Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dakikası kaldı laptopun yardım edecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

başka bir yerde değildir heralde. bilgisayarıma sağ tıkla yönet e bas. açılan sayfada disk yönetimine gel orda gözükmüyorsa yoktur. taktıgın kartı desteklemiyor da olabilir. ben bir kez kullandım kart okuyucuyu çalışmıştı.

card readeri sallayalim simdi yaf arkadas format aticam sonunda ya bu gun pes 2011 yukledim bi deniyim dedim oyun aciliyor takimlari gosteriyo iste orda takilma oluyo ayni oyunu kuzenin laptopta denedim 512 ekran karti var onda 4 gb ram var amd islemcisi var onda hic bir problem olmuyo bunda oluyo o daha hizli gibi off cok canimi sıktı bu durum. bios update flanmı yapsam onuda becerememki xD nasıl düzelir bu durum
    edit: oyunun masa ustunde bi simgesi daha var ona tikliyorum sistem ozelliklerinde bnm pcnin ekran kartini intel hd graphics olarak goruyo hangi oyunu actigimda hangi ekran kartini kullaniyor onu nasil gorebilirim nolur yardim edin sogudum laptoptan valla

edit: bunuda duzelttim nivida denetim masasinda bi ayar var bilmiom sizinkilerde varmi optimusla ilgili glba ordan hangi karti secersem surekli o keran kartini kullaniyo sizdede boylemi?
    bu aralar cok sacmalamaya basladim kusuruma bakmayin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCoderKG -- 1 Eylül 2011; 20:41:40 >

• evet aynen öyle zaten çoğu oyunda sorun çıkarmaz pes11 de yapıyor onu sadece. nvidia denetim masasına girince orda programlara pes11 in exe dosyasını bulup eklersen birde settings.exe si var pes11 in oyunun kurulu oldugu dizinde onuda ekleyip 2 sinide nvidia işlemcisi olarak ayarlarsan. genel ayarlar otomatikteyken de pes11 i nvidia ile açar. bende de var pes11 sorunsuz oynuyorum son ayarlarda hiç takılma olmuyor. hatta yukarda verdiğim asus un sitesinde splendid programı var o kuruluysa pc de. oyundayken fn+c tuşuna basarsan renkler çok canlı oluyor saha yemyeşil falan çok süper bişey:D
  • Pesi seciom add var ona tikliyorum o altta bi liste var oraya eklenmiyo ama pesin settings menusunde nvidayi goruyo boylece sorunu halletmis oluyorum. Problemleri cozunce daha da bi isindim simdi pc ye xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Free dos işletim sistemi çok kafamı karıştırıyor.

Neyi karıstırıyor ? Windows cd si katıp yükleyeceksiniz işte. Hiç format atmadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Neyi karıstırıyor ? Windows cd si katıp yükleyeceksiniz işte. Hiç format atmadınız mı ?

Yok atmadım ben sadece fcebook,msn bilirim..
  • quote:

quote:

quote:

Yok atmadım ben sadece fcebook,msn bilirim..

bence sıkıntı yok home pre. olsa ya da starter gibi bişi olsa daha iyi olmaz bence al win 7 pro veya ultimate kur daha iyi

• arkadaşlar çok acil!!! windows update'deb güncelleme yapıyordum. internet baglantısı cok hızlı olmasına ragmen cok yavas güncelleme yapıp bilgisayarı kasıyor diye iptal ettim. restart istedi bende resetledim. acılmıyor simdi pc. siyah logolu yanar dönerli biseyde kalıyor öyle. sonra kapattıım kendim manuel olarak. recovery, startup repair falan yazdı. 2 gün oldu alalı cökerttim sanırım pc i! :( ne yapmam gerek. win7 basic yüklü. home premium falan yapimmi gıcık oldum iyice bu pc'e !!!!
  • notebook ile alakası yok güncelleme yaparken kapatırsan bu tür bir sonuçla karşılaşman normal. sistem kurtarmaya yada güvenli kipte açmaya çalış, düzelecektir.
  • recovery yapabilirsen eğer tekrar eski haline döner sinir olcak bişey yok senin hatan tekrar windows kurmayı düşünüyorsanda ultimate kur gitsin.
  • tamam hallettim dediğiniz gibi recovery yaptı ama silmedi birseyi. repair yaptı hersey duruo allaha sükür :)
    Edit: ben birsey soracam bilmiyorum ne kadar önemli ama windows puanlamada en düşük notu AERO Masaüstü performansı olarak 5.7 veriyor. bu arttırılabilir mi. anlamı tam olarak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dely33

tamam hallettim dediğiniz gibi recovery yaptı ama silmedi birseyi. repair yaptı hersey duruo allaha sükür :)
    Edit: ben birsey soracam bilmiyorum ne kadar önemli ama windows puanlamada en düşük notu AERO Masaüstü performansı olarak 5.7 veriyor. bu arttırılabilir mi. anlamı tam olarak nedir?

Konuyu incelersen sorduğun sorunun daha önce cevaplanmış olduğunu görürsün.
  • öncelikle sakin bişicik olmaz cd varsa bas formatı yoksa win 7 başlangıçta kendini onarma kısmı var onu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Orijinalden alıntı: dely33

arkadaslar merhaba bugün itibariyle bu pci almıs bulunmaktayım. i5,500GB,win7 basic yüklü. uzun zamandır arastırdıgım bi pc di . kimi zaman 1700tl ye cıktı 1350tl oldu kısmet olmadı ama sen sonunda 1450tl ye aldım mutluyum. bi sıkıntı yok simdilik. klavye cok hosuma gitti. ses güzel. oyun falan yükleyemedim daha. ilk actım yüklemsimi yaptım interneti otomatik baglandı ve asusliveden bi kac güncelleme yaptım sonra bios güncellemesi yaptı ama ekran kartını güncellemedi yani uyarı falan gelmedi. sizce ne yapmam gerek ? 2.sorumda su ben suan hic bi prgram oyun falan yüklemedim. suan hangi ekran kartı calısıyor nerden bilicem ve masaüstüne sağtıklayıp grafik özellikleri dediğimde İNtel olan cıkıo ama ben mesela internet explorer NVdiada calıssın istiyorum. nasıl ayarlicam bi bilginiz var mı ?

