Şimdi Ara

astral seyahat ve lucy dream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bunu yapanlar varmı gerçekten zararsız olduğunu söyleyenler var ama naıl olduğunu bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yav gidin işinize boş şeyler bunlar aç gta oyna madem yapacağın fantaziler var.

• Yaptigini soyleyenler var, ben hic yapamadim orasi ayri, ama inaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Yav gidin işinize boş şeyler bunlar aç gta oyna madem yapacağın fantaziler var.

Ya kardeş size hiç ilginç gelmiyor mu bedeniniz dinleniyor ama siz dünya içinde seyahat halindesiniz yani 24 saati tam anlamıyla yaşamak hiç ilginç ve güzel gelmiyormu

• Astral denemedim. Ruyada ise Oyle filmlerdeki gibi her istedigini yapamazsn. Sadece ruyani yonlendirirsin. Ve sen kendi kafanda ooo ruya alemi supermis diyerek hayatin gerceklerini goz ardi edersen iste o zaman zararlarini yasarsin
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 29 Eylül 2014; 22:05:55 >
  • ben astral yaptim kismen isterseniz anlatirim kisaca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lucid belki olabilir ama astral saçmalık lan öyle şey mi olur.
  • Google a sor dostum, ben hergun yapiyorum

• En son 5 sene önce bi baktım hiç bulaşmadım şimdi mutlu mesut yaşıyorum
  • yaklasik 1 ay oluyo yapali bi ara bende inanmiyordum ama oldu iste yalan degil

• ne yaptin hocam

• Lucid olacak başlığı düzelt.

• İkisi de mümkün ama astral senin benim gibi insanlar için imkansıza yakın, onun için nirvaya ulaşman, ruhsal benliğini arındırman gerek ki google'dan astral nasıl yapılır diye aratıp çıkan yazıları okuman hiçbir işe yaramaz, Tibetli mibetli filozoflar olur ya hani işte onlar gibi üst düzey insanlar yapabilir.

Lucid ise çok sık çalışmada bağlı zor bir olay. Her 30 dakikada bir şuan rüyada mıyım? Demeyi unutmamak bile çok zor

• Lusid ruyayi kucuklukten beri istemsiz olarak yani teknik vs. Kullanmadan yapiyorum ve baya uzun süre kalabiliyorum. Astral projection 2 kere başarabildim meditasyon ve farkındalık isteyen birşey o yüzden çok calismak lazim farkindaligi tam olarak kavradiktan sonra hergun yapabileceğin birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitter03 -- 29 Eylül 2014; 22:07:50 >
  • kisaca anlatiyim o zaman ; bir ay once sabah namaza kalktim saat 5,5 ta sonra yatakta telefonumla ugrastim 6,5 a kadar uyudum tekrardan birden uyaniverdim saat 7-8 arasi gozlerimi cok az acabiliyordum ellerim birbirine kenetlendi hareket edemiyordum nerdeyse sonra asil olay basladi ruhum ayaklardan yavasca yukselmeye basladi adeta ucuyordum azicik vucudumun uzerine ciktim, biraz daha cikmaya cesaret edemedim korkudan vucuduma tekrar girip uyandim hemen cok harika bir histi yasanmadan bilinmez ..

• quote:

Orijinalden alıntı: askop

kisaca anlatiyim o zaman ; bir ay once sabah namaza kalktim saat 5,5 ta sonra yatakta telefonumla ugrastim 6,5 a kadar uyudum tekrardan birden uyaniverdim saat 7-8 arasi gozlerimi cok az acabiliyordum ellerim birbirine kenetlendi hareket edemiyordum nerdeyse sonra asil olay basladi ruhum ayaklardan yavasca yukselmeye basladi adeta ucuyordum azicik vucudumun uzerine ciktim, biraz daha cikmaya cesaret edemedim korkudan vucuduma tekrar girip uyandim hemen cok harika bir histi yasanmadan bilinmez ..

/>

• Up

• Astral yalan, lucid gerçek ben de yaptım. Lucidle kafayı yersen yaparsın.
  • Lucy Dream ne la p*rno yıldızı ismi gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.