Şimdi Ara

## Asus'dan 780G Yonga Setli M3A-EM-HDMI ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## Asus'dan 780G Yonga Setli M3A-EM-HDMI ##

AMD'nin DirectX 10 destekli Radeon HD 3200 kod adlı entegre grafik işlemciye sahip yonga seti 780G anakart üreticileri arasında hızla yaygınlaşıyor. Tayvan merkezli dünyanın en büyük anakart üreticilerinden biri olan Asus'un 780G çözümü de ortaya çıktı. Firmanın M3A-EM-HDMI kod adlı mATX formundaki yeni anakartı belirttiğimiz üzere 780G yonga seti üzerine kurgulanmış durumda.

AMD'nin soket AM2+ formundaki yeni nesil Phenom ve soket AM2 formundaki Athlon64 işlemcilerine destek veren anakart pasif soğutma ile geliyor. 4 adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR2 bellek desteği sunan Asus M3A-EM-HDMI, 780G yonga seti sayesinde dahili grafik işlemciye ve dolayısı ile DirectX 10 desteğine de sahip.

Yine yonga setinde yer alan HD 3200 IGP'si sayesinde yüksek çözünürlüklü videolara yönelik olarak donanımsal hızlandırma sağlayan UVD teknolojisini de destekleyen anakart yerine göre daha yüksek 3D performansı, yerine göreyse güç tüketimi sağlamayı amaçlayan Hybrid Croosfire teknolojisini de destekliyor.

SB700 köprüsü ile gelen ve 6 adet SATA-II konnektörü bulunan M3A-EM-HDMI üzerinde harici ekran kartı kullanıma yönelik olarak bir adet PCIe X16 ile birlikte 1 adet PCIe X1 ve 2 adet te PCI slotu yer almakta. Yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet gibi özellikler ile donatılan anakart DVI ve VGA'nın yanı sıra HDMI ara birimine de sahip.

Ürünün çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

• Yavaş yavaş alternatiflerin çıkması güzel haber. İnşallah B3 revizyonlu phenomlarda yüzümüzü kara çıkartmaz.
  • Asus un anakartlarında en azından tamamen katı kapasitör kullanıp kalite çıtasını yüükseltmesi beklerdim ama tamamen katı kapasitör kullanmayıp fiyatları çok uygun seviyede olur umarım.
  • kart çeşitliliği maşallah iyi oldu
  • Benim merak ettiğim bu kartlar benim mevcut X1950GT kartımla veya almayı düşündüğüm HD 3800 serisi ile hybrid crossfire olurmu. Olursa tr ye gelir gelmez alacağım. Masaüstünde ve pc yüksüzken güç tasarrufu yapması süper bir olay.
  • en azından şubat ortalarına kadar beklersek birçok seçenek gün ışığına çıkacak
  • Asus'un anakartları genel itibari ile çok kaliteli ; Birazda Renk tasarımı üzerinde çalışsa iyi olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah 690G için çıkardığı M2A-VM faciasına benzemez.
    Ama genel görünümünden ucuz bi kart olacağı belli.
    Ekran kartı için üzerine 128 MB RAM ekleseymiş iyi olurmuş ama Asus işte bu kadarını yaptığına bile şükretmek lazım.

Tek temenimiz sorunsuz çalışması ve M2A ve M3A kullanıcılarına yaşattığı sıkıntıları bu kartta yaşatmaması.
    kaliteden vazgeçtik adam gibi çalışsın yeter.
  • bu 780g serisinin değeri high definition vidyolar artınca ortaya çıkacak.bu arada kartı pek beğenmedim.afedersin b*k rengi PCB yapmış asus. hiç yakıştıramadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

bu 780g serisinin değeri high definition vidyolar artınca ortaya çıkacak.bu arada kartı pek beğenmedim.afedersin b*k rengi PCB yapmış asus. hiç yakıştıramadım.

Asus giriş seviyesi çıkardığı kartlarında fiyat olarak rekabet edebilmek için kaliteyi ikinci plana atıp
    en ucuzunu yapmaya yöneliyor.
    o zamanda doğal olarak hem B.k gibi görüntü oluyor hemde sorunları bitmiyor.

Bu segment'te Asus'tan kalite beklemiyoruz sadece doğru düzgün çalışan bi kart çıkarsın yeter.
    ama açıkçası ondanda şüpheliyim.
  • artık katı kapasitör kullanmayan kartlara kolpa gözüyle bakıyorum nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkercom

Benim merak ettiğim bu kartlar benim mevcut X1950GT kartımla veya almayı düşündüğüm HD 3800 serisi ile hybrid crossfire olurmu. Olursa tr ye gelir gelmez alacağım. Masaüstünde ve pc yüksüzken güç tasarrufu yapması süper bir olay.

sadece 3400 serisi hybrid crossfire'ı destekliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synan -- 29 Ocak 2008; 3:16:50 >
  • inşallah bu seferki düzgü,n b
    kart olmuştur m2a vm gibi kalmasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.