Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ee haliyle 2 yıl oldu.biz de az kişiyiz zaten..hatta ikimiziz nerdeyse =)
  • Vakit olsa geleceğim ama fazla fırsatım olmuyor burada takılmaya :) F8Va 253bd kullanıyorum daha önce 1 2 mesaj atabilmiştim ancak :D O ara windows kullanıyordum artık unix sistemlerde takılıyorum ubuntu suse pardus falan filan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Ee haliyle 2 yıl oldu.biz de az kişiyiz zaten..hatta ikimiziz nerdeyse =)

durun yaw ne çabuk unutulduk! (bir yıl oldu gerçi nerdeyse...)

valla paylaşılacak bişey kalmadı artık oyun, cep telefonu, ikinci el... muhabbetleri başlamıştı. keşke f8 serisi piyasada devam etseydi de aramıza yeni kullanıcılar katılsaydı. o zaman burdan kopmazdım.

• Vay be eski mesajlarımı okuyorum okudukça gülüyorum ne günlerimiz geçti bu notebookla zaten beni Donanımhaber'le tanıştıran da bu notebook oldu.Neyse arkadaşlar eğer tuşlarınız filan kırıldıysa arkadaşlar benim elimde iki adet bu notebook'un klavyesinden var isteyene tuşları gönderebilirim.
  • =)) hayırdır sen kırdın galiba =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

=)) hayırdır sen kırdın galiba =)

Sırf meraktan bu klavye nasıl sökülür diye yapmış olduğum maceram bana 120tl ye patladı neyse can sağlığı olsun.Şuan elimde bi orjinal klavye var 1 tane de yan sanayi var.(Yan sanayi dediğime bakmayın orjinaliyle yan yana koyun aradaki farkı hissetmezsiniz bile.
  • arkadaşlar Asus F8sn'mi elden çıkarmak istiyorum sizce yaklaşık degeri ne kadar olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artur_2929

arkadaşlar Asus F8sn'mi elden çıkarmak istiyorum sizce yaklaşık degeri ne kadar olmalı ?

dolar uçtu. bence temizse yaklaşık 1000 liraya gider. benimkine teklif geldi reddettim.
  • Ya arkadaşlar güzel emektar makinemin ekranı çatladı bir kaza sonucu dış kısımlarında bir şey yok kapak sağlam cam sağlam sadece iç kısımdaki lcd kısmı çatladı. Görüntü siyah ölü pikseller dahilinde beyaz bir görüntü ve 4 te 1 oranında geriye kalan sağlam görüntü halini aldı asus servisinde ne kadara patlar bu değişim veya dışarda yaptırma seçeneğini asus servise tercih etmelimiyim o ne kadara patlar şimdiden teşekkürler cevaplar için..Ekranın boyutu 14".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_onur -- 23 Şubat 2011; 5:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_onur
    Ya arkadaşlar güzel emektar makinemin ekranı çatladı bir kaza sonucu dış kısımlarında bir şey yok kapak sağlam cam sağlam sadece iç kısımdaki lcd kısmı çatladı. Görüntü siyah ölü pikseller dahilinde beyaz bir görüntü ve 4 te 1 oranında geriye kalan sağlam görüntü halini aldı asus servisinde ne kadara patlar bu değişim veya dışarda yaptırma seçeneğini asus servise tercih etmelimiyim o ne kadara patlar şimdiden teşekkürler cevaplar için..Ekranın boyutu 14".

Servis bence çok pahalıya patlar. yine de istersen telefonla arayıp sor.

dışarda yapan yerler var. bunun için ekranın boyutu yanında içinde yazan model numarası da önemli. bulunabilirliğine göre fiyatı 100-400tl arası değişir.
    bi arkadaşınkini yaptırdık ordan biliyorum.

• Anladım teşekkürler de kafama takılan dışarda yaptırılanla servisin yaptığı arasında yan sanayi gibi tarzdan yarın öbür gün masraf çıkartıcak gibi farklar olabilirmi yoksa artık bu tarz şelere az mı rastlanıyor:)
  • O artık yaptırdığın yere bağlı. 2. el parça kullanırsa fiyat düşer ama tabi problem olma ihtimali var.

garantili lcd paneller de satılıyor olması lazım. hatta hepsiburada'da vardı bi ara. kendine güveniyorsan ekranı takmak kolay. youtube'dan ilgili videoları da bulabilirsin.
  • Sakin servise verme teyzesinin nikahi kadar para ister.internetten notebook servis die ara bu arada lcd fiyatlari takma dahil 200tl dir en fazla ama servis en az 500 ister genede ara sor bu arada kendinde lcd'yi takabilirsin ben sokmustum sadece dikkat edecegin cercevesini kirma kirilmaya cok musait
  • arkadaşlar makine yanıyor yahu neden olabilir? almanyanın soguna alışınca bura çok sıcak geldi heralde :)) ya da 266lı sürücülerde bi sorun var 70 civarında 55-65 arası gezinmesi lazımdı. siz hangi sürücüyü kullanıyorsunuz bana powermizerli bi sürücü lazım :)
  • Fanlara bi üfür bakim
  • walla açıp makine tutacaktım üfürdüm çıktı baya toz bir de gpu hızını min yaptım 49u fln gördü şükür :)
    işlemci 33
    ssd 24 derecede
  • Arkadaşlar benim touchpad sol klik çalışmamaya başladı.Nasıl desem klik sesi falan değişmedi ama algılaması için baya sert basmak gerekiyor.Fazlada kullanmadım touchpadi ama niyeyse böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06
    Arkadaşlar benim touchpad sol klik çalışmamaya başladı.Nasıl desem klik sesi falan değişmedi ama algılaması için baya sert basmak gerekiyor.Fazlada kullanmadım touchpadi ama niyeyse böyle oldu.

Valla benimki de aldıktan kısa bir süre sonra dediğin gibi oldu. 2 yıldır öyle kullanıyorum. zaten tıklama için tuşu çok nadir kullanıyorum, dokunmak daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: frisby06
    Arkadaşlar benim touchpad sol klik çalışmamaya başladı.Nasıl desem klik sesi falan değişmedi ama algılaması için baya sert basmak gerekiyor.Fazlada kullanmadım touchpadi ama niyeyse böyle oldu.

Valla benimki de aldıktan kısa bir süre sonra dediğin gibi oldu. 2 yıldır öyle kullanıyorum. zaten tıklama için tuşu çok nadir kullanıyorum, dokunmak daha iyi.

Dün akşam mesajı yazdıktan sonra tuşa baya bi sert bastırdım ondan sonra düzeldi.İnşaallah bu hata tekrarlamaz bir daha zaten laptopu sürekli harici mouse ile kullanırım,ara sıra touchpadi kullanırım.

• İlginç yöntem:)
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.