Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadas kafayi yicem pcde 6 bg ram var acilisi gayet yavas kullanim olarakda bir yavaslik var acaba formatmi atsam hicbir ayari da kaydetmiyor
  • Arkadaşlar bende laptoba bf 3 için 2 gb daha almayı düşünüyorumda laptobun arkasını açamadım.ram ler nasıl takılmış bi bakabilirmisiniz 2-2 mi yoksa tek 4 mü
  • Ne olcak bu doların hali yahu ? 1 hfta içinde bu ltop'u almayı düşünüyorum fakat hiç bir yerde ne kampanya yapıldı ne fiyatlar azaldı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Orijinalden alıntı: dely33

arkadaslar merhaba bugün itibariyle bu pci almıs bulunmaktayım. i5,500GB,win7 basic yüklü. uzun zamandır arastırdıgım bi pc di . kimi zaman 1700tl ye cıktı 1350tl oldu kısmet olmadı ama sen sonunda 1450tl ye aldım mutluyum. bi sıkıntı yok simdilik. klavye cok hosuma gitti. ses güzel. oyun falan yükleyemedim daha. ilk actım yüklemsimi yaptım interneti otomatik baglandı ve asusliveden bi kac güncelleme yaptım sonra bios güncellemesi yaptı ama ekran kartını güncellemedi yani uyarı falan gelmedi. sizce ne yapmam gerek ? 2.sorumda su ben suan hic bi prgram oyun falan yüklemedim. suan hangi ekran kartı calısıyor nerden bilicem ve masaüstüne sağtıklayıp grafik özellikleri dediğimde İNtel olan cıkıo ama ben mesela internet explorer NVdiada calıssın istiyorum. nasıl ayarlicam bi bilginiz var mı ?

Yüksek grafik gücü gerektirmeyen uygulamalarda intelin entegre grafik işlemcisi devrede olur, bunun dışında oyun ya da grafik performansı isteyen bir yazılım açarsanız nvidia grafik kartı devreye girer.
    İstediğiniz programları da özelleştirebilirsiniz.

- Masaüstünde sağ tıklayın,
    - Nvidia Denetim Masası seçin,
    - 3D ayarlarının yönetilmesi (sol tarafta) seçeneğini tıklayın
    - Sağdaki ''Program Ayarları'' sekmesine gelin,
    - 1. kısımda istediğin programı seçip, 2. kısımda da tercih ettiğin grafik işlemciyi seçerek ''uygula''ya tıklayın.

Ayrıca istediğiniz program listede yoksa, ekle seçeneğinden programın olduğu klasöre giderek programın .exe dosyasını seçebilir ve listeye ekleyebilirsiniz.

tmm tesekkür ederim yardımlarınız için. peki güncelleme olayını nasıl yapacam ekran kartının. en son sürüm olup olmadıgını nerden ögrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: unixachilles

quote:

Orijinalden alıntı: salarili

quote:

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla notebook bataryalarında yıpranma batarya üretildikten sonra başlıyor.Yani bataryayı bir köşede 3 yıl bekletirseniz yine biter kullanmaya bağlı olarak 1,5-2 yıl arası gider.Bu arada bu bilgisayarı almayı düşünüyorum novabilgisayar ve hepsiburadada fiyatlat hemen hemen aynı ama hangisinde satış sonrası destek iyiyse ondan almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ?

dostum hepsi burada daki ürünün ekran kartı 520m.oysaki bu ürünün standartı 540m dir.aman dikkat arada ciddi bir performans farkı var.

@salarili yanılıyorsunuz ikisi de 540m :)

Enteresan bir durum 2 laptop model olarakta aynı fakat, işin enteresan olan kısmı. RAM'ler hızları. Birisi 1066Mhz diğeri 1333Mhz. Hangisi doğru şimdi bunların_?

• quote:

quote:

arkadaslar merhaba bugün itibariyle bu pci almıs bulunmaktayım. i5,500GB,win7 basic yüklü. uzun zamandır arastırdıgım bi pc di . kimi zaman 1700tl ye cıktı 1350tl oldu kısmet olmadı ama sen sonunda 1450tl ye aldım mutluyum. bi sıkıntı yok simdilik. klavye cok hosuma gitti. ses güzel. oyun falan yükleyemedim daha. ilk actım yüklemsimi yaptım interneti otomatik baglandı ve asusliveden bi kac güncelleme yaptım sonra bios güncellemesi yaptı ama ekran kartını güncellemedi yani uyarı falan gelmedi. sizce ne yapmam gerek ? 2.sorumda su ben suan hic bi prgram oyun falan yüklemedim. suan hangi ekran kartı calısıyor nerden bilicem ve masaüstüne sağtıklayıp grafik özellikleri dediğimde İNtel olan cıkıo ama ben mesela internet explorer NVdiada calıssın istiyorum. nasıl ayarlicam bi bilginiz var mı ?

