Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc depodan aldıgım ürünüm elime geldi. Hediye gelen çanta gerçekten çok dandik sanırım kullanmayacagım . Gelen sogutucu netbook için 10.1" netbook'umda kullanıyorum. Mause den ne siz bahsedin nede ben

Ama hediye işte sonuçta kalsın para vermedım bir zararı olmaz
    Şansızlıgıma gelen ürün defolu cıktı geri iade gönderdim. Bımtım bu şansımdan

• başkalarının alması beni alakadar etmez o indirim bile benim için önemli sonuçta.
    Elbette 2x2 olması onların işine gelir ama 4x1 leri görünce umutlanmıştım.Bi 4lük daha alırız 8 yaparız diye.Ha 4 ha 6 fark yapmaz deniliyordu forumda gördüğüm bazı yerlerde.

Bari bişey hediye veriyonuz tam verin yav.Zaten belliydi öle çıkacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Pc depodan aldıgım ürünüm elime geldi. Hediye gelen çanta gerçekten çok dandik sanırım kullanmayacagım . Gelen sogutucu netbook için 10.1" netbook'umda kullanıyorum. Mause den ne siz bahsedin nede ben

Hocam mouse durduğu yerde bozulabilir onun için biran önce kullanmanın zevkini çıkartın bence

• Forum istanbul saturnde win7 home prem ve 640 gb hddli modeli 1560 tlydi. Win7 basic ve 500gb lisi 1350 tlydi demin baktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 18 Ağustos 2011; 20:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Pc depodan aldıgım ürünüm elime geldi. Hediye gelen çanta gerçekten çok dandik sanırım kullanmayacagım . Gelen sogutucu netbook için 10.1" netbook'umda kullanıyorum. Mause den ne siz bahsedin nede ben

Hocam mouse durduğu yerde bozulabilir onun için biran önce kullanmanın zevkini çıkartın bence

Tıklatınca kırılacak sandım. Ama netobook'a hediye olarak netbook sogutucusu göndermek gerçekten tuhaf olmuş . Neyse ki netbook var bende ona kullanıyorum

• Arkadaşlar ben BIOS a giremiyorum. Bilgisayarı açıyorum direk 3 snye Asus yazısı cıkıyor daha sonra hemen hoş geldiniz yazısı cıkıyor. BIOSA NASIL GIREBILIRIM !!!
  • arkadaşlar bende dolar yükselmeden önce antifiyattan 1310 tl ye aldım. laptop harika gerçekten. tek canımı sıkan şey kalvye oldu. esc tuşunun olduğu kısımda klavyeyi tutan bir tırnak var. klavye bu kısımdan sürekli çıkıyor. forumu okudum. sx144d nin klavyesi çıkarılabilirmiş. acaba bundan dolayı mı yoksa bir üretim hatası mı söz konusu.

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar ben BIOS a giremiyorum. Bilgisayarı açıyorum direk 3 snye Asus yazısı cıkıyor daha sonra hemen hoş geldiniz yazısı cıkıyor. BIOSA NASIL GIREBILIRIM !!!

açılışta sürekli F2 Basmanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss01

arkadaşlar bende dolar yükselmeden önce antifiyattan 1310 tl ye aldım. laptop harika gerçekten. tek canımı sıkan şey kalvye oldu. esc tuşunun olduğu kısımda klavyeyi tutan bir tırnak var. klavye bu kısımdan sürekli çıkıyor. forumu okudum. sx144d nin klavyesi çıkarılabilirmiş. acaba bundan dolayı mı yoksa bir üretim hatası mı söz konusu.

kardeş üretim hatasıdır kolay cıkmaması lazım ben alalı üç ay oldu bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım yeni almışsanız ayıplı ürün saylır iade edin yada servise göndermeniz menfaatinize

• teşekkür ederim. sanırım servis yolu göründü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

arkadaşlar bende dolar yükselmeden önce antifiyattan 1310 tl ye aldım. laptop harika gerçekten. tek canımı sıkan şey kalvye oldu. esc tuşunun olduğu kısımda klavyeyi tutan bir tırnak var. klavye bu kısımdan sürekli çıkıyor. forumu okudum. sx144d nin klavyesi çıkarılabilirmiş. acaba bundan dolayı mı yoksa bir üretim hatası mı söz konusu.

kardeş üretim hatasıdır kolay cıkmaması lazım ben alalı üç ay oldu bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım yeni almışsanız ayıplı ürün saylır iade edin yada servise göndermeniz menfaatinize

o tırnak bendede atıyor aynı yerde esc yerinin orda. Ama kullanıyorum bir zararı yok gibi.

