Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yetiskaramalak

arkadaşlar haftaya bende f8 li olacam. aldığımda ilk işim xp kurmak olacak. ayrıca xp sürücülerinin tamamı asus un sitesinde mevcut. bu çok ii oldu benim için. niyeyse ben vistaya ısınamadım. ürünü aldığımda ilk izlenimlerimi sizinle paylaşacağım.

bi yardımı olursa: support.asus.com.tw/download/download.aspx?model=f8s&SLanguage=en-us

+ şimdiden hayırlı olsun

@ ozi54
    buyur dostum kendin bak:
    http://www.notebook check.net/Review-Asus-F8SN-Notebook.8332.0.html

@psykopat81 yorum için tşkler

• enreka ne yazıkki sayfa açılmıyor
  • asus security manager da dosya kurtarmayı başaran oldu mu?

Recovering Files, Documents and Secure Drives
    ASUS Security Protect Manager recovery utility allows to decrypt the previously encrypted user files and documents when user cannot use the ASUS Security Protect Manager software to do so.

Important
    In order use the recovery utility, you must know the pass-phrase that was specified during the encryption operation.

ASUS Security Protect Manager recovery utility ASRecovery.exe is located in ASUS Security Protect Manager Bin folder on a hard drive and should be used with the following parameters:

ASRecovery <FileName> [<UserName> [<"Pass-phrase"> [<TargetDir>]]]

where:

FileName - Name of the file to be decrypted. No wildcards allowed in this version of the product. The recovering operation can be applied against an encrypted (.dmf) file as well as secure disk (.dmd) file.

UserName - Name of the user who has encrypted the specified file or is eligible for decryption. The the name is not specified, the recovery utility displays the list of users who have rights to decrypt the data.

Pass-phrase - Secret pass-phrase that was used during the encryption operation. If pass-phase contains spaces, it should be surrounded by quotes "".

TargetDir - Destination folder where the decrypted file will be copied. If not specified, the current folder is used as destination one.

To run ASUS Security Protect Manager recovery utility:

Run Command Prompt from Start menu > Programs > Accessories.
    Navigate to Program Files\ASUS Security Center\ASUS Security Protect Manager\Bin .
    Type ASRecovery among with the required parameters described above.

böyle bişi buldum ama denedim olmadı yapan var mı acaba ====

• notebook ile check in arasındaki boşlugu kaldır
    quote:

Orjinalden alıntı: ozi54

enreka ne yazıkki sayfa açılmıyor
  • arkadaşlar!!!

f8sn xp driver'ları asus'un sitesinde yayınlandı. xp kurmak isteyenlere duyurulur.

burada:http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=F8Sn&SLanguage=pt-br
  • xp kullanmak isteyenlere uyarı: yeni oyunlarda xp vista kadar iyi performans vermiyor. testlerde xp öne geçiyor ama saniyede vistadan daha çok kare gösterse de vista kadar düzenli veremediğinden göze kötü görünüyor.

eski oyunlarda ve tasarım programlarında xp daha iyi olabilir. vista'ya alışamayanlar da sıradan işlerini xp'de sorunsuz yapabilirler. 4 aydır F8SN notebook'umda xp ve vista kullanyorum. işletim sistemlerinden kaynaklanan hiçbir problem yaşamadım.
  • bende f8 ailesine katıldım.mrb arkadaşlar
  • bu pc gta 4,callof duty 4 gibi oyunları sorunsuz oynarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: remt

bu pc gta 4,callof duty 4 gibi oyunları sorunsuz oynarmı?

hoşgeldin
    oyunlarrda tabi ki, crysis i orta kalite ayarlarında sorunsuz çalıştıran bi makine + hayırlı olsun

@ahmt_frk_asln

eyw. ii oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 18 Temmuz 2008; 16:55:11 >
  • arkadaşa aldık bundan. evet bütün oyunları oynarsın bu dizüstüyle. tasarımı da oldukça güzel
    yalnız bir kötü yanı var arkadaşlar: fan doğrudan sağ elinize üflüyor, yazın siz düşünün artık...
    neden kimse bundan bahsetmemiş anlamadım.

bu arada arkadaşlar bende de m51sn var. şu asus live update nasıl yapılıyor bilen var mı?
    bir türlü yapmıyor yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamingmaster

arkadaşa aldık bundan. evet bütün oyunları oynarsın bu dizüstüyle. tasarımı da oldukça güzel
    yalnız bir kötü yanı var arkadaşlar: fan doğrudan sağ elinize üflüyor, yazın siz düşünün artık...
    neden kimse bundan bahsetmemiş anlamadım.

bu arada arkadaşlar bende de m51sn var. şu asus live update nasıl yapılıyor bilen var mı?
    bir türlü yapmıyor yav.

Hiç sormayın fan'ı.Hele Crysiste bir sıcak geliyorki eliniz yanıyor gibi.Fareyi ileri götürüp oynuyom artık...

