Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar combofix programı ile pc nizi taratırsanız optimus dosyalarını siliyor bilginize şu anda öğrendiğim bir şey bu, bir anda ekran kartı geçiş yapmamaya başlamıştı 4 5 saattir tekrar tekrar sürücü kuruyorum fakat nafile. eğer combofix ile pc nizi taratıp ekran kartı geçişiniz kaybolur oyunları nVidia ile açamassanız tek çare format atmak ona göre davranın.
  • ağalar format atınca servis sorun çıkarıyor mu?birde en uygunu eksen bilsiyayarda satılıyor.bu firmaya güvenebilirmiyim?tuşa basmadan bi yardımcı lsanız.
  • Format atmaktan servis sorunu çıkmaz. Eksenbilgisayar hakkında pek bir olumsuz yorum duymadım ama yine de bir araştırın siz
  • Yaklaşık 2 saat önce eksenden gittim aldım, gayet güzel güleryüzlüler vs. Eve geldim açtım makineyi ekranın sağında 3 tane ölü piksel var kabak gibi gözüküyorlar. Hemen aradım geleyim değiştirelim diye, 3 piksel garantiye girmiyor değiştiremeyiz dediler. Daha sonra teknik servisten birisiyle görüştüm oda asustan rapor yazdırın önce bir bakalım dedi. İyi tamam bu elektronik elbette şans işi ama 3 tane ölü pikselede anında değişim bir zahmet hakkım değilmi. Kaldıki 7 gün koşulsuz şartsız iade garantisi yokmu bu ürünlerin. Şimdi teknik servis kapılarında bir rapor için mi koşturucam. Bayram öncesi telaşı diye iyi niyetle bayram sonrasına bırakıyorum, bakalım ne olacak görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 29 Ağustos 2011; 14:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuzcekirdegi2011

Yaklaşık 2 saat önce eksenden gittim aldım, gayet güzel güleryüzlüler vs. Eve geldim açtım makineyi ekranın sağında 3 tane ölü piksel var kabak gibi gözüküyorlar. Hemen aradım geleyim değiştirelim diye, 3 piksel garantiye girmiyor değiştiremeyiz dediler. Daha sonra teknik servisten birisiyle görüştüm oda asustan rapor yazdırın önce bir bakalım dedi. İyi tamam bu elektronik elbette şans işi ama 3 tane ölü pikselede anında değişim bir zahmet hakkım değilmi. Kaldıki 7 gün koşulsuz şartsız iade garantisi yokmu bu ürünlerin. Şimdi teknik servis kapılarında bir rapor için mi koşturucam. Bayram öncesi telaşı diye iyi niyetle bayram sonrasına bırakıyorum, bakalım ne olacak görücez.

Çok şanssızsın kardeş bire bir değiştirmeleri lazım neden böyle yapıyorlar anlamadım. Türkiye esnafçılığı artık sadece kolay çıkar olmuş vah vah.

• Netten değilde birebir gidip alınan üründe orada alıp bi açsak ölü pixel varmı yokmu diye, sorun çıkarırlar mı
  • quote:

Yaklaşık 2 saat önce eksenden gittim aldım, gayet güzel güleryüzlüler vs. Eve geldim açtım makineyi ekranın sağında 3 tane ölü piksel var kabak gibi gözüküyorlar. Hemen aradım geleyim değiştirelim diye, 3 piksel garantiye girmiyor değiştiremeyiz dediler. Daha sonra teknik servisten birisiyle görüştüm oda asustan rapor yazdırın önce bir bakalım dedi. İyi tamam bu elektronik elbette şans işi ama 3 tane ölü pikselede anında değişim bir zahmet hakkım değilmi. Kaldıki 7 gün koşulsuz şartsız iade garantisi yokmu bu ürünlerin. Şimdi teknik servis kapılarında bir rapor için mi koşturucam. Bayram öncesi telaşı diye iyi niyetle bayram sonrasına bırakıyorum, bakalım ne olacak görücez.

