Şimdi Ara

Astra J hala alinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaliteli araba. Ama K nerdeyse çıkmak üzere. Ben beklerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra'dan vazgeçip megane3 alan biri olarak
    tavsiyem sıfır alacaksanız olur ancak
    ikinci elde değerinin fazlasına satılan astra almamanizdir
    ben motor performansı ve okula giderken kötü yollarda kullanacağım için tercih etmedim
    Opel güzeldir ancak parça ve satış değerleri çok yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

hocam kesinlikle alınır hatta opel h ve g kasadaki gibi bu kasayı classsıc olarak satmaya devam ederse aracın değer kaybı en aza iner.

Umarim hocam arac hakkinda bi fikriniz var mi peki nasildir biz showroomdan inceleyebildigimiz kadqr bilgi sahibi olabildik

Hocam 20 gün önce 2011 astra j 1.3 cdti sport ecoflex aldım. Yaklaşık 50.000 tl bütçem vardı. Astra aldım çünkü ilk aracımda 2005 model Astra G idi.

Araca gelirsek 20 günde 2000 km yol yaptım kullanım keyfini anlatamam. Aracımı aldığımdan beri 3 kez depo fulledim 2 si bitti son fullememde bu hafta biter..
    Direksiyon hissiyatı gerçekten çok iyi yol tutuş watts bağlantısı gibi c segmenti araçların hemen hemen hiç birinde olmayan bi süspansiyonla desteklenmiş

Dürüst olmak gerekirse buraya ne yazarsam yazayım tarafsız yazamam bu yüzden size şunu söyleyeyim rakiplerine bakın astra j nin tasarım, donanım seviyesi, malzeme kalitesi, motor verimliliği gibi
    konularda farklarını görüp öyle değerlendirin ve uzun dönem bineceksiniz eğer 0 km astra j almak çok yerinde olur çünkü opel değer kaybetmez diyemem ama astra kolay kolay değer kaybetmez

Satılmayacak diye biliyorum.Araç gayet güzel ama yeni kasa arefesinde alınmaz fiyat avantajı yoksa

• Tabiki alınır astra güzel ve sağlam araba.

• Alınabilecek en mantıklı araçlardan ayrıca kalbede hitap ediyor
  • Arkadaslar malesef K yi bekleyip uzerine 8 bin tl koyup alma sansimiz yok maksimum butcemiz 60000 di 0 olucak diye kendimizi zorluyoruz

• Tesseract T kullanıcısına yanıt
    136 sportta bu fark 12-15 bin olur tercih güzel
  • ben de 136 lık J kullanıyorum
    en büyük eksiği 180 ile giderken direksiyon yumuşaklığı 60 la giderken ki gibi :)
    bunu görmezden gelirsek çok iyi araba
  • 0 fiyatı 68 bin lira ise hemen al derim. Geçen senelerdede o fiyatlardaydı, aynı donanım k kasa 80-90 bin arası olur
    Hocam Astra 1.6 cdti sport liste fiyatı 78. Bin tl gözüküyor siz bu fiyatı nerden ve nasıl aldınız acaba

• 60.000 tl olsa alinir ama bu fiyatlara alinmaz. Yeni kasa ayni fiyattan gelirse 1 ay uyuyamazsiniz sonra

• abartılmış bir araç o fiyatlara 1-2 yaşında premium araç alınır chevrolet konsollu araca o para çok
    hocam stil pakette ekstra olarak sunroof ve büyük renkli ekran var sadece benim aracım da sport + still fakat sunroof açıkken her araçta olduğu gibi ses yapıyo
    renkli ekranın hiç bi artısı yok navigasyon geri görüş vs yok sadece renkli yani bence stil paket çok ta gerekli değil ama ekranda geri görüş kamerası ve navigasyon olsaydı o zaman alınırdı stil...
  • düşük km 1.6 cdtı sport al, rahat rahat bin
  • Gözü kapalı alınır..bende 2013 sonu J kasa var 1.4 Cosmo AS. çok memnunum..ancak K kasa veya yeni İnsignia için satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

60.000 tl olsa alinir ama bu fiyatlara alinmaz. Yeni kasa ayni fiyattan gelirse 1 ay uyuyamazsiniz sonra

60.000 TL'ye dizel full astra gibi araba mı var hoca?Kalite'nin K'sı olmayan ve eşşek ölüsü gibi motorlu 500L için 70-75 k istiyorlar bu araba o paraya tam F/P Aracı.
  • Unutmayin 1-2 aya kadar yeni kasasi gelecek. 2-3 donanim eksik olsun yeni kasa olsun

• bugün astra hb sport 1,6 136beygir dizel aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bugün astra hb sport 1,6 136beygir dizel aldık.

Güle güle kullanın. Fiyat ne oldu acaba

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    69700 lira
    ama takasa verdiğimiz araç iyi fiyata sayıldı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.