Şimdi Ara

Astra K 1.2T 110Hp Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi 2020 model Astra K manuel bakıyorum. Bu aracı kullananlar yada bilgisi olanlardan yorumlarını rica edeceğim. 1.4T motorlular için piston problemi olduğunu söylediler ama bu motor için fazla yorum göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2020 model 1.2T Opel Astra 145HP özel seri sahibiyim. Hem ekonomik hem performanslı bu skalada böyle bir araç daha görmedim. Hiçbir kronik sorunu yok, size tavsiyem 145 hplik modellerine bakmanız arada çok fiyat farkı olmuyor. Pişman olmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 2 Aralık 2023; 16:14:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    1.2T bakıyorum hocam bir adet 110 Luk buldum. Siz kullanıcı olarak yakıt ve diğer konularda memnun musunuz araçtan?

• Namütenehi kullanıcısına yanıt
    Sahibiyim diye söylemiyorum fiyatına göre değerlendirirsek çok ama çok memnunum. 110'luk da üzmeyecektir yol tutuşu ve malzeme hissiyatı olarak gayet yeterli. aynı paralara clio yada polo almak yerine astra çok daha iyi tercih olur. bendeki özel seri. koltuk direksiyon ısıtma, elektrikli koltuk gibi donanimlar var. uzun yolda kasarsanız 4.0 lt yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 2 Aralık 2023; 16:20:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam baktığım araçta bu özel seri diye geçenlerden sanırım fakat motor 110 beygir. Koltuk ısıtma direksiyon ısıtma falan var araçta. Yakıt eğer o seviyelerde olacaksa çok iyi

• Namütenehi kullanıcısına yanıt
    bazen satıcılar oyun yapabiliyor özel seri ise mutlaka çamurluk sinyalinin orada 2020 logosu olur buna dikkat edin. sizin hp biraz daha aşağı kalıyor o yakıt tüketimi olur mu emin değilim ama yine de çok ekonomik motor. aldıktan sonra ne demek istediğimi net anlayacaksınız. size verebileceğim en önemli tavsiye bu motor güce bindiğinde düşük devri sevmez 1.4 lerdeki gibi piston kirmasin diye kendini korumaya alır. dolayısıyla 1700 devir civarının altina düşmeyin. mesela 2000 devirde hız sabitleyicide gidiyorsunuz karşınıza rampa çıktı devir düşerken hemen vites küçültün yoksa motor gücü azaltildi der turboyu devre dışı bırakır motor koruma amaçlı. ama olursa da kontak kapa aç yaparak tekrar devreye alabilirsiniz. bu dediğime dikkat ettiğim için sahibi olduğum süre boyunca 2 yıldır bu uyarıyı hiç almadım ama dikkat etmeyenler devri öldürenler alıyor. bir arıza değildir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Aracı alırsam dikkate alacağım uyarılarınızı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra K 1.4T Alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.