Şimdi Ara

Lucid miydi astral seyahat mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle.Direkt konuya geçiş yapayım.Ben sahura kalktım 4 te yemek yedim falan 5.30 da namazı falan kıldım. 5.55 te yatağa girdim yatağa girdikten sonra bi 30 saniye (kulaklık cızırdadı) çok değil böyle dinlendirici müzikler olur ya ondan dinledim. Neyse işte uyudum normal. La bi uyandım tavana bakıyorum ama gün ışığı.Etraf aydınlık. Birden içimden "Aa rüyadayım lan" dedim.Rüyada olduğumu anladım ve bunu dediğim an böyle nasıl desem jeneratör sesi midir nedir VUUUUU diye bi ses duydum.Vücudum kitlendi. Ve ben astral seyahat ile ilgili şeyler okumuştum onlar geldi o an aklıma çıkmak için hızlı hızlı nefes alın falan diyordu.Ben de çıkmak istedim çünkü etrafta yanlış şeyler görmek istemedim.Tavana bakarken hızlı hızlı nefes almaya başladım görüntü orada gitti zaten ama kalbim nasıl atıyor pat pat. Uyandığımda saate baktım 6.30 du. Şimdi bu astral seyahat mıydı lucid rüya mıydı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Lucid miydi astral seyahat mıydı?
  • fierpell kullanıcısına yanıt

hocam böyle şeyleri merak ediyom, nası yapıyonuz?

• popon açıkta kalmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astral rüya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BELKİ UYKU APNESİ VARDIR.

• Olur öyle arada ölünce geçer takma kafana çok fazla şaapmamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Etraf parlaksa astral olabilir hızlı hızlı nefes alma şeyini kimden öğrendin sakin kalmalısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.