Şimdi Ara

Astral Seyahat nasıl yapılır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum olacak. Güneş sisteminden çıkınca geri dönmede sorun olur diyor. Ne yani, sonsuza kadar uyanamayacak mıyız? :D
    Yalnız olmasam denerim ama kötü şeyler olur da uyanamazsam uyandıracak hiç kimse yok o yüzden yaza kadar denemeyeceğim.
    Ama başarsam bile verdiği zevkten dolayı gerçek hayattan aldığım ya da tam alamadığım zevkin daha azalacağını düşünüyorum.
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • İstensiz olarak astral seyehat tecrübelerim var ama hiç istemli olarak yapamadım. Ne zaman bedenimden ayrılacak olsam "aha bu sefer oluyo" diye heycanlanıyorum çıkamıyorum. Bu çıkacağım dediğim zaman çok parlak bir ışık ve kulaklarımda inanılmaz bir çınlama oluyor, bazende sallantı oluyor.

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    Her gün yeni bir deli saçması çıkıyor işin daha da kötü yanı buna onlarca insan inanıyor ve denemek istiyorlar,

Tamam
  • Dün okumuştum bu yazıyı ve dün tuvalletteyken denedim.

Kendimi serbest bıraktım. Tavandan kendime baktığımı düşündüm düşündüm düşündüm.Kafam hafifçe aşağı doğru eğildi kulağımda çınlama oldu ve kafamda hafif bir ses oldu çıktığımı hissettim ama dolaşamadan korkudan geri döndüm :D

İlk denememdi ve sadece bu bilgiyle yaptım ama bir daha yapabileceğimi sanmıyorum korktum çünkü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haş iki O -- 4 Mart 2011; 14:22:36 >

Sebastian Vettel
  • Benim arada yüksek bi yerden atlıyorum ve yere düştüğüm an uyanıyorum bide geçen uyamayla uyuyamama arasında tam uyuycam elimi tahtaya vurmaya başladım sonra tam uyurken rüyamda biri yapma dedi vurmayı bıraktım ve uyandım. Bunlarla bi ilgisi varmıdır?bu lucid dream ile farkı ne bu AStin bide ASde gerçekten o anda olan bişeyimi görüyoruz mesela üst komşu pc başında ben üst komşuya çıktığımda onu pc başındaki haliylemi görcem yoksa kendim hayellediğim halinde mi?

Yuruse Sasuke... ...Kore de saigo da.
  • mesajım bulunmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: eyü

Benim arada yüksek bi yerden atlıyorum ve yere düştüğüm an uyanıyorum bide geçen uyamayla uyuyamama arasında tam uyuycam elimi tahtaya vurmaya başladım sonra tam uyurken rüyamda biri yapma dedi vurmayı bıraktım ve uyandım. Bunlarla bi ilgisi varmıdır?bu lucid dream ile farkı ne bu AStin bide ASde gerçekten o anda olan bişeyimi görüyoruz mesela üst komşu pc başında ben üst komşuya çıktığımda onu pc başındaki haliylemi görcem yoksa kendim hayellediğim halinde mi?

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum

Orijinalden alıntı: eyü
    Benim arada yüksek bi yerden atlıyorum ve yere düştüğüm an uyanıyorum bide geçen uyamayla uyuyamama arasında tam uyuycam elimi tahtaya vurmaya başladım sonra tam uyurken rüyamda biri yapma dedi vurmayı bıraktım ve uyandım. Bunlarla bi ilgisi varmıdır?bu lucid dream ile farkı ne bu AStin bide ASde gerçekten o anda olan bişeyimi görüyoruz mesela üst komşu pc başında ben üst komşuya çıktığımda onu pc başındaki haliylemi görcem yoksa kendim hayellediğim halinde mi?

Herhalde ne hayal ediyorsan , o olur ! Oyle birsey olsa ...
  • _____________________________
  • ilginçmiş
  • Saçmalığın ötesinde birşey... Astral yolculuk... Peh...

Astral yolculuk filan yok. Fakat trans durumu insanlarda vardır. beynin hayal ettiklerinizi ve bilinç altının gerçek olarak yorumlamasıdır. Trans durumuna birkaç yol ile geçebilirsin. Bunların başlıcaları, uyuşturucu madde kullanmak, Keyif verici otların dumanlarına uzun süre maruz kalmak, zehirli mantar tüketmek vs. Birde İlahi birşeye ya da herhangi üstün bir objeye konsantre olunarak transa geçilebilinir.

Trans esnasında farketmediğiniz bir dünyada hissedersiniz kendinizi. Kendinizi tavanda değil ayın üstünde nail amstrongla ebelemece oynarken bile görebilirsiniz...

Rüyada düşmek bir trans hali değildir. REM uykusu dediğimiz uykuya dalarken yaşadığımız bir olaydır. Bedenin uyku için %100 hazır olup, beynin henüz uykuya hazır olmayış halidir. İleriki vakaları halk dilinde karabasan- tıp dilinde gece terörü olarak adlandırılır. Ve vücut uykuya girdiği anda beyin uyanık kaldığı için kısmi olarak felçli kalırız. Fakat en ufak bir kıpırdamada vücudumuzda açılıp eski halimize döneriz. Bu hastalık tamamen psikolojik olup, tamamen ruh haliyle ilgilidir. O sırada yarı uyuyor olduğumuz için aslında birşey görmeyiz. Gördüklerimizin hepsi tamamen korkudan dolayı beynin oluşturduğu ilizyonlardır...

İşin aslı ve kısacası, ruhun bedenden keyfi çıkma olayı diye birşey hiçbirzaman yoktur ve olmayacaktır. Allahımızın yarattığı bu kusursuz kainatta böyle açıkların olabileceğine inanmayın... Gördüğünüz / Göreceğiniz Tüm ASTRAL! Durumlar tamamıyla beynimizin ne denli mükemmel çalıştığını gösterir.

• s7 kardesım helal saolasın da ayen gece yatarken tavanda dusununce bas agrıları kalp hızlanmaları oldu dun gece bende. İşin aslı korktum bı anda bıraktım ama tekrar tekrar yapmak ıstıyor canım tekrar tekrar Cozemedım

Orijinalden alıntı: TURK_

s7 kardesım helal saolasın da ayen gece yatarken tavanda dusununce bas agrıları kalp hızlanmaları oldu dun gece bende. İşin aslı korktum bı anda bıraktım ama tekrar tekrar yapmak ıstıyor canım tekrar tekrar Cozemedım

yapta geber ozaman.. töbe töbe

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Orijinalden alıntı: TURK_

s7 kardesım helal saolasın da ayen gece yatarken tavanda dusununce bas agrıları kalp hızlanmaları oldu dun gece bende. İşin aslı korktum bı anda bıraktım ama tekrar tekrar yapmak ıstıyor canım tekrar tekrar Cozemedım

yapta geber ozaman.. töbe töbe

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.