• ya abiler adaptör aşırı ısınıyo gibi geldi sadece benimkinde mi war yoksa siz de fark ettiniz mi??
    yol yakınken degiştirelim eger bende bi sorun warsa??
  • tam 9 saat (pes 6 )oynadık.5 saat hiç aralıksız oynadık,20 dk yemek molası verdik 4saat daha aralıksız devam ettik.adaptör ısınması sorun olsaydı sanırım problem çıkartırdı.
  • inanın playstatıonu aratmıyor.2 adet yuesbi girişli kol aldım futbol keyfini doya doya yaşaya bilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: remt

tam 9 saat (pes 6 )oynadık.5 saat hiç aralıksız oynadık,20 dk yemek molası verdik 4saat daha aralıksız devam ettik.adaptör ısınması sorun olsaydı sanırım problem çıkartırdı.

yani seninki de isınıyo ama bi sorun olmuyo yanlış mı anladım =?
  • arkadşalar bir şey soracam
    ben bu notebook u teknosadan almayı düşünüyorum çnkü iki üç kredi kartı kullanacağım için almak isteiğim yer olan pcdepo dan alamıyorum heralde...
    sormak siteidğim şey teknosadan alırsam cd lerini fln werirler mi acaba yanında nasıl olur sizce _?

bir şey daha war pcdepo da ram 2 gb cah bellek 6 mb gösteriyor teknosada ise ram 3 gb cash bellek 3 mb gösteriyor hangisi doğru anlamadım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serjant -- 20 Temmuz 2008; 10:46:02 >
  • ben teknosadan aldım 15 gün oldu.ram 3 gb.içinden 3 adet cd,4gb flas disk, 50 adet dvd,1adet kulaklık çıktı.2023 ytl idi.fiyat düştümü bilimiyorum
  • tamam teşekkürler bn de alacam fiyatı aynı yani dolar cinsinden artık dolar kaç olur bilemiyorum :d
  • Selam millet
    Uzun araştırmalar sonucu bende bu notebook'u almaya karar verdim.Yabancı forumlardan da takip ettiğim kadarıyla yüksek özelliklerinin yanına 14 inc gibi küçük boyutlu oması eklenince gerçekten alınabilecek bir laptop olmuş
    Fakat F8SN serisinni 4S001G diye ayrı bir modeli var. 240DV'den tek farkı T9300 2.5 ghz 6mb L2 lik harika işlemcisi.Performansı doğrudan etkileyecek önemli bir özellik.O yüzden 4S001G modelini almayı düşünüyorum. Fakat Türkiye'ye bu model gelmedi daha
    Biraz daha bekleyip bu modelin Türkiye hudutlarına girişini bekleyecem.Fakat nsl sabrederim onuda bilemiyorum:)
    Sizce bu model türkiyeye ne zamn gelir? Aslında Amazon, e-bay gibi yerleden de alınabilir ama servis ve garanti olaylarından dolayı Türkiyeden almayı düşünüyorum.

Asus F8SN-4S001g Modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bilgi için;

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-F8SN-Notebook.8332.0.html
    http://icecat.at/tr/p/Asus/90NLRA224131EGAC351Y/F8SN-4S001G,%20DE.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chall -- 21 Temmuz 2008; 20:52:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chall

Selam millet
    Uzun araştırmalar sonucu bende bu notebook'u almaya karar verdim.Yabancı forumlardan da takip ettiğim kadarıyla yüksek özelliklerinin yanına 14 inc gibi küçük boyutlu oması eklenince gerçekten alınabilecek bir laptop olmuş
    Fakat F8SN serisinni 4S001G diye ayrı bir modeli var. 240DV'den tek farkı T9300 2.5 ghz 6mb L2 lik harika işlemcisi.Performansı doğrudan etkileyecek önemli bir özellik.O yüzden 4S001G modelini almayı düşünüyorum. Fakat Türkiye'ye bu model gelmedi daha
    Biraz daha bekleyip bu modelin Türkiye hudutlarına girişini bekleyecem.Fakat nsl sabrederim onuda bilemiyorum:)
    Sizce bu model türkiyeye ne zamn gelir? Aslında Amazon, e-bay gibi yerleden de alınabilir ama servis ve garanti olaylarından dolayı Türkiyeden almayı düşünüyorum.

Asus F8SN-4S001g Modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bilgi için;

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-F8SN-Notebook.8332.0.html
    http://icecat.at/tr/p/Asus/90NLRA224131EGAC351Y/F8SN-4S001G,%20DE.htm

Arkadaşım, şevkini kırmak gibi olmasın ama şu F8 kasayı fakettiğimden ve yabancı sitelerde T9300 işlemcili (+1440x900 çözünürlük) donanımı gördüğümden beri bende bekliyorum ve hala bekliyorum...

Sanırım bu model gelmiyecek, bence centrino 2 ile yapılmış bir konfigürasyon gelir artık... Eğer laptop acil ihtiyaçsa 240DV de güzel makine aslında.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.