Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://i51.tinypic.com/23hn28y.png

70derecey çıkarak yaptım yarın 9500deniyeceğim
  • Optimus zımbırtısı dışında herşeyinden memnunum. Teknoloji diye dert çıkarmışlar başa iptal etme seçeneğide katmamıslar. Dün GTA 4 kurdum high ayarlarda oynadım takılma donma yok ama kaç fps bilmiyorum ona bakacagım sımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Optimus zımbırtısı dışında herşeyinden memnunum. Teknoloji diye dert çıkarmışlar başa iptal etme seçeneğide katmamıslar. Dün GTA 4 kurdum high ayarlarda oynadım takılma donma yok ama kaç fps bilmiyorum ona bakacagım sımdı.

hocam kac saat oynadığını ve sıcaklık değerilerini de yazarmısın

soğutucu kullanıyorsan modelinide yazıver
  • arkadaşlar bende de bu laptop dan var FIFA 08 i kurdum ancak oynarken takılmalar oluyor
    sorun ne olabilir ?
    (oyunu daemon tools ile çalıştırıyorum
    ayrıca oyunu nvidia ekran kartı ile çalıştırıyorum)

Son olarak rise of nation vb oyunları tümleşik ekran kartı ( Intel ) ile oynamam sorun çıkarır mı ?
  • Ben soğutucusuz Oynuyorum FEAR 3 sıcak odada 1 saat falan oynuyorum sıcaklık 90 dereceyi görüyor ama oyunda takılmalar olmuyor.
  • bir çözüm önerecek kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1661

bir çözüm önerecek kimse yok mu ?

Çözüm yok yeni sürüm driver ile bu sorunun çözülmesini bekleyeceksin. Optimus iptali mümkün değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

hangi oyunu desteklemiyormuş, ammada sallamış. teknosa nın böle cahil elemanları işe alıp da notebook reyonuna koymaları çok yazık..

quote:

Kesinlikle size katılıyorum.

Bugün soğutucu almaya gittim adana optimim avm içindeki teknosa, 2 tane eleman facede takılıyordu 1 tanesi ps oynuyordu birini cagırdım da zahmet edip geldi.

Hangi soğutucuyu tavsiye edersin dedim bana plastik bir sogutucu gösterdi. Sonra kendisine benim öyle düşünmediğimi söyleyince, bana mı ögreteceksin ben 3 senedir satıyorum dedi :)

Gerçekten bilgisiz insan dolu.

Hangi oyunu desteklemiyormuş söylesinde deneyeyim. Sallamış gibi eleman.

quote:

hangi oyunlar olduğunu sormadım

ama 2-3 gün sonra birdaha gidecem ozaman sorarım

Bende merak ettim acaba hangi oyunları söyliyecek. Bu Teknosa'da eleman çalıştıran kişiler hiç bakmıyor mu benim elemanlarım nasıl diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 28 Ağustos 2011; 12:30:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yupbiy

quote:

Optimus zımbırtısı dışında herşeyinden memnunum. Teknoloji diye dert çıkarmışlar başa iptal etme seçeneğide katmamıslar. Dün GTA 4 kurdum high ayarlarda oynadım takılma donma yok ama kaç fps bilmiyorum ona bakacagım sımdı.

GTA IV değilde Crysis 2 oynıyorum. Onu vereyim.

Sogutucum yarı aliminyum 39 tl fiyatı olan bir sogutucu. Bu sıcaklık karsısında pek işe yaramıyor sanırım.

Bu arada oyunu gayet akıcı oynadım. 1 sahne hariç hiç takılma olmadı fps cok tatmin edici.

Odanın içinde klima yok bu arada bende terliyorum

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 28 Ağustos 2011; 16:17:44 >

• nvidia nın sitesinde 2011.08.09 tarihinde yayınlanmış bir driver var bu driver ı deneyen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Sogutucum yarı aliminyum 39 tl fiyatı olan bir sogutucu. Bu sıcaklık karsısında pek işe yaramıyor sanırım.

Bu arada oyunu gayet akıcı oynadım. 1 sahne hariç hiç takılma olmadı fps cok tatmin edici.

