Şimdi Ara

>>>Asus G75VW OYUN NOTEBOOKU<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus G75VW TEKNİK ÖZELLİKLER:
    İ7 3720QM İŞLEMCİ
    16 GB DDR3 BELLEK
    17.3-İNÇ 3D LED EKRAN (1920X1080)
    250 GB SDD+750 GB(7200 RPM) SABİT DİSK
    NVIDIA GEFORCE GTX 670M EKRAN KARTI
    BLU-RAY - KART OYUCU
    4X USB 3.0
    AĞIRLIK:4.5KG (PİL İLE 5KG)
    8 HÜCRELİ (5200 mAH) PİL

VİDEO İNCELEME:
    http://www.teknoseyir.com/51813/asus-g75vw-oyun-sistemi-incelemesi/
    OYUN VE BENCHMARKS VİDEO İNCELEME:
    http://youtu.be/KpzgV6HMBNg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythEagle -- 28 Mayıs 2012; 17:23:50 >

• gayet güzel videolar Asus da güzel bilgisayar yapmış umarım tr fiyatı çok ucuk olmaz da gtx 660m li modelini alırız beyenmedigim tek yönü pili çok az gidiyor 2 saat, oyun bilgisayari ama monsterin getirdigi modellerde optimus sayesinde 3,5 saat filan gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena cihaz gerçekten fiyatıda gerçekten çok iyi :D

https://www.pcdepo.com/asus-g75vw-91084v-i7-3610qm-notebook-urun7812.html
  • Bende Monster almaya niyetlenmiştimki bu asusu görünce aşık oldum kasasıda cok güzel olunca almaya karar verdim.
    Bugün istanbul bilişimi aradım onlarda 3300 tl ve haziran 2 haftası gelicekmiş fiyat garanti değil değişebilirmiş.
    pcdepoyla konuştum onlarda hem 2500 ye hem 4500 tl 2 ilan var dedim neden böyle dediler farklı donanıma sahip modeller o yüzden dediler ve pcdeppoda haziran 2 haftası gelmesini bekliyoruz dedi fiyatlarda 300-500 tl oynayabilir diyor.
    Ben beklemedeyim artıık inşallah cok ucmazlar.
  • bende suanda niyetlendim asus almaya ama ocak ayında vermiş oldugum monster siparişi de var oda haziran sonunda teslim artık asusun fiyatıni görünce seçenekleri değerlendirip ona göre karar verecem ama baya zor olacak :( Monster ucuz servisi kaliteli ama fan sesinden dolayı tedirginim Asus da baya azmis diğer oyun bilgisayarlarına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

Bende Monster almaya niyetlenmiştimki bu asusu görünce aşık oldum kasasıda cok güzel olunca almaya karar verdim.
    Bugün istanbul bilişimi aradım onlarda 3300 tl ve haziran 2 haftası gelicekmiş fiyat garanti değil değişebilirmiş.
    pcdepoyla konuştum onlarda hem 2500 ye hem 4500 tl 2 ilan var dedim neden böyle dediler farklı donanıma sahip modeller o yüzden dediler ve pcdeppoda haziran 2 haftası gelmesini bekliyoruz dedi fiyatlarda 300-500 tl oynayabilir diyor.

2500 TL olan modelde ramden,ssd den ve işlemciden kısılacaktır muhakkak ama 2500 e de değer bi notebook olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnisher

quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

Bende Monster almaya niyetlenmiştimki bu asusu görünce aşık oldum kasasıda cok güzel olunca almaya karar verdim.

2500 TL olan modelde ramden,ssd den ve işlemciden kısılacaktır muhakkak ama 2500 e de değer bi notebook olur...

Aynen dediğim gibi kısa bi araştırma yaptım:
    https://www.pcdepo.com/asus-g75vw-notebook-urun7667.html#
    SSD YOK 750 GB HDD
    İŞLEMCİ 3610M(QM DEĞİL nedenini bilmiyorum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @fnisher
    o sitede stok ellerine henüz gelmedi diye hizlica yazılmış bilgiler var işlemci Qm orda eksik yazılmış ekran kartına da mesela gt 660m diyor mesela ama oyle kart yok gtx 660m doğrusu ama 16gb ram diyor umarım o kısım dogrudur

• ben anlamıyorum ama bi 3610 qm var bi 3720 qm hangisini yapcaklar bide 660m ve 670m ekran kartı dior ayrı ayrı madellerdemi sunucaklar bunları bize ve hangi ekrant kartı daha iyidir ve oyunlaı ne derecede çalıştırır sorunsuz bi şekilde bf3 ultra modlarda çalıştırabilrmi bütün oyunları sorunsuz oynatacaksa mükkemmel olur ve alırım lütfen cevaplayın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atak1805

ben anlamıyorum ama bi 3610 qm var bi 3720 qm hangisini yapcaklar bide 660m ve 670m ekran kartı dior ayrı ayrı madellerdemi sunucaklar bunları bize ve hangi ekrant kartı daha iyidir ve oyunlaı ne derecede çalıştırır sorunsuz bi şekilde bf3 ultra modlarda çalıştırabilrmi bütün oyunları sorunsuz oynatacaksa mükkemmel olur ve alırım lütfen cevaplayın ?

