Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemciye de oc yapıp yaklaşık 1 saat oynadım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 11 Ağustos 2011; 13:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Nasıl böyle ısınıyor anlamıyorum herhalde fanların çok kirlendi.Termal macunları yenilesek mi?

çok zaman oldu içini temizlememiştim. işte sonucu:

ben de senin gibi yaptım. biraz daha oynayıp sonucu koyarım.

Ben o alüminyumu kaldırmadım sadece keserek delik açtım acaba komple kaldırsam mı alimünyumu

• quote:

Ben o alüminyumu kaldırmadım sadece keserek delik açtım acaba komple kaldırsam mı alimünyumu

keserek çıkartmamak için kaldırdım onu. ızgara gibi bişey vardı onu ve ram'in altındaki kağıt gibi olan şeyi çıkarttım. fanın altındakini çıkartmadım. havanın ram ve ekran kartı üzerinden akarak fana ulaşması daha iyi olur diye düşündüm. zaten alüminyumu da geri kapattım. alüminyumu kaldırmana gerek olduğunu zannetmiyorum.
  • Ben alimünyumu da kaldırdım alimünyumu kaldırmamdaki asıl sebep ise benim arka kapaktaki alimünyum baya gevşek duruyordu bende anakarta filan temas eder diye söküp attım.Benim az önce dikkatimi çeken bişey oldu arka kapakta klavyeyi tutan vidanın(derindeki vida)yuvası çatlamış.
  • vidayı sıkarken çok mu abandın japon yapıştırıcısı işe yarayabilir.
  • Ya pek sıkıntısı yok vida güzelce tutuyor bakarız bikaç söküp-takmaya gider o zaten
  • Benim Q tuşu bozuldu. çok bastırmak gerekiyor. klavye değiştirmek için sadece o vidayı çıkartmak yetiyor mu?
  • Tuşu sök arasına bişeyler kaçmıştır.
  • Yarın detaylı anlatım yaparım nasıl söküleceği konusunda
  • quote:

Tuşu sök arasına bişeyler kaçmıştır.

sökmek ne kelime! parçalayıp yeniden taktım.
  • Sanırım altındaki flexde bir problem var sıkma canını boşver...
  • Oyunlarda çok önemli bir tuş. şu an önemli olan Fifa'da oyuncu değişme, assassins creed'de silah menüsü.
  • quote:

Benim Q tuşu bozuldu. çok bastırmak gerekiyor. klavye değiştirmek için sadece o vidayı çıkartmak yetiyor mu?

benim de w attı geçen gün tekrar taktım arada takılıyo wwwwwwwwww oluyo
    ben seneye fln bi kasa toplayacam heralde arkadaşlar bunu peder beye verip
  • quote:

Yarın detaylı anlatım yaparım nasıl söküleceği konusunda

yarın olmazsa belki yarından da yakın? nerede vadettiğin... neyse saçmaladım

klavyeyi söküp tuşun altına bakmak istiyorum, anlatırsan benim için kolaylık olur.

ayrıca soğutma çok hoş oldu. bu gün 4 saat asassian's creed b.h oynadım 78 dereceyi geçmedi (600mhz-500mhz-2.66ghz)

• quote:

quote:

Yarın detaylı anlatım yaparım nasıl söküleceği konusunda

yarın olmazsa belki yarından da yakın? nerede vadettiğin... neyse saçmaladım

klavyeyi söküp tuşun altına bakmak istiyorum, anlatırsan benim için kolaylık olur.

ayrıca soğutma çok hoş oldu. bu gün 4 saat asassian's creed b.h oynadım 78 dereceyi geçmedi (600mhz-500mhz-2.66ghz)

Bana klavyenin tam resmini çekip foruma koyabilir misin?/b]

• resimde bir farklılık yok. yani dış görünüşte tuş sağlam, altında bir arıza var gibi. sanki tuşun temas etmesi gereken kısım aşağıya doğru gömülmüş gibi.
  • Ben nasıl söküleceğini anlatacaktım.
  • quote:

Ben nasıl söküleceğini anlatacaktım.

sadece üstteki tırnankarı sökerek çıkıyorsa gerek yok. daha önce bir kaç notebook'un klavyesini sökmüştüm. altta klavyeyi tutan vida falan demiştin o yüzden yardım istedim senden
  • En sonunda resimli anlatım yaptım biraz kötü oldu ama klavyeyi çıkarırken en son yazmayı unuttum altta kablosu var onada dikkat et.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.