Şimdi Ara

ASTRA CLASİC 3 E HANGİ JANT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ JANT DAHA GÜZEL 10 KOLLU OLAN MI 5 KOLLU OLAN MI

ARKADAŞLAR DİĞER ÜÇÜNCÜ SIRADAKI JANTIN MARKASI QN1-NZX SİZCE HANGİSİ DAHA ŞIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 25 Ekim 2010; 14:37:12 >

• Araç Hb ise çok kollu olan daha iyi durur.. Ancak sedan ise 5 kollu daha güzel gösterir.
  • 5 kollu olan astralarda kullanılan plastik kapak değilmi 10 kollu olan da zaten standart alaşım jant

yani saç jant isterseniz size 5 kollu , olan alaşım jant isterseniz 10 kollu olan takılı olarak gelir

edit : ben astra bakarken bu beş kollu jantı incelediğimde bu jant değil kapak demişlerdi şimdi bir değişiklik varmı emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 25 Ekim 2010; 15:19:26 >
  • astraların en güzel jantı bu bence. çok beğenilen bir jant. Focus-fiesta-mondeoda buna benzer jant var
    alabiliyorsanız bu janttan alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

5 kollu olan astralarda kullanılan plastik kapak değilmi 10 kollu olan da zaten standart alaşım jant

yani saç jant isterseniz size 5 kollu , olan alaşım jant isterseniz 10 kollu olan takılı olarak gelir

edit : ben astra bakarken bu beş kollu jantı incelediğimde bu jant değil kapak demişlerdi şimdi bir değişiklik varmı emin değilim

araç HB ve en FULL modeli sadece jant seçimi yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

5 kollu olan astralarda kullanılan plastik kapak değilmi 10 kollu olan da zaten standart alaşım jant

araç HB ve en FULL modeli sadece jant seçimi yapamadım

o zaman 10 kollu olanı daha şık duruyor kesinlikle
  • Kesinlikle bu jant en güzeli fakat sanırım OPC jantı bu. Eğer alacağınız modeli bu jant ile verebiliyorlarsa kesinlikle bunu alın. Focus RS de bu jant gibi jant kullanıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

astraların en güzel jantı bu bence. çok beğenilen bir jant. Focus-fiesta-mondeoda buna benzer jant var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel jant ama focusun çakması gibi görünüyor
  • 5 güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

astraların en güzel jantı bu bence. çok beğenilen bir jant. Focus-fiesta-mondeoda buna benzer jant var

Çok beğendiğim jant,
  • 10 kollu olan çelik jant emin ol daha güzel olur o arabaya
  • Bence çok kollu jantlar pek güzel durmuyor. Hele 16 kollu 20 kollu filan olanlar berbat görünüyor. Jantta kapak varmış gibi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.