çok teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

kardeş oyunu oynadığında core temp programıylada ölçermisin orada ulaşılmış en yüksek sıcaklık değerinide gösteriyor o önemli benim için bende 93 oldu fear 3 oyununu 1 saat oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Hocam ben ayarları kendim tek tek yaptığım için farkında değilim. Şuan için otomatik seçimdeyim ve gerektiği zaman ayarları kendim yapıyorum bu program aracılığı ile. Burada istesemde her program için tek tek ayar veremem. Biraz kurcalamanız gerekiyor. Ayrıca yukarıya bakarsanız o ayar sadece "Shogun 2" için Genel ayarları o şekilde yapmayın.

özel mesaja bakabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Hocam konu içinde cevap vermiştim zaten senin soruna. Resimlerdeki genel ayarlar Asus'un driverı içindir. Yeni sürücülerde kendiniz denemek zorundasınız.

sağolasın onları okudum anladım. fakat şu an benim sorunum çok farklı son sürücüyü silip asus unkini yükledim oyunları nvidia ile açmamaya başladı sonra tekrar son sürücüyü yükledim hala aynı durumda bir anda bişey oldu sanki şu anda hiç bir sürücüyle hiç bir oyunu nvidia ile açamıyorum:S

varsayılan sürücüyü nvidia seçiyorum , sağ tıklayıp nvidia ile aç diyorum, nvidia inspector den sadece nvidia çalışacak şekilde ayarlıyorum artık hiç birinde nvidia ile açamıyorum oyunları baya bir uğraştım sanırım format atacağım, çözüm önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

quote:

quote:

kardeş oyunu oynadığında core temp programıylada ölçermisin orada ulaşılmış en yüksek sıcaklık değerinide gösteriyor o önemli benim için bende 93 oldu fear 3 oyununu 1 saat oynadım.

92-93 civarı oluyor zaten yine de bidaha ki oynadıgımda ölçerim yeniden. Bana cok sıcak gibi geldi bu değer, sence normal mi ?

• arkadaşlar dün batarya durumu için program indirdim.. windows7'nin batarya durumunu yanlış gösterdiğini duydum kıyaslamak için indirdim.. program bataryamda %2,8 lik yıpranma saptadı.. bilgisayarı kapattım bir kaç saat sonra tekrar açtım 3,2 oldu bu rakam.. programa güvenmedim böyle olunca başka bir program indirdim sonuç aynı idi.. bugün açtığımda ise yıpranma oranı %3,8 olmuş durumda iki programda aynı gösterdiği için ciddiye aldım.. bilgisayarı alalı iki ay oldu ve hor kullanan biri değilim.. desktop bilgisayar gibi kullanıyorum o yüzden fişte hep.. arada deşarj yapıyorum yıpranmaması için.. ne diyorsunuz ?

• Bu asusla ilgili okuduğum yorumlar çok olumlu ama usb 3.0 desteği ve kasasını beğendiğimden ötürü aklım packard belle kayıyor

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-43807-PACKARD-BELL-TS11HR-400TK--Core-i3-2310M--3GB--500GB--GT540M--15-6--Win7-Home-Basic.html

ama bununda kusuru i3 olması, ne dersiniz a dostlar ? Yarın alıcam cihazı. Asusla packard arasında bir inceleme yapabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 29 Ağustos 2011; 0:43:15 >
  • nvidia nın sitesinde 2011.08.09 tarihinde yayınlanmış driver ı deneyen yok mu ?
  • quote:

92-93 civarı oluyor zaten yine de bidaha ki oynadıgımda ölçerim yeniden. Bana cok sıcak gibi geldi bu değer, sence normal mi ?

genel olarak öyleyse normaldir diyorum sonuçta anormal bir durum olursa PC resetlenir. Demek ki bu işlemcinin ısı değeri bu ve buna dayanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

arkadaslar gecen gun homefront indirip oynuyum dedim asırı derecede kasma dondu en sonunda cıktım oyunu sildim sinirden . Ne yapıp ne etmem gerekiyor ?

kardeş ısınmadan dolayı oluyor klimalı ortamda sorun olacağını zannetmem ama oyunları orta derecede oynamanı tavsiye dederim çünkü bu ekran kartı orta derece bir ekran kartı aksi taktirde kasması kaçınılmaz
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.