Yüksek grafik gücü gerektirmeyen uygulamalarda intelin entegre grafik işlemcisi devrede olur, bunun dışında oyun ya da grafik performansı isteyen bir yazılım açarsanız nvidia grafik kartı devreye girer.

- 1. kısımda istediğin programı seçip, 2. kısımda da tercih ettiğin grafik işlemciyi seçerek ''uygula''ya tıklayın.

Ayrıca istediğiniz program listede yoksa, ekle seçeneğinden programın olduğu klasöre giderek programın .exe dosyasını seçebilir ve listeye ekleyebilirsiniz.

.exe yoksa ne yapacağız Listeye bir baktım da mozilla yok mesela. Gerçi mozilla istediğim kartta çalışıyor ama olsun. Ben yinede kendim ayarlamak istiyorum Mozilla'nın .exe dosyası elimde yok. Nasıl ekleyeceğim mozilla'yı listeye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

yaw arkadas kafayi yicem pcde 6 bg ram var acilisi gayet yavas kullanim olarakda bir yavaslik var acaba formatmi atsam hicbir ayari da kaydetmiyor

HDD'yi değiştirip SDD takın bir tane.Bakın açılış nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

yaw arkadas kafayi yicem pcde 6 bg ram var acilisi gayet yavas kullanim olarakda bir yavaslik var acaba formatmi atsam hicbir ayari da kaydetmiyor

İçinde performansı çok kötü hdd var o yüzden ilk acılısta kasıyor bir programı açıncada bekletip açıyor. Herkesde öyle.

• @abdulkadir007

5400rpm olan bir hdd çok fazla performans bekleme.

@dj_alper_

hepsiburadınınkine güvenme ve diğeri hangi site bilmiyorum ekran kartının bile ddr3 mü 5 mi hangiis olduğunu yazıyo rve zaten i3-i5-i7 ler 1333mhz destekler.
  • cvplariniz icin tesekkurler . Peki ayarlarimi neden kaydetmiyor olabilir?

recovery flan yapmadim geldigi gibi kullaniyorum ondan olabilirmi acaba.

acilis suresi ortalama 65 sn ye acilio bu dogalmi pc kendine 60-65 sn de gelio xD
    bizde sans yok zaten bide ben aldigim gibi kullaniom ama bisey yapmam gerekiomuydu acaba bilgisi olan varmi? bi help edin bana xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCoderKG -- 31 Ağustos 2011; 9:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salarili

quote:

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla notebook bataryalarında yıpranma batarya üretildikten sonra başlıyor.Yani bataryayı bir köşede 3 yıl bekletirseniz yine biter kullanmaya bağlı olarak 1,5-2 yıl arası gider.Bu arada bu bilgisayarı almayı düşünüyorum novabilgisayar ve hepsiburadada fiyatlat hemen hemen aynı ama hangisinde satış sonrası destek iyiyse ondan almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ?

dostum hepsi burada daki ürünün ekran kartı 520m.oysaki bu ürünün standartı 540m dir.aman dikkat arada ciddi bir performans farkı var.

@salarili yanılıyorsunuz ikisi de 540m :)

Enteresan bir durum 2 laptop model olarakta aynı fakat, işin enteresan olan kısmı. RAM'ler hızları. Birisi 1066Mhz diğeri 1333Mhz. Hangisi doğru şimdi bunların_?

en sağlam bilgi pcnin ana sayfasıdır oradan inceleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

quote:

.exe yoksa ne yapacağız Listeye bir baktım da mozilla yok mesela. Gerçi mozilla istediğim kartta çalışıyor ama olsun. Ben yinede kendim ayarlamak istiyorum Mozilla'nın .exe dosyası elimde yok. Nasıl ekleyeceğim mozilla'yı listeye ?

Bilgisayarında yüklü olan neredeyse tüm programların .exe dosyası mevcuttur.

