Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay anasını sayın seyirciler. Hocam sizin kullandığınız batarya test programını birde ben deneyeyim dedim. Bende laptop'u alalı 1.5 ay oluyor.Benim bataryanında yıpranma payı %6 olmuş
  • Bence batarya bitecek diye kendine zehir etmemek lazım. Ne kadar uğraşırsan uğraş illaki ömrü azalıcak. Altı üstü 100 lira, binbeşyüz ikibinliralık cihaz alıyoruz. Senede 100 lirada gitsin yani.
  • Ohh bea sonunda geldi bilgisayarım (k53sv-xr2)
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla notebook bataryalarında yıpranma batarya üretildikten sonra başlıyor.Yani bataryayı bir köşede 3 yıl bekletirseniz yine biter kullanmaya bağlı olarak 1,5-2 yıl arası gider.Bu arada bu bilgisayarı almayı düşünüyorum novabilgisayar ve hepsiburadada fiyatlat hemen hemen aynı ama hangisinde satış sonrası destek iyiyse ondan almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ?
  • arkadaşlar bu bilgisayarı internetten almayı düşünüyorum.eksen uygun fiyatlı satıyor ama sikayetvar.com daki şikayetleri okuyunca tam bir çakal olduklarına kara verdim.kırık makineyi bantlayıp müşteriye sağlam diye kasıp sonradan ben satışımı yaptım geri alamam gibi restler,kutusu açılmış ürünü geri alamayızlar.yani kutuyu açmadan kullanmadan müşteri nasıl bozuk olduğunu anlayabilirki.7 gün içinde koşulsuz geri iade olayı kesinlikle yalan.

elinde kazıklar işte biri daha geldi diye beklemeyen bildiğiniz bir firma var mı?
  • merhaba arkadaşlar

3 ay önce aldığım Asus K53SV laptopum dün itibariyle sorun verdi.
    Görüntü hiç bir şekilde yok.Açıyorum laptopu 2 ışık yanıyor.Ama görüntü yok.En son biosta asus fancy start diye birşey vardı.Enable yaptım.
    Sonra pc 1 saat falan çalıştı.En son kızım eğitici bir oyun oynuyordu.(5-6 yaş grubu.).KApandığında laptopun başında değildim.Kızımın dediğine göre pc aniden kapandı .Mavi bir ekran almış dediğine göre.Şimdi bu sorunla karşı karşıyayım.Sorunun çözümü için öneriniz nedir.Yoksa 5 eylülde Teknik servise göndereceğim.Geçen ay da adaptör bozuldu.Servise vermiştim.Servise giden Laptop devamlı böyle bozulacak mı?Anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 30 Ağustos 2011; 16:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixachilles

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla notebook bataryalarında yıpranma batarya üretildikten sonra başlıyor.Yani bataryayı bir köşede 3 yıl bekletirseniz yine biter kullanmaya bağlı olarak 1,5-2 yıl arası gider.Bu arada bu bilgisayarı almayı düşünüyorum novabilgisayar ve hepsiburadada fiyatlat hemen hemen aynı ama hangisinde satış sonrası destek iyiyse ondan almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ?

dostum hepsi burada daki ürünün ekran kartı 520m.oysaki bu ürünün standartı 540m dir.aman dikkat arada ciddi bir performans farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salarili

quote:

Orijinalden alıntı: unixachilles

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla notebook bataryalarında yıpranma batarya üretildikten sonra başlıyor.Yani bataryayı bir köşede 3 yıl bekletirseniz yine biter kullanmaya bağlı olarak 1,5-2 yıl arası gider.Bu arada bu bilgisayarı almayı düşünüyorum novabilgisayar ve hepsiburadada fiyatlat hemen hemen aynı ama hangisinde satış sonrası destek iyiyse ondan almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ?

dostum hepsi burada daki ürünün ekran kartı 520m.oysaki bu ürünün standartı 540m dir.aman dikkat arada ciddi bir performans farkı var.

