Şimdi Ara

Astral Seyahat nasıl yapılır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

İlk ve son deneyemimdi gereken tek şey sessizlik ve konsantre. ama tavsiye etmiyorum.

Lucid dream i biraz açar mısın ?

Rüya da olduğunun farkındasındır yönlendirebilirsin kendini ama olay ve kişiler vardır bu yüzden astral değildir.

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

bu kulak çınlaması, uğultu falan eskiden beri bende varolan şeyler fakat ben bunun astral seyahat olduğunu bilmiyordum daha yeni yeni (son 3-4 ayda öğrendim.) Yani o zamanlar astral seyahatın bilincinde istesem yapabilir miyim? Birde bazen uykuda aniden sıçrıyorum bu astral seyahat olur mu ? (fakat astral seyahat yapmak için yatmamıştım normal uyku yani o bilinç yoktu.)

yok panpa seninki lusid rüya ama astral seyahata çıkmak için en iyi yöntem bence

bkz.http://www.spatyom.com/ruyadan-astral-seyahate-gecis-teknikleri-t10417.html

Lusid Rüyadan astral seyahate nasıl geçilir?

*Bu astral seyahate çıkmanın en kolay yoludur.Lusid rüya gördüğünüzde rüyada olduğunuzu farkederseniz ve rüya içinde doğal olan deniz göl güneş bitki ağaç gibi bir şeye odaklanıp uçtuğunuzu hissederseniz uçma hissinin klasik başlangıcı olan uçmayı düşündüğüz yerde uçmaya başlarsınız ve astral seyahate geçersiniz.geçtiğinizi çevrenizdeki şeylerin değiştiğini ve gördüğünüz şeylerin şimdiki zaman ve gerçek mekan olduğunu görerek anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 3 Mart 2011; 22:24:18 >

• Bunuda denedim, i- dose denen şeyide denedim ama sonuç yok. Ama lucid dream ı başardım. Tesadüfen başardım. Başarınca da yaptığım ilk şeyi söylememe gerek yoktur heralde

İnternetteki bütün kurallara uydum odada 2 kişi kalıyorduk arkadaşım yer yatağında yatıyordu yattım ve bütün düşüncelerimi kafamdan sildim o an sanki kafamı yastığa doğru biri çekiyordu o his sonrası hemen uykuya geçtim ve bütün gün istanbulda gezmeyi düşündüm ve istanbulda geziyordum öncelikle bilincimi kontrol ettim vücudumu ben kontrol etmiyordum fakat gözümün gördüğü herşeyi anlıyordum sonra vücudumu da bilincim altına aldım ve gezmeye başladım sanki sabah olmuş ben yüksek kaldırımda geziyorum gibiydi hatta bir an çok inanmıştım buna müzik marketlere girip gitarlara bakıyordum fiyatlarını soruyordum herşey normaldi ve internetteki ne isterseniz yapabilirsiniz kuralını o heyecanla unutmuştum sonradan aklıma geldiğinde bilen bilir yüksek kaldırımda pera müzik market vardır kapısında durdum ve dedim ki bu dükkan benimmiş. Girdim içeriye bir arkadaş var uzun saçlı uzun burunlu o karşıladı beni oo abi nasılsın hayırdır niye geldin demeye başladı o an heyecandan uyanıyordum ve arkadaşımın "Gökcan iyi misin?" dediğini duydum dış ses olarak. Peradaki arkadaş oturttu beni konuştuk falan dedim işler nasıl para kazandırıyor musun bana bakayım falan dedim doğrulamak için. Abi ne olsun işler iyi para kazandırmaya çalışıyoruz dediği an çok heyecanlandım ve korktum gözlerimi açtım. Zaten arkadaşda sürekli "Gökcan kalk korkutuyorsun beni" diyordu. Dedim çabuk anlat ne oldu niye böyle dedin falan. Dediğine göre parmaklarımı çıtlatmaya çalışmışım ve ayak bileklerimi sürekli hareket ettirip "ge ge ge ge" diye tekrarlamışım ve bir gülme bir üzülme sıfatı yapıyormuşum yüzümde. Sonra arkadaşa falan anlattım böyle böyle oldu inanmadı sonra detaya girince inandı falan. Uyandığımda baya küfür etmiştim ama.