• Benim sorduğum bu bilgisayarda normalde var ama bu site yazmamış.Ona takıldım.
  • arkadaşlar kusura bakmayın eminim forumda vardır ama cok sinirim bozuldu. gece bisey yokken sabah kalktım actım pc i Fn tuşu kullanarak ses acma kapama wireless vs hic biri calısmıyor. sadece ekran karartma ve aydınlatma calısıo ama oda ekranda bisey cıkmadan yapıyor. ne oluyor bu pc ! götürüp geri verecem bu ne ya !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dely33 -- 31 Ağustos 2011; 13:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

arkadaşlar kusura bakmayın eminim forumda vardır ama cok sinirim bozuldu. gece bisey yokken sabah kalktım actım pc i Fn tuşu kullanarak ses acma kapama wireless vs hic biri calısmıyor. sadece ekran karartma ve aydınlatma calısıo ama oda ekranda bisey cıkmadan yapıyor. ne oluyor bu pc ! götürüp geri verecem bu ne ya !

Tam mesajımın üstüne çok güzel bir soru sormuşsunuz. Daha önce de soruldu bu soru...

Cevap: Cd'deki sürücüleri yüklemezseniz kısayol tuşları çalışmaz.

Üste; Sitelerin ne yazdığı önemli değil, önemli olan model numarasıdır ve her yerde aynıdır.

cd falan vermediler ki bana. dün gece calısan sey sabah nasıl calısmaz oldu anlamadım. biseyi kaldırmadım yada engellemedim. tuhafıma gidende o zaten.

• dostlar,
    http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-k53sv-sx144d-intel-core-i5-2410m-23ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760862&categoryId=98

bu linkteki taksit seçeneklerini 3 gündür göremiyorum.görebilen varsa buraya yapıştırabilirmi. worl'dün 100 liralık puan hediyesinin son günü bugün.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar kusura bakmayın eminim forumda vardır ama cok sinirim bozuldu. gece bisey yokken sabah kalktım actım pc i Fn tuşu kullanarak ses acma kapama wireless vs hic biri calısmıyor. sadece ekran karartma ve aydınlatma calısıo ama oda ekranda bisey cıkmadan yapıyor. ne oluyor bu pc ! götürüp geri verecem bu ne ya !

Tam mesajımın üstüne çok güzel bir soru sormuşsunuz. Daha önce de soruldu bu soru...

Cevap: Cd'deki sürücüleri yüklemezseniz kısayol tuşları çalışmaz.

Üste; Sitelerin ne yazdığı önemli değil, önemli olan model numarasıdır ve her yerde aynıdır.

cd falan vermediler ki bana. dün gece calısan sey sabah nasıl calısmaz oldu anlamadım. biseyi kaldırmadım yada engellemedim. tuhafıma gidende o zaten.

kendi pcimde laptop değil akşam normal kapattığım pc sabah hdd görmüyodu kendim düzelttim vs. elektronik şeyler bunlar cd vermedilerse asus downlaod centerdan filen modelinizi yazıp yada asus sitesinde kendi laptopunuzn modelini bulup onun altıa download sekmesinden gerke şeyleri indirebilirsiniz.

• tmm sağolun hallettim. E-Driver diye program yüklüydü Asus'un programı. ondan son güncellemeleri aldım. halloldu hersey. mutluyum suan :) hoparlörü iyi. klavyesi güzel. bazen yavaslıyo gibi geldi bana oda Win7 Basic diye diye tahmin ediyorum. home premium'a yükseltmek istiyorum. sizce faydası olur mu? antivirüs olarak norton almayı düsünüyorum 1 yıllık lisanslı. kafa raad olsun diye. 30liraya var media martkta.
    bide son bisey :) ; ortam sessiz olunca pc 'den tıkırt diye bi ses duyuyorum Hdd'den gelio sanırım normal mi?
  • quote:

Hocam ben ayarları kendim tek tek yaptığım için farkında değilim. Şuan için otomatik seçimdeyim ve gerektiği zaman ayarları kendim yapıyorum bu program aracılığı ile. Burada istesemde her program için tek tek ayar veremem. Biraz kurcalamanız gerekiyor. Ayrıca yukarıya bakarsanız o ayar sadece "Shogun 2" için Genel ayarları o şekilde yapmayın.

ben ayarları genel ayarlarda yaptım
    genel ayarları nasıl olması gerekiyo

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.