Şansa bak ya Keşke aldığınız anda içerisini açıp baksaymışsınız. Belki o zaman hemen değiştirebilirlerdi. 3 piksel hatası olunca garantiye alınmadığını bende laptop alırken öğrenmiştim. İnternet üzerinden sipariş ettiğim için, dua ediyordum ölü piksel olmasın diye. Hatta ilk geldiği gün ölü piksel var mı yok mu diye bir program aracılığı ile monitörün içine girecektim neredeyse

• Yok mu bayramda vatan'da indirim ? Yada Media Markt vs..
  • Bekliyoruz bayram kampanyası ama şuan için bir kımıldama yok
  • quote:

Geçmiş olsun. LCD monitör veya Notebook alırken en büyük korkum ölü pixel. Çünkü garantiye girmiyor. Onarmakta mümkün değil.

Bilgisayarımı internetten aldım sürekli aklımda bu ölü pixel korkusu vardı. Neyse cok sükür cıkmadı. Cünkü ben bu ölü pixele cok takıntılıyım.

Daha öncede basıma gelmişti. Asus servisi büyük ihtimal değişim raporu vermeyecek. İnşallah verir.

Bu arada sitelerinde şöyle bir yazı var :

quote:

İade ve Ürün Değişim İşlemleri :

Eksen Bilgisayar internet sitesinden satın alınanan ürünler için müşterilerimizin 7 gün içinde herhangi bir neden göstermeksizin iade hakkı vardır.

• Teşekkürler hepinize arkadaşlar, iade olayı sadece web sitesi üzerinden alınan ürünler içinmiş malesef. Ekranın köşelerinde olsa gene birşey demiyecem ama 3 tane yukardan aşağı çapraz şekilde o kadar çok dikkat çekiyorki. Ne zamandır inceleme yapıyorum en son asus un marka imajına uygumda aldım e şimdi casper almaktan ne farkı kaldı. Asusa mail attım oradanda haber bekliyorum. Bu arada google da ölü piksel asus yazdım aynı sorunu olanlar nasıl çözmüş diye. Tesadüfmüdür bilinmez açtığım her link Eksen bilgisayara çıktı. Buda ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Geçmiş olsun. LCD monitör veya Notebook alırken en büyük korkum ölü pixel. Çünkü garantiye girmiyor. Onarmakta mümkün değil.

Bilgisayarımı internetten aldım sürekli aklımda bu ölü pixel korkusu vardı. Neyse cok sükür cıkmadı. Cünkü ben bu ölü pixele cok takıntılıyım.

Daha öncede basıma gelmişti. Asus servisi büyük ihtimal değişim raporu vermeyecek. İnşallah verir.

Bu arada sitelerinde şöyle bir yazı var :

quote:

İade ve Ürün Değişim İşlemleri :

Eksen Bilgisayar internet sitesinden satın alınanan ürünler için müşterilerimizin 7 gün içinde herhangi bir neden göstermeksizin iade hakkı vardır.

o yazı hikaye ben ekrankartında problem var iade etmek istiyorunm diye eksene mesaj attım gönderin servis bozuk raporu verirse iade alırız diye mesaj atmışlar orda yazan 7gün içinde iade hakkı SADECE ALINAN ÜRÜNÜN KUTUSU AÇILMAMIŞSA GECERLİ ADAMLAR AYAKÜSTÜ MİLLETİ KANDIRIYORLAR yok efendim 7 gün içinde koşulsuz iade hakkıymış kullanmadığımız ürünün bozuk olduğunu nasıl anlayacağız muneccimmiyiz biz kutuya bakalım içindekinin bozuk olup olmadığını anlayalım benim bildiğm koşulsuz iadae kabul eden tek firma BİM dir gerisi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 29 Ağustos 2011; 18:29:31 >

• quote:

Teşekkürler hepinize arkadaşlar, iade olayı sadece web sitesi üzerinden alınan ürünler içinmiş malesef. Ekranın köşelerinde olsa gene birşey demiyecem ama 3 tane yukardan aşağı çapraz şekilde o kadar çok dikkat çekiyorki. Ne zamandır inceleme yapıyorum en son asus un marka imajına uygumda aldım e şimdi casper almaktan ne farkı kaldı. Asusa mail attım oradanda haber bekliyorum. Bu arada google da ölü piksel asus yazdım aynı sorunu olanlar nasıl çözmüş diye. Tesadüfmüdür bilinmez açtığım her link Eksen bilgisayara çıktı. Buda ilginç.

Aldıgınız ürünün karton kutusunda alt köşede naylon içine bükülüp katılmış ince bir kagıt kitapçık var.