Edit: Oha mesajıda 22.22.22 de atmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renkli Sohbet -- 3 Mart 2011; 22:24:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Geri dönememek gibi bir şey yok ama orada her şey düşünceye bağlı olduğu için sağlıklı şeyler düşüneceksiniz.

Adam Ala'da olduğunu burada bile belli etti

• quote:

quote:

quote:

İlk ve son deneyemimdi gereken tek şey sessizlik ve konsantre. ama tavsiye etmiyorum.

Rüya da olduğunun farkındasındır yönlendirebilirsin kendini ama olay ve kişiler vardır bu yüzden astral değildir.

Sen Astral veya Lucid dream yaptıysan bi ara görüşelim bende Adana'danım Seyhan And'dan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen Astral veya Lucid dream yaptıysan bi ara görüşelim bende Adana'danım Seyhan And'dan

Lucid yaptım ama daha astral yapmadım ama bilgim var soru soracaksan pm den şimdilik ulaş çok önemli olursa nasıl olsa Adana'dayız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lucid yaptım ama daha astral yapmadım ama bilgim var soru soracaksan pm den şimdilik ulaş çok önemli olursa nasıl olsa Adana'dayız.

Eyvallah

• thmhj

Orijinalden alıntı: fatih12343

thmhj

İlginç için sağol
  • ben lise 2. sınıf öğrencisiyim ve etrafımda birçok lucid, astral, vb. şeylere merak salmış LİSELİLER var ve eminim hiçbiri astral seyehat yapamayacak çünkü hepsi ilk denemede olacağını sanıyor onlara bunun 6 ayda ancak olacağını söylediğimde de yok öyle değil şöyle böyle diyorlar daha ilgili 1 kitap bile okumamışlar internetten edindikleri 1 sayfalık bilgilerle deniyorlar çakranın ne olduğunu, nerede olduğunu bilmeden çakra nasıl açılır onu araştırıyorlar bla bla ... yani kardeşim boşuna uğraşma en az 3-4 ay boyunca haftada en az 4-5 gün denemeden yapabileceğini düşünüyorsan hiç uğraşma ama yaparım diyorsan dikkate alma bu yorumu

not: anlattıkların normal korkmana gerek yok devam et eğer yapabilirsen sabah erken yapmayı dene hem hava biraz daha aydınlık olur hemde sessiz

Orijinalden alıntı: FeelLikeaShadow

ben lise 2. sınıf öğrencisiyim ve etrafımda birçok lucid, astral, vb. şeylere merak salmış LİSELİLER var ve eminim hiçbiri astral seyehat yapamayacak çünkü hepsi ilk denemede olacağını sanıyor onlara bunun 6 ayda ancak olacağını söylediğimde de yok öyle değil şöyle böyle diyorlar daha ilgili 1 kitap bile okumamışlar internetten edindikleri 1 sayfalık bilgilerle deniyorlar çakranın ne olduğunu, nerede olduğunu bilmeden çakra nasıl açılır onu araştırıyorlar bla bla ... yani kardeşim boşuna uğraşma en az 3-4 ay boyunca haftada en az 4-5 gün denemeden yapabileceğini düşünüyorsan hiç uğraşma ama yaparım diyorsan dikkate alma bu yorumu

not: anlattıkların normal korkmana gerek yok devam et eğer yapabilirsen sabah erken yapmayı dene hem hava biraz daha aydınlık olur hemde sessiz

Hocam dediğim gibi dün bunu öğrendm ve bütün gün araştırdım .

Gece yatağa girdiğimde biraz uğraştm ve dediğim gibi abimin nefesini duyabiliyordum daha sonra bunun yerini benim kalp atışlarım aldı sonra karnım karıncalandı devamını getiremedim ..

Belki bu kadar çabuk yoğunlaşabilmem daha önceden hipnoz,telekinezi vb gibi uğraşlarım sayesinde olabilir daha önce onlara çok zaman ayırmıştım .