@salarili yanılıyorsunuz ikisi de 540m :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixachilles -- 30 Ağustos 2011; 17:02:06 >

• adamlar burayı takip ediyor olmalı iki yerde 520 m yazıyodu.daha 5 dakka olmadı.yalnız hala yukardaki açıklamalı yazıyı (süper grafikler) değiştirmediler .orda hala 520m in olmayan performansını üvüyolar.
  • Bu bilgisayarlarda kasa aynı olduğu için adamlar her modelin altına aynı reklamı koyuyorlar galiba.
  • hepsiburada yı aradım şimdi.kargo teslimi esnasında kutuyu açma yerlerinden hassas bir şekilde açabileceğimi olumsuz bir durumda teslim almamamı teslim almam halinde üç gün içinde iade hakkım olduğunu belirtti.bu iade hakkı hemen her firmada olmasına rağmen pratikte binbir türlü zorluk çıkarır,işi yokuşa sürerler.en sağlamı hepsiburada gibi duruyor.ama teslimat esnasında çok dikkatli olmak lazım.kutuyu açış çok önemli.yoksa teslim almada büyük problemler oluyor.
  • quote:

arkadaşlar bu bilgisayarı internetten almayı düşünüyorum.eksen uygun fiyatlı satıyor ama sikayetvar.com daki şikayetleri okuyunca tam bir çakal olduklarına kara verdim.kırık makineyi bantlayıp müşteriye sağlam diye kasıp sonradan ben satışımı yaptım geri alamam gibi restler,kutusu açılmış ürünü geri alamayızlar.yani kutuyu açmadan kullanmadan müşteri nasıl bozuk olduğunu anlayabilirki.7 gün içinde koşulsuz geri iade olayı kesinlikle yalan.

elinde kazıklar işte biri daha geldi diye beklemeyen bildiğiniz bir firma var mı?

http://www.mormani.com/urun/4260c6a63c2d32a8902defac7c946ae7/ASUS-K53SV-SX144D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook#urunYorumlarContent buraya bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

arkadaşlar bu bilgisayarı internetten almayı düşünüyorum.eksen uygun fiyatlı satıyor ama sikayetvar.com daki şikayetleri okuyunca tam bir çakal olduklarına kara verdim.kırık makineyi bantlayıp müşteriye sağlam diye kasıp sonradan ben satışımı yaptım geri alamam gibi restler,kutusu açılmış ürünü geri alamayızlar.yani kutuyu açmadan kullanmadan müşteri nasıl bozuk olduğunu anlayabilirki.7 gün içinde koşulsuz geri iade olayı kesinlikle yalan.

http://www.mormani.com/urun/4260c6a63c2d32a8902defac7c946ae7/ASUS-K53SV-SX144D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook#urunYorumlarContent buraya bakabilirsin

teşekkür ederim önerine.ürün elime ulaştığında kuryenin cebine bir çorba parası sıkıştırıp otur hele şunu iyice kontrol edeyim demeyi düşünüyorum.gayet normal karşılanan nur topu gibi bir ölü pikselle karşılaştığımda teslim almamayı düşünüyorum.pek çok firma işin bundan sonraki kısmında çirkefleşiyor.bildiğim kadarıyla ürün iadesi yasal hakkımız ama kırk dereden su getirmeleri problem.okuduğum yorumlarda kimsenin makimesinde sorun çıkmamış.haliyle iade etmeye çalışmamış.

• arkadaslar sizin pc ler ne kadar sureye acilio uzun suruomu acilisi?
  • Bu ölü yada fazla diri (yeşil renkte olduklarından) piksel sorunu bir tek benim başımamı gelmiş. Cuma günü asus teknik servise gidicem bakalım. Tüm yaşadıklarımıda belki bir başkasınında başına gelir diye anlatıcam burda. Makinenin performansı gerçekten süper şu pikseller yeşil yerine siyah gözükmeyenlerde olsa hayatta gidip değiştirmem ama üç yane yeşil nokta gözüme yıldız gibi çakıyor :)
  • arkadaslar merhaba bugün itibariyle bu pci almıs bulunmaktayım. i5,500GB,win7 basic yüklü. uzun zamandır arastırdıgım bi pc di . kimi zaman 1700tl ye cıktı 1350tl oldu kısmet olmadı ama sen sonunda 1450tl ye aldım mutluyum. bi sıkıntı yok simdilik. klavye cok hosuma gitti. ses güzel. oyun falan yükleyemedim daha. ilk actım yüklemsimi yaptım interneti otomatik baglandı ve asusliveden bi kac güncelleme yaptım sonra bios güncellemesi yaptı ama ekran kartını güncellemedi yani uyarı falan gelmedi. sizce ne yapmam gerek ? 2.sorumda su ben suan hic bi prgram oyun falan yüklemedim. suan hangi ekran kartı calısıyor nerden bilicem ve masaüstüne sağtıklayıp grafik özellikleri dediğimde İNtel olan cıkıo ama ben mesela internet explorer NVdiada calıssın istiyorum. nasıl ayarlicam bi bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuzcekirdegi2011

