Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müdür gelse 240 ile birlikte gelirdi diye düşünüyorum,performansı tabiki etkiler ama biz fark eder myiz bilmiyorum..

serjant arkadaş,içinden kurtarma diski-sürücü cdsi ve nero cıkıyo,kutunun içinde zaten vermeme gibi bişeyi olamaz
  • T8300 ile T9300 arasında çok bir performans farkı yok. mobil işlemci sıralamasında 2-3 sıra fark ediyor sadece.
    bence beklemektense Türkiye'deki alınabilir. zaten diğer özellikleri aynı.

adaptörün ısınmasından bahseden arkadaş evet hepside ısınıyor ve normaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: remt

bu pc gta 4,callof duty 4 gibi oyunları sorunsuz oynarmı?

arkadaşım aşağıda youtube linki. kendi yapımım. tamamı f8 ürünü.
    http://www.youtube.com/watch?v=k1ZiHAbRiEg
  • youtube'yi nasıl açıcağız diye soruyorsanız: dh'nin farklı bir bölümünden ultrasurf diye bir program öğrendim. 4 aydır sorunsuz youtube kullanabiliyorum.,

indirmek isteyenler google'dan arama yapabilir.
    uyarı: dosya boyutuna dikkat edin. 300 küsür kb olması lazım. daha büyük ya da küçük dosyalar işinize yaramaz bi de başınızı ağırtır. söylemesi.

not düşeyim: crysis'i 1280*800'de medium ayarlarda 20-23 fps ile oynayabiliyorum. bazı arkadaşlar 20 çok az diye birşey söylemesin: çünkü oyundan oyuna değişiyor. mesela nfs prostreet oynarken 40 fps'nin altında görüntü atlamaya başlarken crysis 20 fps'de gayet akıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamingmaster

T8300 ile T9300 arasında çok bir performans farkı yok. mobil işlemci sıralamasında 2-3 sıra fark ediyor sadece.
    bence beklemektense Türkiye'deki alınabilir. zaten diğer özellikleri aynı.

adaptörün ısınmasından bahseden arkadaş evet hepside ısınıyor ve normaldir.

arkadaşım doru söylüyor. şimdiye kadar farklı markalarda 10'dan fazla notebook kullandım(bi şekilde tamir için falan geldi) hepsi aynı. bilgisayara ne kadar yüklenirseniz adaptör o kadar ısınır. denemek isteyene: tasarruf moduna alın ve şarj %100 doluyken 1 saat kullanın(oyun oynamayın) bakın ne kadar ısınıyor?

• oyunda özellikle fifa,pes gibi oyunlarda kırık cizgiler oluşuyor.bunu nasıl çözebilirim.
  • arkadaşlar merhaba.ben asus f8sn veya m51 sn almayı düşünüyorum.büyük ihtimalle de f8sn alacağım çünkü diğer özelliklerinin yanında ekranın 14.1 olması beni bu ürünü almama çezbettiriyor.Fakat film izlemeyi çok seven biri olarak size bir kaç soru sormak istiyorum.
    Ses özellikleri nasıl?
    bir de ekranın küçük olması film için yeterli mi?
  • ekran çok güzel ama ses için aynı seyleri söyleyemiyorum.ama benim için ses önemli değil.gerçekten cok güzel ve güçlü bir makine
  • @shotgun

birader bundan evvel 15.4 kullanıyodum şimdi bu makinenin ekranı bile büyük geliyo-zaten lcd tv gibi 3-5 metre öteden izlemeyeceksin kucagında veya yarım metre uzagında olcak o yuzdenfilm de kaliteli ise bi sorun olacagnı sanmıyorum hoparlörü de yeterli ama sen de benim gibi ses kalitesini önemsiyorsan bi philips 1900 kulaklık al sonra deyme keyfine..

