Şimdi Ara

Astral Seyahat nasıl yapılır ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk denemem ; bu konudaki bütün yazıları okudum biraz da araştırma yaptım Kur'an da filan da geçiyor diyorlar gece geç saat'ti sırt üstü uzandım ve karanlıkta sadece kendime odaklandım yoğun bir düşünce çok düşünmek gerekiyor galiba devamlı bir şeyi düşündüm aradan baya zaman geçti hatta bir ara bırakmayı düşündüm sonra birden yavaş yavaş ayaklarıma bir şeyler olmaya başladı düşünmeyi bırakmadım sonra ayaklarıma olan şey tüm vücuduma olmaya başladı yavaş yavaş kafama doğru ilerliyordu düşünmeyi yoğunlaştırdıkça daha belirgin bir şekilde ilerliyordu kafama doğru zaman geçtikçe gerçekten kulaklarda bir uğultu bir çınlama gerçekleşti zaman geçtikçe artıyor ver şiddetleniyordu bazen uğultu ve çınlama anlamsız insan konuşmaları gibi karışık bir hal almaya başladı bu arada sesler yükseldikçe uyuşukluk tüm vücudumdu sarmıştı sadece kafamın ağırlığını hissediyordum ilk başlardaki nefes alma aralığı ve hızı arttı kalbim deli gibi çarpıyordu sonra birden her taraf aydınlandı sanki bir şey bedenimden yukarı çıkıyordu tek engel kafamdı sanki sonra her taraf tamamen bembeyaz olunca birkaç metre ileride flu bir görüntü oluştu hiç net değildi sonra salak kafam ( kendi kendime aha oluyor galiba dedim ) ve sanki bir kaç metreden vücuduma bir şey düştü ve gözlerimi açtım kızarmıştım ve gözlerim kan çanağı olmuştu kalbim çok hızlı çarpıyordu hızlı ve ağızdan nefes alıyordum...
    biraz cesaretli arkadaşlara tavsiye ederim şahsen ben denemeye devam edeceğim ama ben korkarım diyorsanız denemeyim çünkü gerçekten uğultular ver çınlamalar canınızı sıkabilir ayrıca anlatımdaki avucumdaki reaksiyonlar on anda olan olan ama bizim her şey bittikten sonra olanları söylememizdir yani yapmaya çalışırken yok hızlı kalbim yok çarpıyor yok nefes diye düşünmek hiçbir işe yaramaz sadece tek bir şeye odaklanmak ve yoğun düşünme isteyen bir olay ilginç ve acayip tek merak ettiğim şey tüm bunlar olurken vücudun hal ve hareketleri odaya kamera koyup yapmak lazım : ) okuduğunuz için teşekkür ederim iyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: M263