Bu ölü yada fazla diri (yeşil renkte olduklarından) piksel sorunu bir tek benim başımamı gelmiş. Cuma günü asus teknik servise gidicem bakalım. Tüm yaşadıklarımıda belki bir başkasınında başına gelir diye anlatıcam burda. Makinenin performansı gerçekten süper şu pikseller yeşil yerine siyah gözükmeyenlerde olsa hayatta gidip değiştirmem ama üç yane yeşil nokta gözüme yıldız gibi çakıyor :)

elektronik eşya şans işi

ilk bilgisayarım hatalı üretimdi.cok ciddiyim havalar az serin olunca soğuk demiyorum serin olunca start almıyordu. açılışı saatlerce bekletiyodu.aldığımda kış çıkmak üzereydi.bilgisayarın b sinden anlamıyodum tabi.habire reset tuşuna basıyodum ısınan makinede böylece start alıyodu.sonraki yıl havalar soğuduğunda tekrar yapınca durumun normal olmadığını farkettim.servise götürdüm şakamı yapıyosun öyle bi saçmalık olmaz dediler. kendileride açmaya çalışınca şaşkınlıktan tuhaflaştılar.ana merkezi arayıp durumu bildirdiklerinde servise de inanmadılar.sonra istanbulda tamir gördü gelirken yolda kaybettiler sonra biyerlerde tekrar buldular ilginç olan teşhisti.tamir edilmesine rağmen hiçbir sorun bulunamadığına dair geri bildirim yaptılar.sanırım markayı korumak adına yaptılardı.

bende satın almayı düşünüyorum umarım pikselmiş bilmem neymiş tekrar aynı şanssızlıkları yaşamak istemiyorum.süreci bize yazarsan başımıza gelmesi durumunda ki o şanssızlık potansiyeli fazlasıyla bende var.aynı yolu takip ederiz.

• @abdulkadir007

hocam arkadaşlar uzun sürüyor dediler benim pc için.. ben ilk defa w7 kullanıyorum o yüzden normal mi geç mi bilemiyorum.. w7 ultimate sürümü..

@dj_alper_

hocam yapacak bir şey yok o zaman.. bilgisayar sorunsuz çalışsın da batarya konusu karpuzcekirdegi2011'nin dediği gibi bir bakıma da..

@unixachilles

haklısınız hocam.. ilk geldiğinde de belli bir yıpranmayla gelmiş de olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dely33

arkadaslar merhaba bugün itibariyle bu pci almıs bulunmaktayım. i5,500GB,win7 basic yüklü. uzun zamandır arastırdıgım bi pc di . kimi zaman 1700tl ye cıktı 1350tl oldu kısmet olmadı ama sen sonunda 1450tl ye aldım mutluyum. bi sıkıntı yok simdilik. klavye cok hosuma gitti. ses güzel. oyun falan yükleyemedim daha. ilk actım yüklemsimi yaptım interneti otomatik baglandı ve asusliveden bi kac güncelleme yaptım sonra bios güncellemesi yaptı ama ekran kartını güncellemedi yani uyarı falan gelmedi. sizce ne yapmam gerek ? 2.sorumda su ben suan hic bi prgram oyun falan yüklemedim. suan hangi ekran kartı calısıyor nerden bilicem ve masaüstüne sağtıklayıp grafik özellikleri dediğimde İNtel olan cıkıo ama ben mesela internet explorer NVdiada calıssın istiyorum. nasıl ayarlicam bi bilginiz var mı ?

Yüksek grafik gücü gerektirmeyen uygulamalarda intelin entegre grafik işlemcisi devrede olur, bunun dışında oyun ya da grafik performansı isteyen bir yazılım açarsanız nvidia grafik kartı devreye girer.
    İstediğiniz programları da özelleştirebilirsiniz.

- Masaüstünde sağ tıklayın,
    - Nvidia Denetim Masası seçin,
    - 3D ayarlarının yönetilmesi (sol tarafta) seçeneğini tıklayın
    - Sağdaki ''Program Ayarları'' sekmesine gelin,
    - 1. kısımda istediğin programı seçip, 2. kısımda da tercih ettiğin grafik işlemciyi seçerek ''uygula''ya tıklayın.

Ayrıca istediğiniz program listede yoksa, ekle seçeneğinden programın olduğu klasöre giderek programın .exe dosyasını seçebilir ve listeye ekleyebilirsiniz.

• arkadaslar bisey daha sorcam ben mesela pc yi acinca ayarlari flan yapiyorum mesela masa ustu resmini deistiriyorum pc yi kapatiyorum tekrar actigimda eski halinedonmus oluyor energy save modda kullaniyorum boyle bi durumla karsilasan varmi?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.