Şimdi Ara

HARİKA LAPTOP CORE İ5 2410M -2.30GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7 1272TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatandan mail geldi özellikler harika ama CASPER ismi beni endişelendiriyor, ne dersiniz arkadaşlar alınır mı 1272 liraya bu cihaz?

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=56210&utm_source=8GB%20DDR3%20Ram,%20640GB%20HDD,%201GB%20Ekran%20Kart%C4%B1&utm_medium=EPosta&utm_campaign=GununFirsati

HARİKA LAPTOP CORE İ5 2410M -2.30GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7  1272TL

HARİKA LAPTOP CORE İ5 2410M -2.30GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7  1272TL

Ürün Kodu CN-VTI2410Q
    Açıklama
    Menşei P.R.C.
    Garanti 24
    Stokta Bulunduğu Mağazalar
    Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2,30 GHz
    İşlemci Numarası 2410M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1,00 GB
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    Ekran Boyu(inch) 15,60 inch
    Monitör Tipi WXGA, LED
    Maksimum Çözünürlük 1376 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• neyine aldandın ekrn kartının modeli belirtilmeden sadece 1 gb sölenildiğinemi
    i5 oldugunamı
    gereksiz 8gb ramine mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

neyine aldandın ekrn kartının modeli belirtilmeden sadece 1 gb sölenildiğinemi
    i5 oldugunamı
    gereksiz 8gb ramine mi ?

ekran kartı GT540M olarak belirtilmiş yaa hocam göremiyormusunuz? i5 iyi değil mi? 8gb ram yetmez mi? bu kur için bu fiyat iyi değil mi?

Bence cihazın özellikleri ve fiyatı çok iyi ama CASPER olması beni tereddütte bırakıyor. Hiç kullanmadım ama kötü sanırım CASPER dimi?

Hep öyle diyorlar yaa hani CASPER kötü diye ondan dedim....

• Özellikleri iyi olan bir makine fakat

casper gibi bir markanın bırak elektronik eşyasını kılıfını bile alma ..
  • gt540m ibaresini ben göremedim nvida yazıyor tek oyun için alıorsan hayal kırıklıgı yaşarsın günümüz oyunlarında 8gb ramin 4ünü geçemezsiniz günlük kullanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

gt540m ibaresini ben göremedim nvida yazıyor tek oyun için alıorsan hayal kırıklıgı yaşarsın günümüz oyunlarında 8gb ramin 4ünü geçemezsiniz günlük kullanımda

hocam başlıkta da, linke tıkladığınızda en üstte de GT540M yazıyor ama ahh şu CASPERların hepsi mi dandik yaa, CASPER almamak lazım dimi?
  • Casper'ın yeni kasaları genel itibariyle güzel. Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşsa daha iyi olur. Önyargılı yorumlar gerçeği hiçbir zaman yansıtmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ürünü vatan mağazasında dolaşırken görmüştüm. Üstündeki hoparlörleri çok kaliteli idi. JBL'ler gibi falan sesi vardı. kasası da eskileri gibi kötü değil.
  • basit hoparlörlere sahip bu cihazın klavyesi çok zevksiz . Hiç şık durmuyor ve rahat değil . AŞIRI ısınıyor . Casper Bir Dünya markası auhahua :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafha

Özellikleri iyi olan bir makine fakat

2 yıldır casper nirvana laptop kullanıyorum, çok şükür bugüne kadar hiçbir sorunum olmadı umarım olmazda.Daha birkez bile format felan dahi atılmadı tıkır tıkır çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok.Ayrıca bende sürekli açık makina.
    Abimle aynı zamanda almıştık onunki hp idi aldığı günden beri sürekli servisle uğraştı durdu en son laptop değişti felan...Bence on yargılı davranmamak gerekiyor.Casperın yeni seri laptopları bence gerçekten iyi fiyat performans olarak.Çoğu kişide kullanmadan önyargıli yorumlardan etkileniyo.Ha isteyen istediğini alır ama ben 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

quote:

Orijinalden alıntı: mustafha

Özellikleri iyi olan bir makine fakat

2 yıldır casper nirvana laptop kullanıyorum, çok şükür bugüne kadar hiçbir sorunum olmadı umarım olmazda.Daha birkez bile format felan dahi atılmadı tıkır tıkır çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok.Ayrıca bende sürekli açık makina.
    Abimle aynı zamanda almıştık onunki hp idi aldığı günden beri sürekli servisle uğraştı durdu en son laptop değişti felan...Bence on yargılı davranmamak gerekiyor.Casperın yeni seri laptopları bence gerçekten iyi fiyat performans olarak.Çoğu kişide kullanmadan önyargıli yorumlardan etkileniyo.Ha isteyen istediğini alır ama ben 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.

Elektronik herzaman şans işidir. Ama bi ürünün yuzde 30 dan fazlası son kullanıcı tarafından iade isteğiyle getiriliyorsa bir durup düşünmek lazım. Format atmakla bilgisayarın kalitesi arasındaki bağlantıyı kurmakta oldukça zor bir denklem olsa gerek. Servis kalitesi bakımından hp nekadar kötü olursa olsun casper kadar kötü olamayacaktır. Herkes istediğini almakta nekadar özgürse, fikir beyan etmektede okadar özgür olmalıdır diye düşünüyorum.Bir konuda bilgi sahibi olan birinin yaptığı yorumlara önyargılı yorum demenin doğruluğunu forum sakinlerinin kararına bırakıyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafha -- 11 Ağustos 2011; 23:07:29 >

• 2009 nisanda aldim kullandim t 9600 islemcili casper. Su anda asus i 740 var her yonuyle inanin farki yok casper dandik olaylarina katilmiyorum
  • exper kullanmış biri olarak expere casper'a önyargılı bakmamak lazım diyodum ama en son arkadaşım aldı teknosadan, sanırım bu makinenin aynısıydı.

aldığı gibi aletin diski sorunlu çıktı, 1 ay sonra anca geri geldi cihaz, artık teknosa mı savsakladı caspr mı bilmiyorum. ve sıfır kutusuyla servise giden makina sandviç gibi jelatine sarılıp üzerinde sos oynanmış vaziyette çizik içinde geri geldi. bağıra çağıra zorla para iadesi aldı arkadaş ta kurtuldu :)

artık kıssadan hisse size kalmış
  • bu kurlarda bu fiyat gayet iyi
  • Ben casper aldım 6. ayında sorun verdi 1 sene doldugunda cope atmak zorunda kaldım... Servis hiç bir şekilde yardımcı olmadı, daha onceki mesajlarımda detaylı anlatımım var. Genel olarak servis sıfır ve hatayı müşteriye yıkmaya çalışma gibi bir prensipleri var... Çöpe atacak paranız varsa Casper alın derim...
  • Cihaz ısınıyor mu o önemli ? özellik filan bu tür markalar için 2.ci planda kalir bence
  • Casperin yeni kasaları oldukça iyi ısınma sorunu yok diyebiliriz ewet eski casper'larda sorun problemi çoktu masaüstüm casper bi problemi yok .. bu fiyata bu döviz kuruna göre bu özelliklere çok çok iyi.. + kasası diğer casper kasalarından daha iyi + 540M ekran kartı mevcuttur.
  • Bu fiyatlara asus var Nova'da vs satılıyor 1300 ün altındaydı gene aynı özellikler ram ve harddiski düşüktü ama snrm.. ama casper yerine asus aynı işlemcisi ve ekran kartıysa ve aynı fiyatsa ram ve harddiski düşünmeden tercih ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Cihaz ısınıyor mu o önemli ? özellik filan bu tür markalar için 2.ci planda kalir bence

bir masaustu kullanicisi olarak isinma neden bu kadar onemli anlamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Cihaz ısınıyor mu o önemli ? özellik filan bu tür markalar için 2.ci planda kalir bence

bir masaustu kullanicisi olarak isinma neden bu kadar onemli anlamiyorum

Ciddi ciddi bu soruyu soruyorsun yani ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.