yav arkadaşlar log on screen de parmak izi ile oturum açmayı nası yapcaz hayret ettim bulamamama..bi de bazı oyunlarda artık orjinal olmadıgından mı vistadan mı 20ssaniyeye yakın ekran takılıyo kararıyo sonra geri geliyo oyundan çıkınca saatin yanında bi ikaz işareti ile '^görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu^' gibi bi yazı görüorum sizde de var mı böyle bişi??
  • Merhaba arkadaslar,

Artik ben de F8 kullanisiyim. Asagidaki linkteki makineyi aldim:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220338
    (hatta bir de yorum ekledim)

Kisaca ozellikleri:

T9400 CPU (6MB L2, 1066 FSB)
    2x2GB DDR2-800 RAM
    14.1" WXGA+ (1440x900) ekran
    320 GB Harddisk
    5x USB2.0
    1x E-SATA
    1x HDMI

diger ozellikleri klasik (gigabit LAN, DVD Writer, SD/MMC... kart okuyucu, firewire, modem, infrared vs.)

sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramgen -- 2 Ağustos 2008; 3:09:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

Merhaba arkadaslar,

Artik ben de F8 kullanisiyim. Asagidaki linkteki makineyi aldim:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220338
    (hatta bir de yorum ekledim)

Kisaca ozellikleri:

T9400 CPU (6MB L2, 1066 FSB)
    2x2GB DDR2-800 RAM
    14.1" WXGA+ (1440x900) ekran
    320 GB Harddisk
    5x USB2.0
    1x E-SATA
    1x HDMI

diger ozellikleri klasik (gigabit LAN, DVD Writer, SD/MMC... kart okuyucu, firewire, modem, infrared vs.)

sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim...

Arkadaşım ben bu makinenin Türkiye'de satıldığı bir yer görmedim.Sanırım yurtdışı kaynaklı aldın.Aslında bende 4s001g modelini veya senin aldığın modeli almayı düşünüyordum.Türkiye'de olmadığı için beklemeya aldım şimdilik bunları.Ama Türkiye'ye gelirmi onda da kesin bilgi veren yok.
    Sen nerden aldın bu notebook'u?Yurt dışından almak konusundaki düşüncelerin neler? Sence daha beklemelimiyim bu modelleri?
    Sorularımı cvplarsan sevinirim.Teşkürrler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chall -- 2 Ağustos 2008; 10:36:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chall

Arkadaşım ben bu makinenin Türkiye'de satıldığı bir yer görmedim.Sanırım yurtdışı kaynaklı aldın.Aslında bende 4s001g modelini veya senin aldığın modeli almayı düşünüyordum.Türkiye'de olmadığı için beklemeya aldım şimdilik bunları.Ama Türkiye'ye gelirmi onda da kesin bilgi veren yok.
    Sen nerden aldın bu notebook'u?Yurt dışından almak konusundaki düşüncelerin neler? Sence daha beklemelimiyim bu modelleri?
    Sorularımı cvplarsan sevinirim.Teşkürrler.

Merhaba Arkadasim,

Bazi modeller Turkiye'ye ABD'ye kiyasla gecikmeli geliyor; bazi modeller ise hic gelmeyebiliyor. Bunu bence en iyi ASUS dagiticisi bilebilir (Cizgi Elektronik yanlis hatirlamiyorsam).

Bence eger Turkiye'de yasiyorsan pek yurtdisindan laptop almak dogru degil gibi. Zaten kendi sattiklari mali bile kolay kolay ganartiye sokmayan saticilarin oldugu memlekette yabanci ulkeden alinan mal bir anda garantisi hale gelir. 1500-1800 dolar saydigin aleti garantisiz kullanmayi goze almak bence gereksiz bir risk. Ben olsam daha az performansli bir modelini Turkiye'den alip kullanirdim.

Yukarida linkini verdigim yerden satin aldim. Amerika'da yasiyorum kendim. newegg.com USA disinda hicbir yere mal satisi yapmiyor.

Bu modelin gelmesini beklemek yerine ASUS Turkiye distributoru kimse onlarla temasa gec, bu modelin de adini ver, gelip gelmeyecegini sor. Eger getirmiyeceklerse ve de sen de cok istiyorsan Amerika'dan gelen birine siparis verebilirsin tanidigin varsa...

