Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.798
Cevap
6
Favori
205.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA BENDE ASUS K53S KULLANIYORUM GELİN GELELİM NFS HOT PURSUİT DENEN UYUZ OYUN DELİRTTİ BENİ NASIL OLURDA KASIYOR BU NASIL İŞ. MASAÜSTÜ PC DE C2D İŞLEMCİ ZOTAC 9800 GT EKRAN KARTI WAR CAYIR CAYIR OYNUYOM AMA 2. NESİL İ5 İŞLEMCİLİ PC OYNATMIYO BATTLEFİELD I FULL AYARDA OYNUYOM AMA NE YAPMAM GEREK ARKADSLAR NEDEN KASIYOR BÖYLE BİR OYUN CRYSİS 1 İ DE YÜKSEK AYARDA OYNAYABİLİYORUM Bİ YARDIM LÜFTEN
  • arkadaslar size bi sorum daha olucak ben sizin kadar işi bilmiyorum biz laptoplara xp 64 bit kursak ne olur acaba ? wndows 7 vista hikaye gelio bana xp 64 bit yüklemek mümkün mü acba tşekürler
  • Ne xp^si hocam xp zamanı artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1111

arkadaslar size bi sorum daha olucak ben sizin kadar işi bilmiyorum biz laptoplara xp 64 bit kursak ne olur acaba ? wndows 7 vista hikaye gelio bana xp 64 bit yüklemek mümkün mü acba tşekürler

senin laptop ta 4 gb ram var . xp kurarsan tamamını kullanamıyodun ( şimdi hatırlamıyorum tam ne kadar 3 yada 3 ,5 kullanıyodu sanırım ) win 7 kurman en iyisi bence
  • ben 1200 liraya 320 gb hdd 4 gb ram freedos olanını aldım

daha sonra 2 gb ramlerinden birini satıp 4 ekledim 6 gb ram oldu 320 gb hdd yide annemin laptopa taktım annemin 100 gb olanı taşınabilir yaptım. kendimede 500 gb 7200 rpm 32 mb cache li bi hdd aldım

laptop süper oldu

elektrik ve ekran problemi hiç yaşamadım fakat ses konusunda problem var soundbass mı ne programı normal ayardayken ses yetersiz oradan açıncada cızırtı oluyor son ses de kısaca hoparkörleri yetersiz

bende logitech x230 2+1 var harika ses ve bass veriyor 120 liralık bişey ben şansa arkadaştan 30 liraya almıştım :D

ev kullanımında logitech harika fakat onun dışında sesi diğer notebooklara gre %15 falan daha az
  • bende ses sorununu laprop stand alarak halledeceğim logitech n700 (soğutucu+hoparlör+konfor) ürün bimek s de 127 tl en uygun orası oradan alacağım... Ses dışında hdd yi de değiştiresim var da dolar malum uçtu :D biraz insin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Arkadaşlar ses sorunu sanırım elektrik ile ilgili. Topraklı bir sistemde cızırtılar kayboluyor. Eskişehir'deki evimde üst tarafta hafif karıncalanma ve ses sorunundan şikayetciydim ancak Ankara'ya gelince sorunlar kayboldu. Aklıma bir tek topraklama geliyor.

ben de topraklam kullanıyorum ama arada cızırtı yapıyor şikayetçi değilim ben ondan ama servise göndermekte istemiyorum şimdilik.. Logitech n700 alacağım ses sistemi müthiş.. :D

Ben ses sonda kulanıom Cızırdamio Sorun sizde

• quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Arkadaşlar ses sorunu sanırım elektrik ile ilgili. Topraklı bir sistemde cızırtılar kayboluyor. Eskişehir'deki evimde üst tarafta hafif karıncalanma ve ses sorunundan şikayetciydim ancak Ankara'ya gelince sorunlar kayboldu. Aklıma bir tek topraklama geliyor.

ben de topraklam kullanıyorum ama arada cızırtı yapıyor şikayetçi değilim ben ondan ama servise göndermekte istemiyorum şimdilik.. Logitech n700 alacağım ses sistemi müthiş.. :D

Ben ses sonda kulanıom Cızırdamio Sorun sizde

o kdar dert etmiyorum sesi arada yapıyor.. Servise gönderecceğimde biraz üşeniyorum gibi bir şey oluyor..