• Gonder servise gitsin bende hic oyle bir problem yok tirnak gayet saglam tutuyor.. Evet klavye ile kasa arasinda bosluk var oda minicik..
  • Bende ctrl tusuna bastıgım gibi tus dısarı cıktı daha power tusuna yenı basmıstım bu modelin klavyesi sorunlu sanırım
  • quote:

Bende ctrl tusuna bastıgım gibi tus dısarı cıktı daha power tusuna yenı basmıstım bu modelin klavyesi sorunlu sanırım

sizden duyuyoruz..
  • Klavye bence gayet hoş. Tozları temizlemeside kolay olur bunların
  • Asus'dan çekinen arkadaşlar, Vatan Bilgisayarda Casper kampanyası var, bilginize,

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=56210

Burada da bu bilgisayarla ilgili yorumlar var, bana pek samimi gelmedi, çok önyargılı ya da boş boş atanlar da var,

http://forum.donanimhaber.com/m_51585211/tm.htm

Ek: Bu da var;http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti2520a-core-i5-2520m-2.50ghz-6gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53542

Not: Markayı reklam yapmak değil amacım, arkadaşların kıyaslama yapmasını sağlamak ve bilgilendirme için koydum linkleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 19 Ağustos 2011; 8:07:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Aynı sorun bende de f5'in orda.Ve 3. gün yaptı bunu. Üretim hatasıysa ben de gönderiyim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeroow

kardeşlerim biriniz k53sv serisi kullanıcılar kulubü acsın ya

bu ne böle 50 tane k53sv konusu var bilmemne busu vs vs

biriniz kullanıcı kulubü acarsa sevinirim ben acamıyorum cünkü resim felan eklemeyi bilmiyorum :D

detaylı bir kulub acarsanız sevinirim

Ben bilgisayarımı almadan önce yaklaşık iki ay bu başlığı takip ettim. Öncelikle yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Sadece bu başlıkta bile çok sayıda soru cevaplandı, tecrübeli arkadaşlar lütfen sık sorulan sorular bölümü de olan bir kullanıcı kulübü oluşturun. Almayı düşünen arkadaşlara daha faydalı oluruz bu şekilde. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Arkadaşlar ses sorunu sanırım elektrik ile ilgili. Topraklı bir sistemde cızırtılar kayboluyor. Eskişehir'deki evimde üst tarafta hafif karıncalanma ve ses sorunundan şikayetciydim ancak Ankara'ya gelince sorunlar kayboldu. Aklıma bir tek topraklama geliyor.

ben de topraklam kullanıyorum ama arada cızırtı yapıyor şikayetçi değilim ben ondan ama servise göndermekte istemiyorum şimdilik.. Logitech n700 alacağım ses sistemi müthiş.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Arkadaşlar Optimus sorununu çözdüm. Buyrun açıklaması;

Öncelikle "Nvidia Inspector" adlı programı indiriyoruz. Link; Nvidia Inspector

Daha sonra programı açıp resimdeki kısımı seçiyoruz.

Daha sonra asağı kısımdan seçili özelliği "SHIM_MCCOMPAT_USER_EDITABLE" olarak değiştirip sağ üst kısımdan "Apply Changes" a basıyoruz.

Bu işlemden sonra tek yapmanız gereken Nvidia yönetim masasından istediğiniz uygulamaya istediğiniz Ekran kartını vermektir. Bizzat kendim keşfettim ve denedim, denediğim tüm oyunlardaki sorunları halletti. Artık hepsi Nvidia'yı görüyorlar. Bu ayarlardan sonra Global Ayar kısmından otomatik seçim tecihleri boş kalacaktır, değiştirirseniz tüm ayarları baştan yapmanız gerekir.

Her şey için Nvidia kullanmak isterseniz eğer, "Enable application for Optimus" seçeneğini "SHIM_RENDERING_MODE_ENABLE" ve "optimus flags for enabled applications" seçeneğini "SHIM_MCCOMPAT_ENABLE" olarak değiştirin. Artık Aero efektleri dahil herşeyi Nvidia işleyecektir.

bu ayarlardan ayarlayanlar optimusu tamamen mi kapattı da öyle kullanıyorlar..

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.