Şimdi Ara

Astra G 2.0 16v 136ps alınır mı? Edit; ALDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Astra G 1999 2000 model 2000 motor 136 beygir Tek kapı araç alınır mı? Piyasası 19-22 arası temizliğine göre. amacım biraz konforlu biraz spor birazda performans. 136 beygir fabrika verisi 0-100 9 saniye. Düzgün bir açık hava filtresi performans egsoz egr iptali felan derken yaklaşık 150 beygir olur diye düşünüyorum. Bu fiyatlara daha iyi bir fikriniz var mı? Astrada sunroof spor koltuklar 4 fren disk 4 hava yastığı gibi özellikler var.

Aracı aldım arkadaşlar.
     Astra G 2.0 16v 136ps alınır mı? Edit; ALDIM. Astra G 2.0 16v 136ps alınır mı? Edit; ALDIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 27 Mart 2015; 9:16:39 >

• Astra G kasa elektronik aksaminda yasatabilicek ufak sikintilar disinda gayet guzel ve saglam aractir. Motorda zaten vectra b den tanidigimiz 2 litrelik motor. Temizse herhangi bir sorun yasatmaz. Lpg yede gayet guzel gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük Jant çok yakışır ve kaliteli araçtır. Yol tutuşu iyidir. Ağır kazasına dikkat et hacı. Genç Arabası sonuçta...

• Bitene buldum araç stok oğlu stok tavan Hariç Boyalı ama kaza darbe değişen yok dedi sahibi imam 5 Yıldır araç kendindeymis 3-4 Yıldır LPG'li biniyormuş sonucta 15 yasında araba boyaya pek takılmadım baktiracagim Motorda sıkıntı yoksa alırım büyük ihtimal egr kat iptali performans egsoz performans hava filtresi ilk asama büyük emme manifoldu ve yazılim 2. Asama Allah kısmet ederse alırs foruma Aracın stok halinden yapılanların konusunu açarım

• Hayirlisi olsun hocam tam nokta atış yapmışsınız astra g uzmez konforlu dayanıklı ve kalitelidir 2.elide sağlamdır, sağlam pazarlıkla uygun fiyata alırsınız.

Merakla resimleri bekliyoruz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Hayirlisi olsun hocam tam nokta atış yapmışsınız astra g uzmez konforlu dayanıklı ve kalitelidir 2.elide sağlamdır, sağlam pazarlıkla uygun fiyata alırsınız.

Merakla resimleri bekliyoruz hocam.

Teşekkür ederim 2. eli yok aracın 4 kapılıların var ama 2.0 136 hp tek kapı olanların pek 2. eli yok. Açıkçası 2. eli var diye de honda pejo gibi araçları da tercih etmek istemiyorum. Ölümüne rolling yapmayacağım ama performansın yanında konfor da istiyorum. Kısmet olursa iletişimde olduğum aracın motoru sağlıksız çıkmazsa çarşamba perşembe fotolar burda olur.
  • 1.6sını 10 sene kullandım taş gibidir. Motoru oldukça verimlidir. Virajlarda son derece güven verir. Temizini bulduysanız affetmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 124 Lük Cruze Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler aracı aldım. 188 binde orj. Km. 3. sahibiyim 2003 trafiğe çıkışlı 2010 2. sahibi ve 2015 ben 3. sahibi oldum. araç 2.0 16valf 136 beygir. performansı gayet güzel. Tavan bagaj hariç diğer bölgeleri yüzeysel boyalı darbe alma yada değişen yok. Atiker marka sıralı sistem LPG var araçta. Aracı yeni aldığım için şehir içi yakıtı test etme fırsatım olmadı uzun yolda sürekli 120-150 arası seyrettim. ara ara 180e kadar çıktım 68 liralık gaz, (litresi 2.19dan) 31 litre gaz ile net 330 km yol yaptım. Aracın 4 fren disk, orjinal recaro spor koltuklar, beyaz spor kadran, TC çekiş kontrol sistemi, 4 hava yastığı, sis farı, 16" alaşım jant, Sunroof gibi standart donanımı var. Daha detaylı bir incelemeyi biraz kullandıktan sonra yeni bir başlıkta açacağım. Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim @kkolds @ccc123 @sadri.abi @WeskaGan

Astra G 2.0 16v 136ps alınır mı? Edit; ALDIM. Astra G 2.0 16v 136ps alınır mı? Edit; ALDIM.

• Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın. ücret olarak göremedim ama, tam olarak kaça bitti iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın. ücret olarak göremedim ama, tam olarak kaça bitti iş ?

Baskı balata, triger seti yeni, eski sahibi sıfır akü alıp taktırdı öyle teslim etti, lastikleri iyi durumda değil max 10 bin km içinde lastik istiyor. 18 bin liraya aldım bu şartlarda hocam.
  • Hayırlı olsun tekrardan, lastik alıp yolunuza bakacaksınız sadece ,

110 la giderseniz çok çok az yakacaktır onu da belirteyim.
  • Hayırlı olsun orta hızlarda güzel tüketimler elde edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Hayırlı olsun tekrardan, lastik alıp yolunuza bakacaksınız sadece ,

110 la giderseniz çok çok az yakacaktır onu da belirteyim.

Teşekkür ederim hocam. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Ben aracın yakıt konusunda beni üzeceğini sanmıyorum

• Hayırlı olsun. Motoru için benim bile durduk yere alasım geldi. 2.0 Atmosferik + hafif kasa keyfi artık alınabilir araçlarda mümkün değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Hayırlı olsun. Motoru için benim bile durduk yere alasım geldi. 2.0 Atmosferik + hafif kasa keyfi artık alınabilir araçlarda mümkün değil maalesef.

Teşekkür ederim hocam beni de cezbeden tarafı motoru oldu zaten. Orjinal Irmisher dereceli egzantirik ve yazılımla 160 beygirleri bulabiliyor diye okudum biraz kısmetse özenerek yavaş yavaj yüklemeyi düşünüyorum abartmadan.
  • Hocam hayirli olsun allah gule gule binmeyi nasip etsin. Araciniz cok guzel masallah. Degisen , darbe yoksa boyalar muhim degil hatta temizlik acisindan daha iyi olur. Motorda iyi bakilirsa daha cok 188 bin devirir. Donanim olarakta gayet doluymus. Ben cok begendim acikcasi araci , guzel gunlerde kullanin.

• Hayırlı olsun. Çok zevkli bir araç olsa gerek. Ruhsatta ağırlığa ne yazıyor bir de sakıncası yoksa ne kadar verdiniz öğrenebilir miyiz?
  • @WeskaGan hocam teşekkür ederim Allah daha iyilerini size nasip etsin.

@Huka Sampos Hocam ruhsatta 1185 kg yazıyor. Fiyatı detaylı şekilde 3-4 mesaj yukarıda da yazdım 18 bin liraya aldım.
  • Hayırlısı olsun hocam

Bunların birde sizin ki gibi değilde sedan gibi uzun ama tek kapilisi var onlar hakkında bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Hayırlısı olsun hocam

Bunların birde sizin ki gibi değilde sedan gibi uzun ama tek kapilisi var onlar hakkında bilginiz var mı

2.0 turbolu model hocam bertone diye geçiyor onlar daha sportif. misal kapı üstlerinde metal çerçeve yok. Onlarda böyle oynanmamış stok bulmak imkansız gibi stok ve temizleri de bence tek kapı bir araba için fazla pahalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.