Şimdi Ara

Astra sedan K gelmeyecekmiş. Ne yapsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce opel türkiye facebook sayfasında gördüm. K sedan ne zaman gelecek diye soran bir yoruma yanıt olarak sedan kasa için yenileme planlanmamaktadır yazılmış.
    Bile bile gidip 2011(yanılmıyorsam) den beri aynı kasayla çıkan arabayı almak istemiyorum. Güya HB geldiği için sedanı da yıl sonuna kadar getirirler diyordum ama yalan oldu.
    Yani emsalleri jetta focus elantra vs. kaçıncı değişimi yaşıyor bu adamlar hala aynı tas aynı hamam. Ama yinede tebrik etmek lazım Opeli aynı kasaya makyaj bile yapmadan yata yata araba satabiliyorlar. Diğer markalar enayiliğine doymasın.
    Bazen yine almak geliyor içimden ama araba hadi arkası yine şekil olarak kurtarıyor da o ön panjur, farlar falan resmen bağırıyor ben artık eskidim diye. Hele ki yeni kasa araçların arasında hakkaten çirkin duruyor yav.
    Bu arada takıntımın sebebi 15 yıllık astra sedan kullanıcısı olup yoluma yeni kasasıyla devam etmek istememdi. Ama madem opel bey değişim istemiyor, demekki bizim değişim vaktimiz gelmiş..

• Bu sebepten dolayı yeni megane'a müşteri kaçırıyorlar
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Ne yapsam kara kara düşünüyorum. Megane değil ama jetta alsam mı acaba? Ya olaya bak jetta bunun üstüne 2 kez mi ne makyaj yedi şimdi kasa değişikliği konuşuluyor.
    Ben opelin amacını merak ediyorum nedir yani çok mu satıyor bu kasa nedir vazgeçilmez yapan acaba?
  • Astraya eski diyosun jettami alsam diyosun ben anlamadim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluuu55 -- 10 Şubat 2017; 17:6:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin. Zaten 2017 de astra k sedan gelecek diye bir haber var miydi? Bu sınıfta seçenek çok. Biri olmazsa diğeri olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Ne yapsam kara kara düşünüyorum. Megane değil ama jetta alsam mı acaba? Ya olaya bak jetta bunun üstüne 2 kez mi ne makyaj yedi şimdi kasa değişikliği konuşuluyor.
    Ben opelin amacını merak ediyorum nedir yani çok mu satıyor bu kasa nedir vazgeçilmez yapan acaba?

Jetta da eskidi artık. Yeni kasa bekleniyor. LPG kullanmayacaksanız yine de her türlü ikisinden iyidir.
  • samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    en azından içi dışı daha modern daha yeni görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra J kasa mı egea mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Jetta da astra kadar eski ve bildiğimiz vw kalitesinden yoksun bir araç. Bu sınıfta alınacak en mantıklı araç megane sedan.

• Hersey goreceli diyorum ama jetta ici disi daha modern demenize sasirdim.

• jetta yada focus çare
  • Aynı şekilde Focus ta da bu yıl ve önümüzdeki yıl için yeni kasa görünmüyormuş.
  • 2016 mart cikisli 2015 tam otomatik 1.4turbo 140 beygir opel astra sedan . Aracimin daha 14 ay garantisi devam etmektedir ve nakit ihtiyactan satiliktir . Kapali garaj arabasidir. En ufak hata cizik boya degisen kusur yoktur 0 gibidir hatta kokusu bile hala icindedir. Sehir ici ortalama 35 kurus civari yakmaktadir. Aracim 10000 km dedir . Aracim sinifinin en dolusudur . On arka pak sensoru ve digital gosterimi, cift bolgeli digital klima, deri koltuklar , yagmur sensoru , otomatik yanan farlar , kararan ic dikiz aynasi, bluetoothla muzik aktarimi ve telefonla gorusme gibi daha bisuru ozellik vardir. Bunlara ek olarak daha 1bucuk ay once 1750 tl ye alinmis kis lastikleri ve 0 ken alinmis yaz lastikleride aliciya verilecektir. Ek olarak bagaj havuzu , kaucuk paspas setide vardir. Daha fazla bilgi icin arayabilirsiniz:05326044437 FIYAT 67750 tl DUSUNEN ARAYABILIR !!!!!! ACIL IHTIYACTAN SATILIK.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedan j kasada neredeyse 3 sene sonra geldi acelesi yok opel yapar.

• opelin astra sedan k kasayı getirmesi lazım. rekabet iyidir.
  • Bu aracın kamuflajlı hali yok muydu yahu?
  • Astra sedanlar hep 2-3 yıl geriden geldi. H kasa 2004 mesela, h sedan 2008. J kasa 2009, j sedan 2011 sanırım.
  • Gelir ama daha 1-2 senesi var. Mevcut kasanın satışlarını kesmemek için gelmeyecek demişlerdir, her marka yapıyor bunu.

• Tahmini 2018 gibi gelir de aradaki bagaj hacmi farki sizin icin cok mu onemli? Ha yoksa tip, imaj vs diyorsaniz g kasayi saymazsak astralarda sedanlar cirkinlik abidesi hblerinin yaninda. Ben olsam mis gibi astra k alip binerdim.

• Makyajla geliyor sedanlar. Muhtemelen buna da makyajla gelir. Opel TR sayfasında yazan hiçbir şeye de inanmayın.
  • Konu sahibinin nasıl bir göz zevki varsa acaba Jetta diye başka araçtan mı bahsediyor neyse artık..Bence yeni Megane alın geçin şuan sedanlar arasında en mantıklısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.