Arkadaşlar astral seyahatte istediğimiz yere gidebiliyormuyuz?
:) çakal senii
Uzaya çıkabiliyormuyuz yæ ondan sordum
ben dün gece jennifer lopezin evine gittim 1 senelik malzeme çıtkı
Aranızdan yapan var mı hiç?
Ben yapcam da ölürüm diye korkuyorum.
Ben yaptım fenerli bir arkadaş hedef amsterdam dedi kursağında kalmasın diye gittik geldik
Aklıma bir fikir daha geldi Mesela ben bu astral seyehati başarabilirsem el clasico günleri santiago bernabeu ya gidebilirim vay be hatta sahanın içine girebilirim.
Aklıma bir fikir daha geldi Mesela ben bu astral seyehati başarabilirsem el clasico günleri santiago bernabeu ya gidebilirim vay be hatta sahanın içine girebilirim.
topa da dokunmak istersin sen şimdi
gidipte dönememek var
Gerçekten yapan birisi aranıyor şu konuya. Bildiğin dünyada geziyor muyuz yoksa sadece rüya mı? Yani mesela ben gezim çarşıda istediğimi yapim vs. vs. gerçek zamanla aynı mı olacak? Kurgu falan olmayacak değil mi? Mesela gözetmek istediğim birini gözetebilir miyim? Duvarlardan geçebiliyor muyuz? (wallhack.exe) Dokunabiliyor muyuz veya kendimizi hissettirebiliyor muyuz? Ve en önemlisi diğer mahlukatları görme ihtimalimiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Sıpaydırmen
Gerçekten yapan birisi aranıyor şu konuya. Bildiğin dünyada geziyor muyuz yoksa sadece rüya mı? Yani mesela ben gezim çarşıda istediğimi yapim vs. vs. gerçek zamanla aynı mı olacak? Kurgu falan olmayacak değil mi? Mesela gözetmek istediğim birini gözetebilir miyim? Duvarlardan geçebiliyor muyuz? (wallhack.exe) Dokunabiliyor muyuz veya kendimizi hissettirebiliyor muyuz? Ve en önemlisi diğer mahlukatları görme ihtimalimiz var mı?
yok öyle bi dünya, astral seyahet sadece bilinçli rüyadır sadece bu.
dediğin şey olsaydı eğer, şu an cia, mossad gibi gizli örgütlerin varlığına gerek olmazdı. en iyi istihbarat o şekilde alınırdı, hatta coca colanın sırrı bile çözülürdü :D
bu astral toptan yalan dolan. Tasavvufta yeri var ama yapıyorum diyenler yalan söylüyor. Bilen söylemez , söyleyen yapamaz.
Size anlatayım nasıl olduğunu. Algınız açılıyor. O anda nerede olduğunuzu biliyorsunuz karşınızda neler olduğunu biliyorsunuz ama algılıyorsunuz bunları. Gözle görmekten farklı bir şekilde görüyorsunuz. Öyle istediğim kişiyi haberi yokken izleyeyim gibi birşey değil. Nesneler şekiller yok algının farklı bir boyutu var ama gözle gördüğünüzden daha net herşey. Duyu organlarınız yok işte. Yaşamak lazım ne demek istediğimi anlamanız için.
quote:
Orijinalden alıntı: et3rn4l
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanmayan Adam
topa da dokunmak istersin sen şimdi
Düşünsene realin kaleden topu alıyom messi saf saf topa bakıyo gidip golümü atıyorum top santraya konuyor ordan alıp gene gol atıyorum bu fikir süpermiş ya
Ya işi bilen birisi anakonu açsında isteyenler ordan takip edip destek alsın.
quote:
Merhaba 3 senedir meditasyon, farkındalık ve astral seyehat hakkında denemelerim, araştırmalarım oluyor tahminen 100-150 defa astral deneyimim oldu Size şöyle anlatayım zaman mekan aynı o anda hangi olay yaşanıyorsa astral bedeninizlede aynı olayı görüyorsunuz tamamen aynı. Fakat astral beden ile ses, koku, algısı yok sadece görüyorsunuz. Nesnelere dokunamıyorsunuz. Duvarlardan geçebiliyorsunuz. Duvarın arkasını görebiliyorsunuz ayrıca ışınlanabiliyorsunuz. (Bir yerin görüntüsünü gözünüze getirdiğinizde mesela anıtkabir direk karşınızda oluyor saniyeler içinde çevredeki insanlar belirmeye başlıyor fakat görüntü tam olarak renkli değil hafif sisli bir görüntü bu olayları yaşarken kulağınızda sürekli değişik sesler oluyor. Uğultular, çınlamalar vs. o yüzden çevredeki sesleri duyamıyorsunuz. Diğer varlıklara gelince ben şuana kadar hiç rastlamadım zaten o boyutta değil o varlıklar. Ayrıca görüntüyü her açıdan izleyebiliyorsunuz counter strike'deki free look modunu düşünün yukarıdan yandan, sağdan soldan farketmiyor nasıl izlemek isterseniz...
quote:
Evet Einstein bunu ispatladığı için nobel aldı.Duvardanda geçiyosun suyunda üzerinde yürüyebiliyosun.Bi arkadaşım üst kattan çok ses geldiği için gidip tvnin sesini kısmış o derece.
quote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
quote:
yok öyle bi dünya, astral seyahet sadece bilinçli rüyadır sadece bu.
dediğin şey olsaydı eğer, şu an cia, mossad gibi gizli örgütlerin varlığına gerek olmazdı. en iyi istihbarat o şekilde alınırdı, hatta coca colanın sırrı bile çözülürdü :D
Denedinizmi ? denemeden bunu kendinize kanıtlamadan lütfen yorum yapmayın örgütler gizli adı üstünde onları bulabilmek için birsürü bilgi lazım. Bu astral seyehatte de aynı hiçbirşey bilmeden nasıl orada olacaksınız ? En azından nasıl bir yer olduğunu oradaki nesneleri vs. bilip daha önceden görmüş olmanız gerek. Kimsenin işi gücü yok coca- colanın sırrınımı çözecek ayrıca o kadar kolay birşey değil bu olay seneler alan birşey heryere ha diyip gidemiyorsunuz.
Nedense 2 sene önce yaptığım şeyi hatırladım
bi ara bende araştırmıştım bilgiler bulmuştum ama denemedim, olabilir bence dikkat gerektiren bir durum kolay gelsin, internette baya kaynak var.