşlerinden şikayet edeneler önce hereşyi güncellerini internetten inidirin bios vs. ekran kartının en son sürücünüde indirin. sadece gta 4 de yapıyorsa o oyunda optimazsyon ahatsı boldur birsürü update çıktı o oyun için onları yüklerseniz daha rahat stabil bir oyun oynarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

bu gun 1.5saatten fazla pes 2011 oynadim islemci sicakliginin resmini cektm program ne kadar guvenilir bilmem bu degerleri aldim sizce normalmi yada bi program ismi verin onla deniyim touchpadin ustu bayagi isinmisti (space tusuyla touchpadin ara)

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

Isı seviyesi çok az sende klimalı ortamdamı oynadun oyunu ?

yok hava gayet sicakti ve terliyodum bu gun bidaha denedim sicaklik ayarlarini 78 dereceyi gordu bu gunde.

• Normalda internette dolaşırken vs maksimum 55 derece, oyun oynarken (gta4) maksimum 92 dereceyi gördüm daha üste hiç çıkmadı. Crsysis 2 83 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 4 Eylül 2011; 0:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

fps düşüşlerinden şikayet edeneler önce hereşyi güncellerini internetten inidirin bios vs. ekran kartının en son sürücünüde indirin. sadece gta 4 de yapıyorsa o oyunda optimazsyon ahatsı boldur birsürü update çıktı o oyun için onları yüklerseniz daha rahat stabil bir oyun oynarsınız

herşey güncel.. GTA nında son versionu..
  • quote:

quote:

quote:

2. si bendede oluyor..

bende de oluyor..

o değilde sen gta nın stabil ayarlarını paylaşacaktın bi girde ss al yav..

• http://non-pasaran.blogspot.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html asusun programlarının ne işe yaradığını ve sizin işinizi görmüycek programları silip pcnizin açılışını ve işleyişini daha rahat yapmanız için yararlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.