Bildirim
Astra J hala alinir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam kesinlikle alınır hatta opel h ve g kasadaki gibi bu kasayı classsıc olarak satmaya devam ederse aracın değer kaybı en aza iner. -
quote:
Orijinalden alıntı: pro-black
hocam kesinlikle alınır hatta opel h ve g kasadaki gibi bu kasayı classsıc olarak satmaya devam ederse aracın değer kaybı en aza iner.
Umarim hocam arac hakkinda bi fikriniz var mi peki nasildir biz showroomdan inceleyebildigimiz kadqr bilgi sahibi olabildik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yenisini beklen kasıma ne kaldı şunun şurasında olmadı focus hb olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Tesseract
quote:
hocam kesinlikle alınır hatta opel h ve g kasadaki gibi bu kasayı classsıc olarak satmaya devam ederse aracın değer kaybı en aza iner.
Umarim hocam arac hakkinda bi fikriniz var mi peki nasildir biz showroomdan inceleyebildigimiz kadqr bilgi sahibi olabildik
hocam geçen yıl bayide 1,4 turbo active sellectle uzun bi test sürüşü yapmıştım. Gayet güzeldi yalıtımı hoşuma gitmişti aracın.
Etrafımda kullanan baya insan var memnunlar.
Bursa da baya etkin fun clubları var bir komşum bu klübe üye baya hoşnut aracından 1,4 t onunki -
quote:
quote:
Hocam 20 gün önce 2011 astra j 1.3 cdti sport ecoflex aldım. Yaklaşık 50.000 tl bütçem vardı. Astra aldım çünkü ilk aracımda 2005 model Astra G idi.
Araca gelirsek 20 günde 2000 km yol yaptım kullanım keyfini anlatamam.Aracımı aldığımdan beri 3 kez depo fulledim 2 si bitti son fullememde bu hafta biter.
.
Direksiyon hissiyatı gerçekten çok iyi yol tutuş watts bağlantısı gibi c segmenti araçların hemen hemen hiç birinde olmayan bi süspansiyonla desteklenmiş
Dürüst olmak gerekirse buraya ne yazarsam yazayım tarafsız yazamam bu yüzden size şunu söyleyeyim rakiplerine bakın astra j nin tasarım, donanım seviyesi, malzeme kalitesi, motor verimliliği gibi
konularda farklarını görüp öyle değerlendirin ve uzun dönem bineceksiniz eğer 0 km astra j almak çok yerinde olur çünkü opel değer kaybetmez diyemem ama astra kolay kolay değer kaybetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçen aralık kampanyasıyla aldım. Memnun muyum? kesinlikle -
Cok tesekkurler peki still paketin eksikligini cok hisseder miyiz ?
Ikinci el takintiniz yoksa ve astra sevdalisiysaniz su tarz km dusuk ikinci el cosmo paketlere bakabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-j-cosmo-bundan-dolusu-yok-237964700/detay
quote:
Orijinalden alıntı: Axor-2528
Ikinci el takintiniz yoksa ve astra sevdalisiysaniz su tarz km dusuk ikinci el cosmo paketlere bakabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-j-cosmo-bundan-dolusu-yok-237964700/detay
Dizel ve 136 lik motor olmali eski aracimizdan dolayi yakittan cok muzdariptik
sport olanlari cok hos surusu cok keyifli cokta guzel yol tutuyor. arkadasin 1.4 benzinli kullandim cok hosuma gitti. ama benzin iste ben ust devirli kullanmayi seviyorum bu seferde yakit baya artiyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Axor-2528
Dizel ve 136 lik motor olmali eski aracimizdan dolayi yakittan cok muzdariptik
Ornek olarak attim araci istediginiz kriterlerde ikinci el arastirmasi yapin istediginiz aracin girtlak dolu pakedini 0 in bos paket parasina alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 yıl sonra bile alınır -
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
10 yıl sonra bile alınır
+1
"J" efsane kasa oldu -
Bi kazan seneye kadar Astra h bile alınıyordu Sıfır olarak k neden alınmasın ki
Eskiden olsa bekleyin derdim, astra her yeni kasa cikardiginda eski kasasi indirime giriyordu ancak su anda astra rakiplerine gore uygun gibi, buna indirim yapmayıp yeniyi pahali cikarma ihtimalleri yuksek.
Alınır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bakıyorum sıfır 1.6nedition 52 bin fiyat aldım bütçem max 50 bin 2 bin daha kırdırırsam en kısa sürede almayı düşünüyorum
15 eylülde 70 e aldık aynı stil paketsizi fiyat iyi motoru çok iyi dizayn eski 68 000 çok iyi fiyat -
ben olsam astra k'yı beklerim
çok değil bikaç ay sonra sağda solda astra k'yı her gördüğünüzde içinizden keşke bekleseydim der pişman olursunuz bir miktar para verip astra k almadığınıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 25 Ekim 2015; 9:43:40 >
Benzer içerikler
- rehinli araca haciz konulur mu
- airbag lambası sarı yanıyor
- kumho ecowing es31 yorum
- kaportadaki asit lekeleri
- kontak termiği arıza belirtileri
- onvo l60 fiyat
- ssangyong torres kullanıcı yorumları
- yangwang u7
- huawei maextro s800
- sportage 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X