Arkadaşlar en son BIOS sürümünü nereden bulabilirim? Şu anda 304 sürümü var.
Zaten en son sürümü 304
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
Zaten en son sürümü 304
Peki biostan nasıl usb disk boot yapabilirim? Bi yolu var mı?
Açılırken ESC'ye bas ordan USB'yi seç
quote:
Açılırken ESC'ye bas ordan USB'yi seç
Sizin orda USB var mı? İşte benim yok :)
Tabi var mesela Flash diski taktığım zaman orda çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
çok teşekkürler.
Klavyeyi söktün mü?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
çok teşekkürler.
Klavyeyi söktün mü?
bilgisayar boş kalınca sökücem
açıkçası sökünce bişey yapmaya umudum yoktu, öyle de oldu. q'nun altında temas eden kısım kaymış problem ondanmış. onu yerine yapıştırınca düzelir heralde
arkadaşlar ben Asus F8-SN modeli laptop var. Üzerinde gelen windows vista yüklü. Bazı zamanlar vista hoşgeldiniz ekranına gelmeden ekran donuyor. Bir kaç kez restart ettikten sonra açıldığında bu sefer wireless çalışmıyor. Wireless tuşuna bastığımda ışığı yanıyor fakat iki saniye sonra gidiyor. Aranızda buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? İnternette aradım fakat bir çözüm bulamadım.
Hiç format çektin mi?
evet çektim yalnız bir süre sonra tekrar başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: DarthYusuf
arkadaşlar ben Asus F8-SN modeli laptop var. Üzerinde gelen windows vista yüklü. Bazı zamanlar vista hoşgeldiniz ekranına gelmeden ekran donuyor. Bir kaç kez restart ettikten sonra açıldığında bu sefer wireless çalışmıyor. Wireless tuşuna bastığımda ışığı yanıyor fakat iki saniye sonra gidiyor. Aranızda buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? İnternette aradım fakat bir çözüm bulamadım.
evet o olur arada yeniden başlatman lazım
Az da olsa bu konuda mesajım vardı ama artık yazmayacağım. Çünkü (terfi mi ettim desem, düştüm mü desem bilemiyorum ama) Samsung RV520 kullanıyorum artık, F8Va'ya veda ettim.
bu cihazı kullanan kalmamış olabilir ama,
cihazda uzaktan kumanda için infrared ünitesi var , sürücüsü de yüklü , ama kumandam yok.
buna nasıl bir kumanda uydurabilirim. başka bir cihazın kumandasını tanıtabilmek mümkün müdür?
yada üniversal tv kumandası gibi bir cihaz iş görür mü?
cevaplanan mesajlarda bu konuyu görünce sevindim bir anda. hâlâ daha kullanıyorum bu eski canavarı, ps3 sağolsun güncel oyunları bile dürte dürte oynatıyor hâlâ daha.
soruya gelirsek, kızılötesi alıcısı olduğunu zannetmiyorum. kasa üzerinde yer yapılmış ama arkasının boş olduğunu. düşünüyorum.
kızılötesi var ama kumanda için oldugunu sanmıyorum
yurtdışında tv kart opsiyonu ile satılmış , onun yeri hazır ama içi boş , infrarede gelince aygıt yöneticisinden de kontrol edilince aygıtın takılı olduğu ve düzgün çalıştığı belirtiliyor. muhtemelen tv kartı takılıysa onu ve belki media playeri de kontrol etmek için kumanda işe yarayacaktı
cihaz yıllardır iş görüyor. daha da gider en son crysis 2 bitti, MOH ın son oyununu da düşük çözünürlükte oynuyorum.
bu kumanda işini de masrafsız çözsem evde amfiye bağlayıp müzik dinlerken ses açma kapama parça atlama gibi işleri daha zahmetsiz yapacağım.