Onun içinde ölü pixel ile ilgili garanti kuralları yer alıyor. Sizde cıkan pixeller orada ki tanımların birine uyuyor mu ?

Sizde o kitapçık yoksa bulup sizin için buraya yazabilirim.

• Bnm pc de bu gn turkiyeye geldi ama elime ne zaman gecer blmiom xD
  • quote:

Aldıgınız ürünün karton kutusunda alt köşede naylon içine bükülüp katılmış ince bir kagıt kitapçık var.
    Onun içinde ölü pixel ile ilgili garanti kuralları yer alıyor. Sizde cıkan pixeller orada ki tanımların birine uyuyor mu ?

Okumamıştım onu senin uyarın üzerine okudum çok sağol. Orda yazdığına göre;

"- 3 parlak nokta veya 6 siyah nokta veya toplamda 8 parlak/siyah noktalar."

Benim ekranda 3 yeşil renkli parlak nokta var. Bu koşullarda değişmesi lazım hadi hayırlısı.
  • quote:

quote:

Okumamıştım onu senin uyarın üzerine okudum çok sağol. Orda yazdığına göre;

"- 3 parlak nokta veya 6 siyah nokta veya toplamda 8 parlak/siyah noktalar."

Benim ekranda 3 yeşil renkli parlak nokta var. Bu koşullarda değişmesi lazım hadi hayırlısı.

Rica ederim, o halde büyük ihtimal servisten değişim raporu verirler sizde belge ile mağazaya gidip yenisini alırsınız. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

arkadaşlar dün batarya durumu için program indirdim.. windows7'nin batarya durumunu yanlış gösterdiğini duydum kıyaslamak için indirdim.. program bataryamda %2,8 lik yıpranma saptadı.. bilgisayarı kapattım bir kaç saat sonra tekrar açtım 3,2 oldu bu rakam.. programa güvenmedim böyle olunca başka bir program indirdim sonuç aynı idi.. bugün açtığımda ise yıpranma oranı %3,8 olmuş durumda iki programda aynı gösterdiği için ciddiye aldım.. bilgisayarı alalı iki ay oldu ve hor kullanan biri değilim.. desktop bilgisayar gibi kullanıyorum o yüzden fişte hep.. arada deşarj yapıyorum yıpranmaması için.. ne diyorsunuz ?

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

arkadaşlar benim soruma cevap verecek kimse yok mu ? oluşan durum garip değil mi ? ilk defa laptop kullandığım için bilemiyorum normal mi değil mi..

• quote:

quote:

arkadaşlar dün batarya durumu için program indirdim.. windows7'nin batarya durumunu yanlış gösterdiğini duydum kıyaslamak için indirdim.. program bataryamda %2,8 lik yıpranma saptadı.. bilgisayarı kapattım bir kaç saat sonra tekrar açtım 3,2 oldu bu rakam.. programa güvenmedim böyle olunca başka bir program indirdim sonuç aynı idi.. bugün açtığımda ise yıpranma oranı %3,8 olmuş durumda iki programda aynı gösterdiği için ciddiye aldım.. bilgisayarı alalı iki ay oldu ve hor kullanan biri değilim.. desktop bilgisayar gibi kullanıyorum o yüzden fişte hep.. arada deşarj yapıyorum yıpranmaması için.. ne diyorsunuz ?

arkadaşlar benim soruma cevap verecek kimse yok mu ? oluşan durum garip değil mi ? ilk defa laptop kullandığım için bilemiyorum normal mi değil mi..

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html kardeş makle faydalı olabilir okumanı tavsiye ederim

• @süraka

bu şekilde kullanıyorum zaten hocam.. siz göndermiştiniz bu makaleyi bana bilgisayarı aldığımda.. teşekkür ederim tekrar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

quote:

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html kardeş makle faydalı olabilir okumanı tavsiye ederim

Bende bu linktekini uygulamaya çalışıyorum :) Bataryamı hiç çıkarmıyorum.Devamlı şarj ediyorum. Kafam estiği zaman şarj ediyorum. Yani şöyle bazen %10, bazen %20, bazen %30, bazen de &40-50. Bakalım ömrümüz nasıl olacak. Yalnız şöyle de bir dezavantajım oluyor.Batarya her zaman takılı olduğu için. Hergün şarj ediyorum :)

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.