ilk denemem ; bu konudaki bütün yazıları okudum biraz da araştırma yaptım Kur'an da filan da geçiyor diyorlar gece geç saat'ti sırt üstü uzandım ve karanlıkta sadece kendime odaklandım yoğun bir düşünce çok düşünmek gerekiyor galiba devamlı bir şeyi düşündüm aradan baya zaman geçti hatta bir ara bırakmayı düşündüm sonra birden yavaş yavaş ayaklarıma bir şeyler olmaya başladı düşünmeyi bırakmadım sonra ayaklarıma olan şey tüm vücuduma olmaya başladı yavaş yavaş kafama doğru ilerliyordu düşünmeyi yoğunlaştırdıkça daha belirgin bir şekilde ilerliyordu kafama doğru zaman geçtikçe gerçekten kulaklarda bir uğultu bir çınlama gerçekleşti zaman geçtikçe artıyor ver şiddetleniyordu bazen uğultu ve çınlama anlamsız insan konuşmaları gibi karışık bir hal almaya başladı bu arada sesler yükseldikçe uyuşukluk tüm vücudumdu sarmıştı sadece kafamın ağırlığını hissediyordum ilk başlardaki nefes alma aralığı ve hızı arttı kalbim deli gibi çarpıyordu sonra birden her taraf aydınlandı sanki bir şey bedenimden yukarı çıkıyordu tek engel kafamdı sanki sonra her taraf tamamen bembeyaz olunca birkaç metre ileride flu bir görüntü oluştu hiç net değildi sonra salak kafam ( kendi kendime aha oluyor galiba dedim ) ve sanki bir kaç metreden vücuduma bir şey düştü ve gözlerimi açtım kızarmıştım ve gözlerim kan çanağı olmuştu kalbim çok hızlı çarpıyordu hızlı ve ağızdan nefes alıyordum...
    biraz cesaretli arkadaşlara tavsiye ederim şahsen ben denemeye devam edeceğim ama ben korkarım diyorsanız denemeyim çünkü gerçekten uğultular ver çınlamalar canınızı sıkabilir ayrıca anlatımdaki avucumdaki reaksiyonlar on anda olan olan ama bizim her şey bittikten sonra olanları söylememizdir yani yapmaya çalışırken yok hızlı kalbim yok çarpıyor yok nefes diye düşünmek hiçbir işe yaramaz sadece tek bir şeye odaklanmak ve yoğun düşünme isteyen bir olay ilginç ve acayip tek merak ettiğim şey tüm bunlar olurken vücudun hal ve hareketleri odaya kamera koyup yapmak lazım : ) okuduğunuz için teşekkür ederim iyi günler...

Umarım başarırsın

• M263 nasıl bir teknik uyguladın? Ne kadar sürdü? Ne düşündün. Aydınlatır mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

M263 nasıl bir teknik uyguladın? Ne kadar sürdü? Ne düşündün. Aydınlatır mısın?

öncelikle şunu söylemeliyim tam bir amatörüm dediğim gibi bu konuyu okudum birazda araştırma yaptım herkesin de dediği gibi hiç kolay olmayan çok zor bir olay nasıl olduğuna gelince internette üstünüzde hiçbir şey olmamalı yazıyordu biraz tereddüt ettim ama sonradan çıkardım üstümdeki her şeyi vücut ısısını korumanız gerekiyor dedi üstümde battaniye vardı oda karanlıktı zaten ilk önce hiçbir şey düşünmedim ama gerçekten hiç bir şey sonra karanlıkta tavana baktım... baktım... baktım... sadece bedenimi düşündüm sadece bu söre baya uzundu sanırım 15-20dk boyunca belki daha da fazla vazgeçecektim neredeyse tamamen vücudunu düşünüyorsun ve odaklanıyorsun başka bir şey düşünmemek gerçekten çok önemli ve bunları yaptıktan sonra biraz önce yazdığım olaylar başıma geldi...

• Vücudunu düşünürken ne anlamda. Tavandan vucuda bakmayı mı mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

Vücudunu düşünürken ne anlamda. Tavandan vucuda bakmayı mı mesela?

Evet öyle tavandan vücuduna bakıyor gibii düşüneceksin

Orijinalden alıntı: uçurumunkenarında

denedim hiç bişey olmadı zaten olacağını zannetmiyordum

böyle düşünerek baştan kaybetmişsiniz zaten.daha fazla denemene gerek yok...
  • inception terk

Orijinalden alıntı: kızıldag

inception terk

Tamam şampiyon

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

inception terk

Tamam şampiyon

Tamam afacan kızma sakin ol,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Aref'in yaptığı Astral mi ?

Orijinalden alıntı: samsungstar10

tabikide değil

Nesnelere dokunamıyordu sanırım
  • Sene 99-2000 gibi, bir arkadaşımla internet kafedeyim. Arkadaşım bana astral seyahat diye bişey varmış, bir arkadaşım yaptığını idda ediyor, araştırsana dedi. Bende tamam dedim, yazılmış bütün yazıları bulduk okuduk.

Bir gün sonra, evde akşam saat 10 gibi yatağıma gidip uyudum. Uyku arası gözlerimi açtım, içerden abim ve ablam bir konu üzerine konuşuyorlar. Sonra bir baktım yerdeyim, yatağımda da birisi uyuyor. Yaz dönemi akraba ziyaretimiz çok sık oluyor, heralde biri geldi, uykum ağır olduğu için beni yataktan itip yer yatağına aldılar diye düşündüm.

