Şimdi Ara

Astra K Kolon Kilit Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 5 aylık bir 2016 astra k 1.6 dizel 136hp lik astra k kullanıcısıyım.

    Aracım 51bin kmde. Aldıktan sonra 50bin standart bakıma girdim. Facebook gruplarındada aktif kullanıcıyım. Bşrde donanım haber aklıma geldi. Mevzuyu uzatmadan konuya girmek istiyorum
    Bu araçlarda ki benim de başıma geldi.

    DİREKSİYON KOLON KİLİT hatası.
    Aracım garantili olduğundan dolayı gerçi olmasada garantiden değişim oluyor bu parça değişim olacak benim. Parça bekliyorum.

    Bu arwcı kullananlar arasında bir fikir alışverişi yaptığımızda sorunun parçasal değil yazılımsal olduğu kanısına vardık. Şöyleki bu parça araç çalışır halde iken ilk önce şöför kapısı açılır ve araç kapı açık iken stop edilirse bu parça devreye girmiyor ve araç güvenlik sebebiyle kendini kitliyor. Bu söyşediğim kısa sürelğine olursa. Misal,durdunuz ilk önce şöför kapınızı açtınız aracı sonra stop ettiniz hemen bakkala girdiniz çıktınız geldiniz araç bu hatayı verecektir. Zaten araçtan inip kapıları kitleyip ortalama 30dk bekleyince araç tekrar çalışıyor.

    Bizde bu sorunu buna yorumladık. Çünkü dikkat ederseniz motoru kapatıp kapıyı açtığınızda o direksiyon kilidinsen ses geliyor. Kitleme sesi. O ses gelmezse zaten kısa süreliğine araç kendini korumaya alıp kitliyor motoru.

    Benim başımada geldiki çok dikkatli bir kullanıcıyım. Teyibi bile kapatmadan inmem araçtan. Ni tekim bende yanıldım önce kapıyı açıp inmişim araçtan,muhasebeciye evrak bıraktım geldim, ki araç hata verdi. Tabi ilk defa başıma gelip yol yordam bilmeyince panikledim, yol yardımı aradım servise yönlerdirdiler servis aradı beni. Şöyle yap böyle yap tabi çalışmadı araç. 30dk bekleyince çalıştı. Bu yüzden herhafta yolda kalan kardeşimizin eşi bu durumdan muzdarip olunca o söyledi. Şuan parça bekliyorum ama araç bende cayır cayır kullanıyorum.

    Umarım sohbetim sıkmamıştır sizi, bu konuda değerli yorumlatınızı görüşlerinizi bekliyorum.

    Astra K Kolon Kilit Uyarısı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.