Arkadaşlar 2007 model astra h aracım var.CD 30 MP3 radyo/cd-mp3 çaları var fakat baya uzun süredir mp3 cdlerinde takılma yapıyor.bazen error cd yazıyor. orjinal track cd yi bile bazen hiç çalıştıramıyor.
aracın radyosundan memnunum, yani başka bi cihaz almak istemiyorum.aracımın garanti süresi doldu bu problemi çözebilmek için servise gitmeme gerek varmı?? gitmeden halledebilirsek nerede halledebilirim?? (yetkili elektronik servisi)
tahminen ne kadara mal olur??
Ben de bazı cd leri okumadığı zaman (sanırım hızlı yazdırdığım cd leri) cdyi müzik sistemi kapalıyken takıp denediğimde okuyo.
Bi dene istersen....
Umarım sende de işe yarar...
ya zaten sürekli olan bi arıza değil ayrıca onuda denedim.geçenlerde aldığım bi albümüde çalıştırmadı aynı model başka araçta taş gibi çalışıor. tahminim optik göz(okuyucu) de bi problem olduğu yönünde.bugün cihazın yetkili servisini aradım min 85 tl gibi çok yksek rakamlardan bahsettiler.(ayrı ayrı 3-4 yerle görüştüm). bu problemi başka nerede hallettirebilirim tabiki makul fiyata.
Bilgisayarcılarda optik gözü temizleyen CD'ler var. Bunların üzeri bez gibi birşeyle kaplı ve göze çok az değerek temizleme yapıyor. Tahminim sizin arızanızın sebebi klasik optik göz kirlenmesi. Dediğim yöntemi denerseniz sorununuzun büyük ölçüde çözüleceğine inanıyorum.
Aynı arıza bende de mevcut olduğundan yeni bir konu açmak yerine bu eski konuyu yukarı taşıyorum. Bu probleme çözüm bulan arkadaşlar yöntemlerini burda paylaşabilir mi?
ankara da ersin elektronik var onlar uzmanı arayın derim 03123368139