Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm attım wolkan kardeş konuyu saptırmamak için

sen nerden aldın makineyi kaça?=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 10 Nisan 2008; 20:19:07 >
  • gördüm mesajını

bilkent real taknosa dan aldım 2.250 filan geldi. yanlız piyasada bu modeli daha ucuza buldum ama ram leri 3gb değil 2gb ilginç...

yanında da

kulaklık, 50li dvd, mouse, çanta, 4gb kingston bellek aldım hedaye
  • çok ii ya..
  • Arkadaşlar dün gece bu makinayı sipariş geçtim Toplam 2400 e mal oldu ayda 200 ytl taksitle
    bkalımelime ne zaman geçecek

bu benim ikinci asusum olacak bi önce ki makinamı evden çaldılar :(

oda süper di bilen vardı belki A6jc modeli İlk çıktığında edinmiştim onuda 4-5 ay kullandım çalındı daha taksitleri bile bitmeden.

makina elime ulaşınca sorularınızı cevaplayabilirim..
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün aldım ASUS F8SN240Dv...
    Yalnız bu ASUS security protect manager türkçe değil yani bir
    şey anlayamadım acaba nereden bulabilirim bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanyk00035

Merhaba arkadaşlar bende bugün aldım ASUS F8SN240Dv...
    Yalnız bu ASUS security protect manager türkçe değil yani bir
    şey anlayamadım acaba nereden bulabilirim bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :D

çok sağlam bi özellik o. istediğin dosyaları ve gizli bilgilerini kilitlemeye yarıyor. parmak izi veya şifre ile ulaşılabiliyor....
  • evet bugun gördüm makineyi teknosada süper bişi ya fiyatda 2450 =)
    horiz dolar arttı biraz ters olmuş ama hayırlısı
  • ya arkadaşlar internetteki modeller genellikle 2gb ramli bunlarda bi tane2lik mi var 2 tane 1lik mi acaba?
  • volkanmet861 >>>>>

Sevgili adaşım biliyorum parmak izi programı... Ama Türkçe değil Türkçesini bulabilirmiyiz ?
  • makina çok güzel ama birde 2.3 kg civarı olsaydı çok daha iyi olacakmış. (BENQ gibi)
    Çok fark yok diyeceksiniz ama yinede iyi olurdu.

ekran kartına gelince;
    bana göre az bir fark bile olsa laptop'larda ekran kartı farkını göz ardı etmemek gerek bence.
    8600MGT'den biraz daha iyi olması bile benim için iyi bir artıdır.

makina güzel alanlar iyi iş yapmış olurlar güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanyk00035

volkanmet861 >>>>>

Sevgili adaşım biliyorum parmak izi programı... Ama Türkçe değil Türkçesini bulabilirmiyiz ?

zannetmiyorum. takıldığın bi yer olursa sor bana. baya çözdüm ben
  • aynen valla enreka_tr kardeş biraz öle oldu
    ama bu gidişle doların düşeceği yok gibi görünüyo burak düşmeyi artmasından korkuyorum :D
    sabırsızlık ettim aldım valla

daha elime ulaşmadı ama :(
  • ARKADAŞLAR MAKİNEYİ KULLANAN ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BEN KIZILÖTESİ PORTUNU KULLANAMIYORUM.
    KULLANAN VARSA NASI BAŞARDAĞINI ANLATABİLİRMİ???
  • kardeş kızılötesi olan bi telefonum olsa deneyecem ama maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gulgabi

ARKADAŞLAR MAKİNEYİ KULLANAN ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BEN KIZILÖTESİ PORTUNU KULLANAMIYORUM.
    KULLANAN VARSA NASI BAŞARDAĞINI ANLATABİLİRMİ???

kullanım klavuzunda yazdığı kadarıyla mesela bir uzaktan kumanda alırsanız onu kendi yazılımıyla kullanacağınız yazıyor. zaten veri iletimi içinde kızıl ötesi kullanmak saçmalık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

ya arkadaşlar internetteki modeller genellikle 2gb ramli bunlarda bi tane2lik mi var 2 tane 1lik mi acaba?

benimkinde ikitane birlik var.

fiyat içinde söyleyeyim: toptan fiyatı son üç haftada tam 130$ ucuzladı. bilgisayar satıcıları da fiyatlara yansıtır yakında.

toptan fiyatında m51sn, f8sn'den 70$ daha pahalı. t9300 işlemciyi tavsiye ederim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Nisan 2008; 15:50:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

ya arkadaşlar internetteki modeller genellikle 2gb ramli bunlarda bi tane2lik mi var 2 tane 1lik mi acaba?

benimkinde ikitane birlik var.

fiyat içinde söyleyeyim: toptan fiyatı son üç haftada tam 130$ ucuzladı. bilgisayar satıcıları da fiyatlara yansıtır yakında.

toptan fiyatında m51sn, f8sn'den 70$ daha pahalı. t9300 işlemciyi tavsiye ederim yani.

bu arada: niye m51 f8'den bu kadar pahalı diyebilirsiniz. ama dedim ya yakında yansıtırlar fiyatlara. m51 tam 230$ ucuzladı.

ilk başta pahalı olmasının sebebi benim gibi aceleci müşterilerdi. talep patlaması olunca fiyat da fazla oldu. dolar artınca talep azaldı. dolayısıyla fiyatlarda büyük düşüş oldu.

• o zmn dolar 1,3 ün altına düşünce teknosanın kampanya fena deil 50lik dvd 20 lira+kulaklık 10 lira+4gb usb 30 lira çanta mouse da eklersen 150 civarı bi fiyatı var demektir hediyelerin şöyle fiyat 2200e yaklaşsın da bakalım
  • arkadaşlar ben bu makineyi almaya karar verdim de benim öğrenmek istediğim şey crysis i bu makinede normal veya üst ayarlarda kasmadan akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeMeRoL

arkadaşlar ben bu makineyi almaya karar verdim de benim öğrenmek istediğim şey crysis i bu makinede normal veya üst ayarlarda kasmadan akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim?

system labs ta test ettim. minimum değerlerde problem yok. recomended de video card fire veriyor. o da sadece bi basamak. oynayabilirsin yani...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.