pcdepo anlaşılan iki ayrı ürün getirecek tekinde 3610qm gtx 660m olacak bu bilgisayarla bf3 ultra da oynarken biraz kasacaktir ama high ayarlarda rahat oynayabileceksiniz crysis 2 yi ultra high karışık diğer oyunları ultra da oynarsınız
    diğer üründe büyük ihtimal 3720qm gtx 670m 256gb ssd (tahminen 3d) li model bunda ilk modele göre oyunlarda daha iyi sonuçlar elde edersiniz ama bu ürün ile ilki arasında epey bir fark olacaktır ayrıca ekran kartı eski nesil mimari ile üretilmiş gtx 660m daha az performanslı oluyor ama ısınması ve pil ömrü için daha iyi seçenek gibi duruyor gtx 670m li modelde yuksuz durumda en fazla 2 saat pili gidiyor 660m li modelde daha fazla gidecektir

• anladım peki bu asus serisi içinde bf3 ü ultrada kasmadan oynayabileceğim bir laptop yokmudur acaba onu merak ediyorum almışken tam alıyım bari olmadı başka markalar tavsiye ederseniz sevinirim olmadı bunu alıcam zaten başka çare yok çünkü çok beğendim dizaynınıda
  • gtx 670m li modeli alırsınız madem birazdaha iyi olacaktır, 670m den iyi gtx 675m var ama onu da genellikle firmalar kullanmadılar bir Samsung kullanıyordu bildiğim ama türkiye ye o ürünü gelir mi ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: bahti24

fena cihaz gerçekten fiyatıda gerçekten çok iyi :D

https://www.pcdepo.com/asus-g75vw-91084v-i7-3610qm-notebook-urun7812.html

• videolarına baktımda gene bu pc fazla iyi ya hatta bf3 ü akıcı bi şekilde oynayanlar varmış videosunu koymuş şimdi bende tek kararsızlık kaldı aslında gtx 660m 2012 teknolojisi diolar daha az ısınır diolar ve kepler diye birşey var tam bilmiyorum açıkcası ama o çıkınca performasnı 670m i geçicekmiş diyorlar bide direk gtx 670m lisi var hangisini almak daha mantıklı olur onu bilemiyorum
  • 670 Fermidir,660 Kepler.

İkisi de eski serinin 570M'ine yakın performans sunarlar,670M bir nebze daha iyi performans sunar ama çekeceği güç daha fazladır.660M büyük ihtimalle daha az güç çeker,daha az ısınır.

660M'den itibaren Kepler olan sadece 660M ve çıkacak olan 680M var şuan.
  • gtx 680m + 3720qm işlemcili yapsalardı şu laptopu canavar olurdu aslında :S
  • ya hacı bunun içinden 1 adet gözlük çıkıyormuş ben 3 tane daha istiyorum nasıl olacak
    pcdepo yu aradım yardımcı olamadılar nerden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: h04091975

ya hacı bunun içinden 1 adet gözlük çıkıyormuş ben 3 tane daha istiyorum nasıl olacak
    pcdepo yu aradım yardımcı olamadılar nerden bulabilirim

nvida 3d gözlük var standart tip zaten heryerde satılıyor ama biraz tuzlu tabi bana göre

http://www.hepsiburada.com/liste/nvidia-geforce-3d-vision-gozluk/productDetails.aspx?productId=bs51897&categoryId=98499

• hacı asusun bu modeli 3d vision 2 yi destekliyor ekranıda tabi ayrıca benim kite
    ihtiyacım yokki 3 tane kit alacağıma sadece gözlük alacam aşağıdaki linkte wireless modeli var mesela
    http://store.nvidia.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=nvidia&Locale=en_US&Env=BASE&productID=238122700
    bunun usb li modelide var kaldıki asusun bu modelinde kite ihtiyaç yok zaten
    internette türkiyede sadece gözlük satan yok en azından ben bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: h04091975

hacı asusun bu modeli 3d vision 2 yi destekliyor ekranıda tabi ayrıca benim kite
    ihtiyacım yokki 3 tane kit alacağıma sadece gözlük alacam aşağıdaki linkte wireless modeli var mesela
    http://store.nvidia.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=nvidia&Locale=en_US&Env=BASE&productID=238122700
    bunun usb li modelide var kaldıki asusun bu modelinde kite ihtiyaç yok zaten
    internette türkiyede sadece gözlük satan yok en azından ben bulamadım

ona bakarsan Asus G75VW 'i Türkiyede satanda yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.