Uyumaya devam edeyim diye içimden geçirirken, içerdeki konuşulan konuda bir şeye itiraz edip "o öyle değil" diye konuşmaya çalıştım. Kapıyı görebiliyorum, ışığı yanıyor. Korkmaya başladım, birden yoğun bir korku, hastamıyım diye düşünmeye başladım, anında hasta gibi hissetim. Felçmi geçiriyorum ne oluyor, bari bilincimi kaybetmeden seslenebilirsem beni hastaneye götürsünler diye, gık mık sesler duydum. Annem sesimi duyum odama girdi, geldiğini gördüm, üstümden geçip gitti.

Bana seslendi, yatağımda uyandım :)

Başkada böyle birşey yaşamadım ama astral seyahat böyle bişey ise, astral seyahatte negatif düşünceye dikkat etmek lazım, hareket bile düşünceyle oluyor sanırım ama denemedim. Bir kez tecrübe edilebilir ama bir arkadaşım bunu yapmak iyi değil, uyandığında hiç uyumamışsın gibi olur, uğraşma dedi bende uğraşmadım. Kendi kendine telkinle hanüsilasyon gördürmekte olabilir bu, gerçeklik payıda olabilir. Gerçeklik payı varsa bunu yapmak içinde bir nedene ihtiyacınız vardır. Sadece koşmak için koşulmaz. Koşarken iyi hissediyorsunuzdur, koşarsınız, sağlık için koşarsınız, bir yere yetişmek için koşarsınız, amaçsız olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocksound

Sene 99-2000 gibi, bir arkadaşımla internet kafedeyim. Arkadaşım bana astral seyahat diye bişey varmış, bir arkadaşım yaptığını idda ediyor, araştırsana dedi. Bende tamam dedim, yazılmış bütün yazıları bulduk okuduk.

Bir gün sonra, evde akşam saat 10 gibi yatağıma gidip uyudum. Uyku arası gözlerimi açtım, içerden abim ve ablam bir konu üzerine konuşuyorlar. Sonra bir baktım yerdeyim, yatağımda da birisi uyuyor. Yaz dönemi akraba ziyaretimiz çok sık oluyor, heralde biri geldi, uykum ağır olduğu için beni yataktan itip yer yatağına aldılar diye düşündüm.

Uyumaya devam edeyim diye içimden geçirirken, içerdeki konuşulan konuda bir şeye itiraz edip "o öyle değil" diye konuşmaya çalıştım. Kapıyı görebiliyorum, ışığı yanıyor. Korkmaya başladım, birden yoğun bir korku, hastamıyım diye düşünmeye başladım, anında hasta gibi hissetim. Felçmi geçiriyorum ne oluyor, bari bilincimi kaybetmeden seslenebilirsem beni hastaneye götürsünler diye, gık mık sesler duydum. Annem sesimi duyum odama girdi, geldiğini gördüm, üstümden geçip gitti.

Bana seslendi, yatağımda uyandım :)

Başkada böyle birşey yaşamadım ama astral seyahat böyle bişey ise, astral seyahatte negatif düşünceye dikkat etmek lazım, hareket bile düşünceyle oluyor sanırım ama denemedim. Bir kez tecrübe edilebilir ama bir arkadaşım bunu yapmak iyi değil, uyandığında hiç uyumamışsın gibi olur, uğraşma dedi bende uğraşmadım. Kendi kendine telkinle hanüsilasyon gördürmekte olabilir bu, gerçeklik payıda olabilir. Gerçeklik payı varsa bunu yapmak içinde bir nedene ihtiyacınız vardır. Sadece koşmak için koşulmaz. Koşarken iyi hissediyorsunuzdur, koşarsınız, sağlık için koşarsınız, bir yere yetişmek için koşarsınız, amaçsız olmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.