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: caginelieren

takip

neyin takibindesin :D
  • arkadaşlar bende şöyle bir sorun var bazen yazı yazerken tuşlar almıyor sonradan yazmaya başlıyor sık sık oluyor
  • arkadaslar problemi çözdüm benim nvidia ayarları kalitedi onu performans yaptım ahada size yemin carera gt nin bi tarafından ateş çıktını gördüm :D
  • Arkadaşlar şu optimus sistemini tamamen silemiyormuyuz... Gta 4 de ENB serisi yükleyince ne yaparsan yap oyunu Intel ile açıyor. Ve yalnızca 59 grafik hafızası görüyor. Sinir oldum yaw.
  • en iyisi N53 serisi.
    Ben vatan bilgisayardan 1468 tl ye N53SV-SX365R aldım.Mükemmel bir laptop.
    Full HD + Mükemmel ses sistemi. Bizim kardeşte K serisi var hiçte memnun değil.Ses kıtlığı çekiyoz.
    Dizaynı mükemmel.Metal parçalar..

Özellikleri
    İ5 işlemci
    500 gb hdd
    4 gb ram
    GT540M 1024 mb + intel ekran kartı

Fiyat:1468 ... Eğer indirimi kaçırdıysanız bayramı bekleyin o zaman yine indirim filan olur.
    Paranız K serisine heba etmeyin.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675

bu model bu saatten sonra indirime girer mi dersiniz bilgisayar alacam ama bu kadar parayı da vermek istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum .teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mıkhtat

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx061v-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54675

bu model bu saatten sonra indirime girer mi dersiniz bilgisayar alacam ama bu kadar parayı da vermek istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum .teşekkürler .

valla vatan yakında bi %25 lik indirim yapar gibime geliyo
    hazır bayramda yaklaşıyo biraz takipte kal derim

• metro da 25 ağustos da kampanya başlıyor hsbc karta 1470 tl hsbc karta 265 tl puan veriyor 1205 tl ye gelir

• Arkadaşlar bu modeli alacaklara duyurulur.

PC DEPO.COM'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !

Buradan Asus K53SV-SX144D ürünü aldım.

Ürün elime hatalı geldi ve ürünü değiştirmediler !

Tamir edip gönderdiler ne paramı iade ettiler ne olması gerektiği gibi ürünü değiştirdiler !

Ayrıca gönderdikleri çanta bezden ibaret hediyeler toplamı 5 para etmez !

Kendi iyiliğiniz için başka firmaları tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 23 Ağustos 2011; 14:04:05 >
  • arkadaşlar mormani.com dan 1250 tl ye aldığım daha sonra 500 gb 7200 rpm 32 mb hdd ve ramini 6 gb a yükselttiğim laptopumu satıyorum sıfırdan farksız daha 1.5 aylık kutusu falan duruyor

fiyat 1200 tl

ekliyim unutmadan hdd ve ram değişimi garantiyi etkilemez takılan ram ve hdd de garantili sıfır ürünler

sadece motosiklet ile takas olur

isteyen bana bu fiyatta bi elektirikli bisiklet alır taksitle ben laptopu veririm

http://forum.donanimhaber.com/m_51993529/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51993529

ilanda açtım kendimie 1200 liraya elektirikli bisiklet alıcam ciddi düşünen varsa pazarlık yaparız

yanında hediye olarak logitech x230 2+1 ses sistemi veriyorum + a4tech x7 mouse (hediyelerin 0 tutarı 250 TL !!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_OzaN -- 23 Ağustos 2011; 14:25:29 >

• Fiyatı
    715,00 $ + KDV (1.287,00 TL + KDV)

İndirimli Fiyatı
    643,50 $ (1.158,30 TL) + KDV

Kdv Dahil Fiyatı
    1.366,79 TL

Kredi Kartı Tek Ödeme (KDV Dahil)1.339,46 TL

Havale / EFT (KDV Dahil) 1.339,46 TL

Teslimatta Nakit Ödeme (KDV Dahil) 1.339,46 TL

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=39466
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.