• çizgi degil Türkiyede resmi olarak Asusun distiribütörü Bogaziçi bilgisayardır

www.bogazici.com.tr/

ürünlerin stokta olup olmadıgına ordan bakarsınız türkiyede tüm asus satanlar ordan alırla fiyatalrda bogazici .comda yazan olur eger arada bir farklılık varsa ürün resmi distiribütörden alınmamıs çinden getirtilmiştir olabilir her nekadar garanti verseler dahi...

bu arada asus m51sn250dv cok daha iyidir..
  • (deep freeze)arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.ASUS F8Sn240DV laptop var buna deepfreeze programını kurdum.3-4 gün sonra pcyi açtıgımda ekranda yazılar çıkıyor ve bir türlü açılmıyordu.bende pcyi açarken f9 a basarak format attım pc normale döndü ama.deepfreze şart gibi.çünkü virüs programlarıyla bu işin devam etmesi zor.sözün kısası vista yada laptop için uyumlu bir program varmı.yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • dipfirizin son sürümlerinden vistaya uyumlu olanı wardır hocam

benim sorumı gören war mı millet ?
    "yav arkadaşlar log on screen de parmak izi ile oturum açmayı nası yapcaz hayret ettim bulamamama..bi de bazı oyunlarda artık orjinal olmadıgından mı vistadan mı 20ssaniyeye yakın ekran takılıyo kararıyo sonra geri geliyo oyundan çıkınca saatin yanında bi ikaz işareti ile '^görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu^' gibi bi yazı görüorum sizde de var mı böyle bişi?? "
  • pc yi açarken windows media center çıkıyor ve bu pc yi bazen donduruyor.bunu tamamen nasıl kaldırabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: remt

pc yi açarken windows media center çıkıyor ve bu pc yi bazen donduruyor.bunu tamamen nasıl kaldırabilirim

1. ihtimal: yanlışlıkla media center'ın kısayolunu başlatta tüm programlar'dan "başlat\tüm programlar\ başlangıç " menüsüne atmış olabilirsin oradan silersen düzelir.

2. ihtimal: "windows defender" a gir ve orada başlangıç programlarını etkisiz hale getirme var oradan iptal et. aynı menüye bilgisayarım'a sağ tıklayıp özelliklerden performans derecelendirmesine girersen orada sol taraftan ulaşabilirsin.

alternatif yol: çalıştır'dan msconfig yaz. karşına gelen pencereden başlangıç programları'nı seç ve "media center"ın kısayolunu görebilirsen kutucuktaki tik'i kaldır ve tamam'a bas. bilgisayar ilk açıldığında gelen penceredeki kutucuğa da tik at.

• ahmet faruk biraderim onu yapmıştım önceden de ama olmadı şimdi kontrol ettim gene öyle ama hoşgeldiniz diyo geçiyo sadece bilgisayarı kilitleyince çıkıyo o da swipe your finger var yanında da kullanıcı adı ona tıklayınca direk açıyo..kullanıcı hesaplarına da baktım bulamadım..

media center i başlattan kontrol et bi hocam çalıştır a msconfig yaz ordaki sekmelerden başlangıç/başlatma yı seç ordan ayarla
  • çok araştıdım bulamamıştım.çok sagol bir deneyeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

ahmet faruk biraderim onu yapmıştım önceden de ama olmadı şimdi kontrol ettim gene öyle ama hoşgeldiniz diyo geçiyo sadece bilgisayarı kilitleyince çıkıyo o da swipe your finger var yanında da kullanıcı adı ona tıklayınca direk açıyo..kullanıcı hesaplarına da baktım bulamadım..

media center i başlattan kontrol et bi hocam çalıştır a msconfig yaz ordaki sekmelerden başlangıç/başlatma yı seç ordan ayarla

anladığım kadarıyla oturum açma şifresi koymamışsın. bundan dolayı otomatik açıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.