Yüksek grafik gücü gerektirmeyen uygulamalarda intelin entegre grafik işlemcisi devrede olur, bunun dışında oyun ya da grafik performansı isteyen bir yazılım açarsanız nvidia grafik kartı devreye girer.
    İstediğiniz programları da özelleştirebilirsiniz.

- Masaüstünde sağ tıklayın,
    - Nvidia Denetim Masası seçin,
    - 3D ayarlarının yönetilmesi (sol tarafta) seçeneğini tıklayın
    - Sağdaki ''Program Ayarları'' sekmesine gelin,
    - 1. kısımda istediğin programı seçip, 2. kısımda da tercih ettiğin grafik işlemciyi seçerek ''uygula''ya tıklayın.

Ayrıca istediğiniz program listede yoksa, ekle seçeneğinden programın olduğu klasöre giderek programın .exe dosyasını seçebilir ve listeye ekleyebilirsiniz.

.exe yoksa ne yapacağız Listeye bir baktım da mozilla yok mesela. Gerçi mozilla istediğim kartta çalışıyor ama olsun. Ben yinede kendim ayarlamak istiyorum Mozilla'nın .exe dosyası elimde yok. Nasıl ekleyeceğim mozilla'yı listeye ?

Bilgisayarında yüklü olan neredeyse tüm programların .exe dosyası mevcuttur.

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

peki neden o zaman firefox'u Özelleştirilecek alana ekleyemiyorum?

• Herkese selamlar;

1 hafta önce media markt tan 1399 tl ye k53 s- sx45r aldım... Cihaz güzel ancak ufak bir sıkıntım var. BU cihazda sözde hoparlörler ALTEC ancak ses sağ hoparlörden sola göre daha boğuk çıkıyor. Ve biraz ses yükseldiğinde direk patlama yapıyor. Test yaptığımda yada balansı sağdan sola çektiğimde ses farkı olduğunu duyabiliyorum. Bu sizlerde de böylemi, yoksa ben fazla mı hassas davranıyorum... Eğer problem varsa yarın iade edip tavsiyeniz yine bu cihaz sa bundan yada tavsiye olunacak başka bir cihaz alabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caninsan

Herkese selamlar;

1 hafta önce media markt tan 1399 tl ye k53 s- sx45r aldım... Cihaz güzel ancak ufak bir sıkıntım var. BU cihazda sözde hoparlörler ALTEC ancak ses sağ hoparlörden sola göre daha boğuk çıkıyor. Ve biraz ses yükseldiğinde direk patlama yapıyor. Test yaptığımda yada balansı sağdan sola çektiğimde ses farkı olduğunu duyabiliyorum. Bu sizlerde de böylemi, yoksa ben fazla mı hassas davranıyorum... Eğer problem varsa yarın iade edip tavsiyeniz yine bu cihaz sa bundan yada tavsiye olunacak başka bir cihaz alabilirim...

bazı arkadaşlar da bu problem var ve çözülemiyor malesef işin teknik servis kısmıyla ugraşmak zaman alıcı oldugu için ugraşan yok daha dogrusu yarın gidip degişim yapabilirsen yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: caninsan

Herkese selamlar;

bazı arkadaşlar da bu problem var ve çözülemiyor malesef işin teknik servis kısmıyla ugraşmak zaman alıcı oldugu için ugraşan yok daha dogrusu yarın gidip degişim yapabilirsen yap

Ek olarak N53sv leri tavsiye ederim. İstersen biraz araştır forumda. Sorunları öğrenir ona göre kararını verirsin.

• bu gun 1.5saatten fazla pes 2011 oynadim islemci sicakliginin resmini cektm program ne kadar guvenilir bilmem bu degerleri aldim sizce normalmi yada bi program ismi verin onla deniyim touchpadin ustu bayagi isinmisti (space tusuyla touchpadin ara)

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

Arkadaşlar şu alette GTA IV oynayanlar buraya yazabilirler mi acaba. ani fps düşüşleri oluyor mu? yada diğer oyunlarda ani fps düşüşleri yaşayan var mı?

Tekrar mrb hocam, çözümünü buldum sonunda. FPS aniden 55'ten 10na kadar düşüp geri düzeliyordu.

Sorun ayarlarda VSync diye birşey var. Onu Off konuma alınca çözülüyor. FPS'de ortalama 5-7 arası artıyor.

İyi günler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

Arkadaşlar şu alette GTA IV oynayanlar buraya yazabilirler mi acaba. ani fps düşüşleri oluyor mu? yada diğer oyunlarda ani fps düşüşleri yaşayan var mı?

Tekrar mrb hocam, çözümünü buldum sonunda. FPS aniden 55'ten 10na kadar düşüp geri düzeliyordu.

Sorun ayarlarda VSync diye birşey var. Onu Off konuma alınca çözülüyor. FPS'de ortalama 5-7 arası artıyor.

İyi günler.

hemen deniyorum..
    işe yaramadı saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 3 Eylül 2011; 0:49:03 >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.