Şimdi Ara

Astra h kasa nasıl bilirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
17.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar. Biliyorsunuz araba piyasası epey yükseldi . Biz normalde toyota bakıyorduk fakat fiyatlar uçmuş . Biz de fırsatları kolladık ve 25 bin km enjoy yani dolu paket astra sedan h kasa araç bulduk. Araca akıllı sistem atiker taktırmış. Sizce bu arabanın konforu motoru nasıl? 5 vites araba acaba 3 bin devirde kaç yapar uzun yolda sıkıntı çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayımOmen -- 27 Temmuz 2019; 16:12:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Kaplannn14

Akıllı kit dediği işte grand ya da gold. Araba kaç model ? Evet 5 vites. Ses yalıtım gayet iyi biraz da kullandigin lastik de etken ses olayında fakat öyle trim sesi rüzgar sesi cart curt içeri pek almiyor. Yol tutusla konfor da gayet güzel. Düşünürseniz öneririm alınabilir bir araba megane 3 muş c4 muş yanından geçemez astranin kapıyı kapattığınızda verdiği tok kapanma sesi bu dediklerimin bir kanıtıdır zaten...
    Astra h'ın rakibi megane 2, ve ilk nesil c4

Megane 3 ve mevcut c4 astra h'dan daha iyi bi otomobil çoğu alanda.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Astra H Kasa: Ayrıntılı Bir Kılavuz

Astra H kasa, 2004-2009 yılları arasında Opel tarafından üretilen popüler bir kompakt otomobildir. Bu araç, dayanıklılığı, güvenilirliği ve uygun fiyatıyla bilinir.

Astra H kasa, hem hatchback hem de sedan gövde stillerinde mevcuttur. Hatchback modeli 3 kapılı ve 5 kapılı seçenekleriyle sunulurken, sedan modeli yalnızca 4 kapılıdır.

Astra H kasanın iç mekanı ferah ve pratiktir. Ön koltuklar rahattır ve arka koltuklar yetişkinler için yeterli alan sağlar. Bagaj hacmi ise hatchback modellerinde 370 litre, sedan modellerinde ise 490 litredir.

Motor seçenekleri arasında benzinli ve dizel seçenekler bulunur. Benzinli motorlar 1,4 litre, 1,6 litre ve 1,8 litre hacimlidir, dizel motorlar ise 1,3 litre, 1,7 litre ve 1,9 litre seçenekleriyle sunulur.

Astra H kasa, güvenlik özellikleriyle de öne çıkar. Araç, Çarpışma Testi Programı (Euro NCAP) tarafından 5 yıldız ile ödüllendirilmiştir. Standart güvenlik özellikleri arasında sürücü ve yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları, perde hava yastıkları ve ABS frenler bulunur.

Genel olarak, Astra H kasa güvenilir, pratik ve uygun fiyatlı bir otomobildir. Günlük işe gidiş gelişlerde, aile gezilerinde ve uzun yolculuklarda konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Enjoy dolu paket değil orta pakettir
    Cosmo en dolu pakettir
    2010 dan sonra classic olarak satılmaya başladı Essentia konfor paket adı altında.
    Astra H genel olarak taş gibidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • 2012 model 1.6 benzin/lpg opel astra h sahibiyim. Lpg sistemini geçen yıl taktırdım üzerinde atiker grand takılı istanbul şehir içi km de 35- 40 krş civarı uzun yolda 120 - 140 km hızla 30 - 34 krş civarı yakıtı var.Hız ve konfor ikisi bir arada lpg sistemi takıldığından beri çok hız yapıp denemedim en fazla 160 - 170 e çıktım fakat benzinli kullanırken 200 ü rahat görüyordum. 3 bin devirde 115 km/h da oluyor araç
    Motor kağnı gibidir
    3 yil kadar dizelini kullandim.piyasaya göre parasinin arabasidir yinede binilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayımOmen -- 27 Temmuz 2019; 19:50:42 >
    Astra K nasıl bilirsiniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akıllı kit dediği işte grand ya da gold. Araba kaç model ? Evet 5 vites. Ses yalıtım gayet iyi biraz da kullandigin lastik de etken ses olayında fakat öyle trim sesi rüzgar sesi cart curt içeri pek almiyor. Yol tutusla konfor da gayet güzel. Düşünürseniz öneririm alınabilir bir araba megane 3 muş c4 muş yanından geçemez astranin kapıyı kapattığınızda verdiği tok kapanma sesi bu dediklerimin bir kanıtıdır zaten...

• birde size tavsiyem kimin taktığı belli olmayan lpg li araç alma.lpg siz al kendin taktır hocam.özellikle opel marka araçlarda herkes beceremiyor bunların montajını ve sıkıntı çıkıyor.git türkiyenin en iyi servislerine taktır şayet opel alacaksan.

