Şimdi Ara

Asus gtx750ti vatan da 299 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
7.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldm ekran karti 2.el garantili fiyatina sifirihttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-ph-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?srt=UP
    Edit : stok bittiği için eski fiyatına çıkmıştır urun . 420 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik402 -- 5 Ekim 2014; 18:40:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 400-450₺ lik saçma rakamlardan kurtulmuş fiyat çok iyi.
  • yanlış oldu demesinler sonra :)
  • Hocam yanlışlık olsa maile indirim mesajı atıp stok siniri koymazlardi diye düşünüyorum ama inş hevesimiz kaçmaz

• geçena aldığımız r270 ten düşük kartmış, aynı seviye olsa alırdım belki.

THH'nin cevabına kaldı işimiz :)
  • vatandan aslan görmüş gibi kaçınız, hiç işiniz olmasın.. bunlar bi ekran kartı vermemek için, 3 takla atıp, 3 yalan şutluyorlar... vatandaki üyeliğinizi iptal etmek için bile aradan 1 hafta geçmesi gerekiyor.. işte bunlar böylesine pislik bir firma... kesinlikle müşteri memnuniyeti, hassasiyeti yok.. ha 3. sınıf mahalle şirket, ha bu. al bunu vur ötekine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Ekim 2014; 15:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

vatandan aslan görmüş gibi kaçınız, hiç işiniz olmasın.. bunlar bi ekran kartı vermemek için, 3 takla atıp, 3 yalan şutluyorlar... vatandaki üyeliğinizi iptal etmek için bile aradan 1 hafta geçmesi gerekiyor.. işte bunlar böylesine pislik bir firma... kesinlikle müşteri memnuniyeti, hassasiyeti yok.. ha 3. sınıf mahalle şirket, ha bu. al bunu vur ötekine

vatan bana sıfır diye tamir görmüş cihaz sattı.Ne paramı iade etti nede cihazı onardı garantisi olmasına rağmen. Bende dava açtım sonucunu bekliyorum bayramdan sonra inşallah kurtulcam bu lanet firmadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • balistik402 kullanıcısına yanıt
    300 liraya 128 bit ekran kartı chipset iyi de 128 bit ne ayak
    bence fiyat normal kaçıran üzülmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstate -- 3 Ekim 2014; 15:44:29 >
  • Parasının karşılığını veremeyen bir kart, soğuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

Parasının karşılığını veremeyen bir kart, soğuk.

Siz kullandınız mı? İnternette kötü yorum yok neredeyse.

Msi gaming modeli daha sessiz diyorlar, ben de onu takip ediyordum.

• PH olanla diğerinin farkı ne ? Birde önceki fiyatı neydi bilen varmı ? İndirimden önceki fiyatı
  • Bu kartı N11 den babalar günü indirimi ve kuponla 345 tl aldım haziran ayında fiyat süper.
    düz 750 ile fiyatı karıştırdılar sanırım. şu anki dolar kuru ile 350 tl civarı fiyat penformans kartı olurdu bu fiyat gercekten güzel.

güç kaynağı derdine girmeden ucuz sistemde oyun için cok güzel kart. pro gamerlara gelmez benim gibi arada sıra da oyun oynayanların canını sıkmaz
    ısınmıyor temmuz, ağustos sıcağında tam yükte 50 derece civarında kaldı.
    daha önceki HD6850 kartımdan sonra bana bayağı penformanslı geldi 1360x768 WATCH DOGS ultrada sorunsuz oynadım ışık ve yansıma efektleri falan süperdi.

Vatana gelince ben bu kartı göndereceklerine inanmam daha önce intel SSD den ağzım yandı vatan dan bi güzellik beklenmez her türlü çamura yatarlar.
    uğraşacak arkadaşlara kolay gelsin.
    Gazanız ve bayramınız mübarek olsun sıcak fırsatcı kardeşlerim

amanın beyler üstte yazıyı vatanın sitesine bakmadan yazdım adet belirtmişler 46 adet yani yanlış fiyat falan yok süper indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 3 Ekim 2014; 16:30:18 >

• fixriterzi F kullanıcısına yanıt
    watchdogsu fifa 15 i falan açıyor mu bu ? yoksa 300 verdikten sonra 400 450 500 de verebilirim başka kartlara mı bakıyım
  • Arkadaşlr, bu fiyat hatası değil ki neden göndermesinler?

Öte yandan son 46 ürün kalmış, teşhir, iade veya tamir görmüş gelirse şaşırmam, vatan bu.

İndirimden önceki fiyatı 400tl idi. Forumda bir arkadaş 300den adetli sattı uzun zamandır.

• r9 265 ve 7850 den kötü, 260 tan iyi.

260 322 ye bulunabiliyor. ikinci el 265 7850 vs daha ucuza bulunabilirse onları almak daha mantıklı gibi. ama 2 sene garanti ve olasıu bozulma durumunda muhtemelen daha iyisiyle değşim imkanı alınabilir yapıyor gibi.
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    fifa 15 bilmem ama WATCH DOGS 1360x750 de ultra takılmadan oynuyorum.
    daha fazla verip daha iyi kart alabilirsin ama 300 tl fiyat penformans kartı süper yani ne kadar ekmek o kadar köfte olayı.
  • Bayram indirimi yalan oldu heralde ses seda yok
  • Kartın aynı modeli kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.
    Aynı seviye ATİ kartlar gibi ek güç istemez ısınmaz yük altında max 65 Watt cekiyor. PCIExspress veri yolu 75 Watt kadar besleme yapar.
    Ben bu kartı bu fiyata 7850 ve R7 265 gibi kartlarla karşılaştırmam %5 yavaş olsun az ısınsın az yaksın meselesi.
    çift fanlı asus msı gibi modelleri aklınızı çelmesin hiç bir farkı yok 750Tİ ların içinde tek fark yaratan PALİT markası oda ekgüç girişiyle oc li geliyor tr de yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 3 Ekim 2014; 16:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

geçena aldığımız r270 ten düşük kartmış, aynı seviye olsa alırdım belki.

r270 ler geldimi elinize ulaştımı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeBiDeX -- 3 Ekim 2014; 17:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeBiDeX

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

geçena aldığımız r270 ten düşük kartmış, aynı seviye olsa alırdım belki.

r270 ler geldimi elinize ulaştımı yani

yok, mahkemelik olduk :D ben o ayarda olsa 300 de verilir manasında söylemiştim. ama r270 e göre baya düşük bir kartmış bu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.