• _____________________________
  • Parapsikoloji nin içine giren bir konu astral seyahat. mesajım bulunsun

F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908

&amp;#9679;Forumdaki Inter&amp;#39;lilerin Buluşma Noktası -&amp;gt; Tıkla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeelLikeaShadow

ben lise 2. sınıf öğrencisiyim ve etrafımda birçok lucid, astral, vb. şeylere merak salmış LİSELİLER var ve eminim hiçbiri astral seyehat yapamayacak çünkü hepsi ilk denemede olacağını sanıyor onlara bunun 6 ayda ancak olacağını söylediğimde de yok öyle değil şöyle böyle diyorlar daha ilgili 1 kitap bile okumamışlar internetten edindikleri 1 sayfalık bilgilerle deniyorlar çakranın ne olduğunu, nerede olduğunu bilmeden çakra nasıl açılır onu araştırıyorlar bla bla ... yani kardeşim boşuna uğraşma en az 3-4 ay boyunca haftada en az 4-5 gün denemeden yapabileceğini düşünüyorsan hiç uğraşma ama yaparım diyorsan dikkate alma bu yorumu

Hocam dediğim gibi dün bunu öğrendm ve bütün gün araştırdım .

Gece yatağa girdiğimde biraz uğraştm ve dediğim gibi abimin nefesini duyabiliyordum daha sonra bunun yerini benim kalp atışlarım aldı sonra karnım karıncalandı devamını getiremedim ..

Belki bu kadar çabuk yoğunlaşabilmem daha önceden hipnoz,telekinezi vb gibi uğraşlarım sayesinde olabilir daha önce onlara çok zaman ayırmıştım .

eğer meraklıysan kitabını almalısın dostum çünkü internetten kendine uygun olan tekniği bulman zordur bütün internet siteleri aynı şeyi kopyalayıp yapıştırmış zaten, ilk denemede bende de aynıları olmuştu, bedeninin o kadar uzun bir süre hareketsiz kalması sonucu o uyuşmalar normaldir ve kalp atışlarında acemiliğinden dolayı olmuştur denemelerin arttıkça heyecanını yenersin.

• Teknik meknik hikaye, kitaba boşuna para verirsiniz. Kitapların amacı para. 100 sayfa olsun o yüz sayfada lafı dolandırırda dolandırır amaç paradır kitapsız olmaz diyenlere güvenmeyin ben kitap okumadan internette çat pat okuyarak ilk denememde yaptım

Benim bir arkadaşım astral seyahat ile ilgileniyordu. İlgimi çekti internette az buçuk okudum nasıl yapılıyo ne oluyo diye ve denemeye karar verdim. Odada ses ve ışık olmamasına özen gösterdim. 30-40 dk arası yatakta yattım ve bu süre zarfı içerisinde hiç hayal kurmadım başka bişey düşünmedim desemde insan ister istemez kafa bi anda kayıyo ama önemli olmaz hemen fark edersen. Yapacağına inanacaksın, iyi konsantre olacaksın ve ben bedenimin havaya doğru kalkacağı hayalini kurdum ama bunu sürekli yaptım ve ruhumun kalkmasıda tam hayal ettiğim gibi oldu. öncesinde zaten pek bi belirti vermiyor kalp çarması heyecan vs gibi. 1 kaç saniye öncesinden hissediyosun içine garip bir his uyanıyo ve dolaşmaya başlıyosun.

ilk dolaşmanda fazla yeri gezemezsin bende olduğu gibi. Mesela şöyle söyleyim Half-Life ya da Counter strike oyununda izleyici modunda harita dışına çıktığın zaman etraf karanlık sadece oyun alanlarını görürsün. Benim ilk ve son denememde de böyle oldu etraf karanlık sadece kendi odamı görebiliyordum. kontrol etmekte zorlanırsın ama yaptıkça gördüğün alan genişler ve kontrol etmek kolaylaşır şeklinde bilgi almıştım. Herkesin yapmasını isterim çok farklı bir duygudur.

• Deniyorum bende yapacam inş hocam :)

Kitaba boşa para vermek olmaz sanirim bu . Elimde bulunmasi acisindan alirim büyük ihtimal . Kitabin tam adi ne ?
  • Yapmak istiyorum bende ne lucidi yapabildim ne bunu i doser bile olmadı. Hep anti depresanım yüzünden
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.