Orijinalden alıntı: Kaplannn14

Akıllı kit dediği işte grand ya da gold. Araba kaç model ? Evet 5 vites. Ses yalıtım gayet iyi biraz da kullandigin lastik de etken ses olayında fakat öyle trim sesi rüzgar sesi cart curt içeri pek almiyor. Yol tutusla konfor da gayet güzel. Düşünürseniz öneririm alınabilir bir araba megane 3 muş c4 muş yanından geçemez astranin kapıyı kapattığınızda verdiği tok kapanma sesi bu dediklerimin bir kanıtıdır zaten...
    Astra h'ın rakibi megane 2, ve ilk nesil c4

Megane 3 ve mevcut c4 astra h'dan daha iyi bi otomobil çoğu alanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Temmuz 2019; 13:40:24 >
  • +

• 3 senedir 2007 model otomatik enjoy hb kullanıyorum. hep 10.000 bakımları için sanayiye gittim. tabiri caizse taş gibi arabadır. direksiyon hidrolik olmasına ragmen sert. yol tutuşu gayet yeterli 130-140 larda sarsıntı vs yok. ses yalıtım orta. tabi yalıtım mevzusu göreceli. benzinde şehir içi ortalama hızım 15 km 9,5-10 litre yakıyor sehirler arası hız 120 iken 5,5 -6,5 litre yakıyordu. lpg taktırdım Akl marka. hesaplarıma göre istanbul şiçi ort hız 15-20km yazın 40-45 kr kışın 50-55kr yakıyor. uzun yolda orthız 120 (ki yazın yapıyorum yolu) 23-25 kr civarı yakıyor. ayrıca kronik korna çalma çalmama sorunu var. ama tamir edilebilir veya kornanın cim modülü değiştiriliyor. parcaları ucuz.

• toplamında 3 yıllık astra h kullanıcısıyım. en sevdiğim yönü uzun yol konforu, yol tutuşu ve yüksek hızlarda verdiği güven. göreceli tabi ama ben tipini de beğeniyorum. dizelini kullanmadım bilmem ama benzin/lpg yakıtı güzel hesaplıdır. düz yolda gidişi iyidir ama özellikle dik rampalarda atmosferik gereği yavaş kalır. devirli kullanmanız gerekir. klima açınca baya hantallaşır. sedan için konuşuyorum, ön arka bagaj geniştir rahattır. yerden yüksekliği iyidir. kolay kolay altı değmez. dizeli için de benzinlisi için de bazı kronik sorunlarından bahsedilir. sübaplar, yağ soğutucu, egr, turbo vs.
    bence şu şartlarda alınabilecek bir araç.
    kriterleriniz nedir hocam astra h de? sedan/hb, benzin/dizel, düşük km, renk, otomatik/manuel vs? ben satıyorum kriterlerinize uyarsa işinizi görür belki.

Astra G 1.6 CD
    Astra H HB 2006 1.3 CDTi
    Astra H Sedan 2008 1.3 CDTi
    Astra 111. Yıl H Sedan 2011 1.3 CDTi (sıfır)
    Kullandık,

Şuan 2015 Astra J Sedan 1.6 CDTi kullanıyoruz, ilk sahibiyiz.

Astra ile devam etmemizin sebebi, sürücüye ve yolcuya verdiği güven; servis ve bildiğimiz Opel malzeme ve işçilik kalitesi. Astra'nın kötü yanı olarak genelde sert süspansiyon, direksiyon ve sürüşü belirtilir, ki doğrudur. Ancak sınıfındaki en iyi yol tutuşuna sahip olduğunu düşünürsek oldukça normal. Astra gerçekten kalas bir arabadır, ancak içindekini güvende hissettirir, ki çarpışma testlerinde her zaman en yüksek puanı almıştır. Direksiyon ve gaz tepkisi iyidir, sürücüyü yola bağlar. Mekanik parçaları ucuzdur, üzerinde çalışması basittir. Astra H ve öncesinin hatları serttir, tuğla gibi görünen bir arabadır. Ancak böyle olması bence kendine has bir hava katıyor. Astra J'de yine H'a benzeyen kalın ve sağlam profili görebiliyorsunuz, ancak çizgiler dümdüz kütük gibi 90° açıyla durmadığından göze daha güzel geliyor.

Astra'dan geçeceğimiz tek araç F10 ve G30 5 kasa veya Insignia B.

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Astra h in rakibi megane 2 mi? Megane 2 nin rakibi astra g olabilir ancak astra h la megane 2 karsilastirilabilicek bir araç değil. C4 de megane 3 de 2 de farketmez astra kullancısı olduğum için söylemiyorum bunu donanim olarak bilmem ama astra kalite konfor da hepsinden üstün

Kartlı çalışma olsun, uçak gaz kolu şeklinde el freni olsun, bunun gibi iç-dış tasarım ve teknolojik detaylarıyla megane daha sükseli ve ses getiren bi araç idi.

Konfor ve hacim olarak megane daha iyi, ben de iki aracı kullandım, yakınen biliyorum. Yol tutuşta ve malzeme kalitesinde astra daha iyi.

Sonuç olarak aynı dönemin rakip araçları, ikisi arasında açık lider diyebileceğimiz bi otomobil yok.

• kazulet gibi araba. Hele yari otomatiklerinden kesinlikle uzak durulmasi lazim. Tipi goreceli ama cok cirkin geliyor bana hatta sedanlar cok kotu. Ic tasarim berbat. Arkadasin dedigi gibi megane 2 rakibidir. Esp harici astradan her turlu ustundur. Bence 68 bine kesinlikle alinmaz. 2014 308 1.2 vti motorlara bakin performans anlaminda hicbir eksigi yoktur. Uzun yolda lpgden daha az yakar. Hatta allure denk gelirse konfor anlaminda da acik ara ustun olur. 68 bine yazik valla

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.